Arkadaşlar oyun tutkunu biri olarak sistemimi upgrade etmeyi planlıyorum. İşlemcim 3.2 ghz dual core intel.ihtiyacımsa Anakart ram ve ekran kartı bunlar içinde 600-750 liraya kadar para harcamayı düşünüyorum.Önerileriniz bekliyorum
ZOTAC GTX 260 SYNERGY 896 MB 448Bit GDDR3 ekran kartı olarak galiba bunu alacağım.Fakat Anakartı biraz daha geliştirsem nasıl olur?
Önerdiğim anakartı araştır bence gayet performanslı bir kart o fiyata daha iyisi yok
işlemcini de güncelle bence.Oyunlar için işlemci + ekran kartı önemli.Anakartını biraz düşük tutup işlemcinide güncellemeni öneririm. Bunun içinde ucuz fiyata amd anakartlar daha kaliteli, phenom x3 720 + ecs ultrablack + HD4850 ekran kartı + 2-3gb ram 1066mhz lik yeterli olur. İşlemcini güncellemeyeceksende Leon-x in önerdiği parcalar alınabilecek en iyi olanlar o fiyata. Oc den biraz anlıyorsan oc yaparsan iyi olur işlemcine ancak,cok ısınır.
Leon-x önerilerin için çok teşekkür ederim.Fakat cahilliğime dayanarak bir şey daha sormak istiyorum.Gigabyte anakartın işlemcisini sonradan değiştirmek istesem üst sınırı nedir yani en fazla neyi kaldırabilir?
Rica ederim dostum...
Anakartın işlemci destek listesi: N/A yazanları desteklemez ama baya geniş bir cpu desteği var...