Şimdi Ara

Board+ram+ekrankartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun tutkunu biri olarak sistemimi upgrade etmeyi planlıyorum. İşlemcim 3.2 ghz dual core intel.ihtiyacımsa Anakart ram ve ekran kartı bunlar içinde 600-750 liraya kadar para harcamayı düşünüyorum.Önerileriniz bekliyorum

• DDR3 konusunda kararsızım biraz.Çok farkı var mı ddr2 ile eğer varsa alacağım anakartın ve ramin ona göre olmasını isterim.
  • Yok mu bilen bir arkadaş?
  • LGA 775'te DDR3'ün bir getirisi yok boşa masraf edersin...

Ancak işlemcin için çok yüksek seviye ekran kartları da verimsiz olur darboğaz yaşarsın.

GTX260 önerdim ancak HD4850'de alabilirsin...

GIGABYTE X48-DS5 1600mhz FSB / DDR2 1200mhz --- 245 lira
    A-DATA 4 GB (2*2) 800 MHz DDR2 RAM Extreme Ed. CL4 --- 120 lira
    ZOTAC GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 --- 305 lira

670 lira kdv dahil.
  • ZOTAC GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 ekran kartı olarak galiba bunu alacağım.Fakat Anakartı biraz daha geliştirsem nasıl olur?
  • Önerdiğim anakartı araştır bence gayet performanslı bir kart o fiyata daha iyisi yok
  • işlemcini de güncelle bence.Oyunlar için işlemci + ekran kartı önemli.Anakartını biraz düşük tutup işlemcinide güncellemeni öneririm.
    Bunun içinde ucuz fiyata amd anakartlar daha kaliteli, phenom x3 720 + ecs ultrablack + HD4850 ekran kartı + 2-3gb ram 1066mhz lik yeterli olur.
    İşlemcini güncellemeyeceksende Leon-x in önerdiği parcalar alınabilecek en iyi olanlar o fiyata.
    Oc den biraz anlıyorsan oc yaparsan iyi olur işlemcine ancak,cok ısınır.
  • Leon-x önerilerin için çok teşekkür ederim.Fakat cahilliğime dayanarak bir şey daha sormak istiyorum.Gigabyte anakartın işlemcisini sonradan değiştirmek istesem üst sınırı nedir yani en fazla neyi kaldırabilir?
  • Rica ederim dostum...

Anakartın işlemci destek listesi: N/A yazanları desteklemez ama baya geniş bir cpu desteği var...

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-x48-ds5.html
  • Arkadaşlar cl7 ve cl5 ne demek bir de ne fark ediyor?
  • Belleklerin tepki süreleridir o değerler...

Ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.

DDR2 800mhz için CL-4

DDR2 1066mhz için CL-5 öneririm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.