Şimdi Ara

Lan üzerinden oynanabilen PES veya WE ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırlıyorum eskiden Lan üzerinden oynayabildiğimiz Pes veya We vardı hangi sürümdü hatırlayan var mı ?

• up
  • Pes 2009
  • Sana We 9 derim başkada bişey demem birkaç yamayla oyunu süper yaparsın .
  • Hamachi demiyorum yalnız oyunun içinde LAN üzerinden oynanabilen bir pes vardı
  • UP arkadaşlar dükkanda sıkıntıdan patladık bi yardım edin =))
  • Futbol oyunlarıyla aram yok fakat sadece orijinal oyun sahipleri, Offical Server üzerinden ortak oynayabiliyorlar diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Futbol oyunlarıyla aram yok fakat sadece orijinal oyun sahipleri, Offical Server üzerinden ortak oynayabiliyorlar diye biliyorum.

Evet hocam haklısınız fakat pes ve we serilerinin ilk çıkan bikaç oyunu Lan üzerinden oynanabiliyo ben de 2 gündür bunu araştırıyorum Pes 4 diyenler çıktı bakalım doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Futbol oyunlarıyla aram yok fakat sadece orijinal oyun sahipleri, Offical Server üzerinden ortak oynayabiliyorlar diye biliyorum.

Evet hocam haklısınız fakat pes ve we serilerinin ilk çıkan bikaç oyunu Lan üzerinden oynanabiliyo ben de 2 gündür bunu araştırıyorum Pes 4 diyenler çıktı bakalım doğru mu

Deneyin bi bakalım.Sağlam Pes oynayan arkadaşlar var, messenger'da denk gelirsem sorarım ben de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Deneyin bi bakalım.Sağlam Pes oynayan arkadaşlar var, messenger'da denk gelirsem sorarım ben de

Tamamdır teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.