Şimdi Ara

LAN Dan Oynanan Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
82.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Forumda bununla ilgili konu olmasına rağmen açıklayıcı pek bişey yok.
    Biz kuzenlerle ara sıra toplanıp 4-7 (arası değişiyo) makine LAN Party yapıyoruz.Ancak oynadığımız oyunlardan sıkılıyoruz bi yerden sonra.Bir de sizin fikirlerinizi alayım diyorum.Şöyle saracak seri oyunlar varsa önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Oynadığımız Oyunlar:

-Counter Strike Serisi
    -Left 4 Dead 2
    -NFS Serisi
    -Call Of Duty WAW
    -Flat Out 2
    -Far Cry 2
    -SWAT 4

• -Borderlands
    -Dead Island
    -Resident Evil 5
    -Saints Row-The Third
    -Age of Empires
    -Dead Rising 2

Dahası için :http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=1
  • Red Alert 2
    Rise of Nations
    Empire Earth
    CMR serisi
    Outrun 2006: Coast to Coast (çok zevkli ve çok eğlencelidir)
    Worms

ve Crysis!

Ekleme: Ayrıyetten şu sayfayı bir incelersen eğlenceli şeyler okuyabilirsin:
    lanpartyguide.blogspot.com
    LAN Party Guide
    http://lanpartyguide.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 15 Haziran 2012; 12:06:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerilieriniz için teşekkürler..

bu oyunları mutlaka deneyeceğim
    -Dead Island
    -Resident Evil 5
    -Saints Row-The Third (GTA 4 e benziyo)
    -Dead Rising 2
    -Outrun 2006: Coast to Coast (bu oyunun ilk versiyonunu oynardık 5-6 sene önce(Videosu) yenisini denemek güzel olacak)
    -Worms(biliyodum worms world party'i ama tek pc dende oynanıyo)

Ayrıca arkadaşlar age of gibi krallık kurmalı oyunlar zaman gerektirdiği için pek tercih etmiyorum.yeniden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 15 Haziran 2012; 18:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Önerilieriniz için teşekkürler..

-Dead Island
    -Resident Evil 5
    -Dead Rising 2
    -Outrun 2006: Coast to Coast (bu oyunun ilk versiyonunu oynardık 5-6 sene önce(Videosu) yenisini denemek güzel olacak)

Ayrıca arkadaşlar age of gibi krallık kurmalı oyunlar zaman gerektirdiği için pek tercih etmiyorum.yeniden teşekkür ederim.

Saints Row-The Third gayet zevkli bir oyun bunun dışında Minecraft-Terraria oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akumu

quote:

-Dead Island
    -Resident Evil 5
    -Dead Rising 2

Saints Row-The Third gayet zevkli bir oyun bunun dışında Minecraft-Terraria oynayabilirsiniz.

usta yanlış anlama saints row a kötü demedim gta ya benzediğini belirttim eminim eğlencelidir.öneriler için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akumu

quote:

-Dead Island
    -Resident Evil 5
    -Dead Rising 2

usta yanlış anlama saints row a kötü demedim gta ya benzediğini belirttim eminim eğlencelidir.öneriler için teşekkürler

Bende zaten o yüzden demedim gta gibi monoton bir yapısı yok daha eğlenceli fakat fizik kurallarına aykırı olaylar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CS Sven Co-op
  • Uplayalim konuyu ben de boyle bir sey ariyorum orjinal olmayacak oyun ama evde toplanip arkadaslarla landan oynayabilecegiz var mi boyle oyun? Saints row the third boyle mi mesala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LAN Party yapmak için Red Alert 2 olmazsa olmazlardandır, strateji olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Uplayalim konuyu ben de boyle bir sey ariyorum orjinal olmayacak oyun ama evde toplanip arkadaslarla landan oynayabilecegiz var mi boyle oyun? Saints row the third boyle mi mesala?

konuyu hortlatmışsınız ama şu sitede güzel oyunlar var lan dan oynananhttp://www.giantbomb.com/multiplayer-lan/3015-2698/games/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.