Şimdi Ara

BÖ! 2010'da Crysis News'e Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük Hali

Merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu seneki Blog Ödüllerinden biraz tırsıyordum (çünkü 2000'den fazla blog, dile kolay) Tabi kendi kategorimde yarışacağım (Oyun ve Eğlence Blogları) ve benim grubuma kaç tane blog var, kimler yarışacak bilmiyordum. Bu yüzden de biraz tedirgindim.

Ama 10 Nisan saat 01.16'yı gösterdiğinde (bu gece yarısı, uykusuz bir bekleyiş oluyor) niyahet kendi kategorim'dekileri görme ve inceleme şansım oldu. Neticede gördüm ki bir çok blog cacık. 3-4 tane oyun blogu var, ama genelde de tek bir oyun türüne hitap eden yok.

Siteme girin, beğenmediğiniz eksik bir yer varsa bana buradan yazın, çünkü gerçekten bu siteye çok uğraştım. Ve derece alacağımdan umudum var. Blog'u olan, veya Blog Ödülleri 2010'a katılan arkadşlar varsa bana ŞURADAN oy atabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysisnews -- 11 Nisan 2010; 1:19:51 >

• hayırlı olsun güzel olmuş, başarılar.
  • crysis e doymak isteyenlere göre hazırlanmış bi site ,teşekkürler emeği geçen herkese
  • Sitenize Erişim Yönetici Tarafından Engellenmiştir.

İletişim E-mail - MSN: destek@safirwebdizayn.com
  • o trafik yoğunluğundan dolayı gördüğünüz otomatik meajdır. sitemize gelen ziyaretçilere 5gb trafik yetmediği içi 15 GB'a çıkardık. Şimdi sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.