İyi günler, Bana lablarda kullanılan tarzda elektrik boardlardan lazım, elektronikçi arkadaşlar bilirler, altında birbirine paralel teller olan üstü nokta nokta delikler bulunan devre kurmaya yarayan aletler. Birde avometre lazım en azından akımla gerilim ölçen birşey. Bunları netten alabileceğim bir yer var mıdır?
Nerde oturuyorsun çevrende hiç elektronikçi yokmu? breadboard ve avometre kolay bulunan malzemeler
Şu an İstanbul'da değilim. Antepteyim. Çevremde maalesef board satan yer göremedim. Elektrodepo ve direnc.net'te varmış ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Kargo ücreti alışveriş miktarınıza göre değişiyor.Paketin üzerinde gerekli bilgiler yer aldığından gümrükte sorun çıkmıyor.Sitede "Delivery" bölümünde de görebilirsiniz.Ücretler şöyle;
All Other Countries
* Standard Post - Air Mail* For orders up to US$29, Delivery Charge - US$5.00. * For orders US$30 to US$49, Delivery Charge - US$7.00 * For order US$50 to US$99, Delivery Charge - US$12.00 * For order US$100 and above, Delivery Charge - US$18.00
* Express Post - Where Available For orders up to US$99, Delivery Charge - US$28.00. * For order US$100 and above, Delivery Charge - US$55.00
* Courier - Courier Pak Only For orders up to US$99, Delivery Charge - US$45.00. * For orders US$100 and above, Delivery Charge - US$75.00 * For orders shipped in Cartons, Courier Charges are charged at actual cost.
standart posta ile mi aldınız? ve ne kadar zamanda elinize ulaştı?
OOOOOOO SİZ ANTEPTE DAHA UCUZUNU BULURSUNUZ VE DAHA KAÇAGINI
quote:
Orjinalden alıntı: Mynds
Şu an İstanbul'da değilim. Antepteyim. Çevremde maalesef board satan yer göremedim. Elektrodepo ve direnc.net'te varmış ilgilenen herkese teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme