Şimdi Ara

'Böbreğimi satmak istiyorum' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
8.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satılık böbrek 75 bin tl azda karaciğer ek 100 bine anlaşırız
  • ya o kadar insan gırgıra almıs sanki şamata felan el insaf ya tamam insanlar böbreğini satıyorda neden diye soran mı var adamın kredi borcu veya evladı rahatsız hasta işsiz evsiz hani uzaktan davulun sesi hoş gelir derler malesef her insan anadan doğma zengin olmuyor ülkemin gerçekleri bunlar ha diceksiniz bizde satalım tek böbrekle yaşayan biri kesinlikle sporla ugraşamaz 4-5 saat aykta kalamaz doğustan olanlar farklı sonradan tek böbrek kalanlar üşütmemeye enfeksiyon kapmamaya günlük 3 lt su içmeye sigara alkol kullanmamak durumunda eğer diğeri de giderse sayet yaşam ünitesine ömrü billah bağlı kalacak dışarı bile çıkamıcak bunun ne demek oldugundan bi habersiz insanlarımız var malesf

ha ayrıca keyfinden kimse canını, canının bir parçasını satamaz satmaz gırgıra alanları ise kınıyorum başka birşey değil organ ticareti yapan yani kendi böbreğini satan bir insan 1 yıl hapis cezası almayı göze alabilmisse demekki bitiktir

ALLAH BÖYLE DURUMDA OLANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN NE DİYİM

• 2tane alıp cf yapasım geldi.
  • hortingen olmuş by

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 18 Nisan 2012; 22:55:16 >
  • Satılık böbrek + yanında çıtır hasarlı ciğer

100.000 TL.

Böbrek tek alırsanız 75.000 TL anlaşırız.
  • İnsanımızı bu hale getirenler utansın!
  • Konunun eski olmasından çok linkin "aksaray"la başlaması beni şaşırttı. Elemanın adını hatırlayan varsa gidiyim bir konuşuyum elden ucuza kapatırım.
  • kaç veriyolarmış bende belki satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Satılık böbrek + yanında çıtır hasarlı ciğer

100.000 TL.

Boyası vuruğu kırığı var mı? Yetkili hastane bakımlı mı?
  • alınık böbrek
  • quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Satılık böbrek + yanında çıtır hasarlı ciğer

100.000 TL.

Boyası vuruğu kırığı var mı? Yetkili hastane bakımlı mı?

Tabiki yetkili hastane her 6 ayda bir düzenli servise sokuyorum
  • neden dalga geçilirki böyle bir durumda bende satmak istiyorum mecburum başka bi çarem kalmadı yokluk nedir bilen varmı bu mesajları yazarken üstelik sizler gibi araba veya lüks yaşam içinde satmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tizzy

http://ekonomiturk.blogspot.com/2010/02/bobrek-satmak-istiyorum-veya-satn-almak.html yorumlara bakarsanız ;

"hocam 3 kızım var evim kira bankalara 20 tl den fazla borcum var faizler ve avukat masrafları hariç 3 aylık kiram duruyor evsahibi dışarı attı ha atacak bakkala 500 tl borcum var deterjancı ya 50 tl borcum var su elektrik doğalgaz bunlar hep kapalı saatleri sökecekler kızımın biri kayıp ben 50 tl yövmniyeyle çalışıyorum insaatlerde oda devamlı iş yok 1 aydır iş bulamıyorum evdekiler ne yesin ne yapsın kimsem yok ALLAH rızası için yardım edecek ne bir dost um nede akrabam var ben hangisine yanayım kızım gitmiş onamı icralar kapıda onamı elektrik su doğalgaz kapalı onamı kira veremiyorum onamı işsizim onamı söylermisin hocam evet insanın canından bir parca satması suç hata yanlış ama canımdan baska neyim kalmış hocam ne yapayım intihar edip çocuklarımı yüz üstümü bırakayım eve gidemiyorum hergün gece 12 ye kadar dışarda duruyorum ben hayatımdan vaz gecmişim hocam kimse beni hor görmesin kimse yanlış anlamasın ama baska carem yok hocam ALLAH kimseyi çaresiz bırakmasın çaresizim ölmekten intihar edip çocuklarımı esimi yuvamı yüz üstü bırakmaktansa varsın böbreğimin biri gitsin yeterki yuvam dağılmasın" demiş adam Allah sabır versin.

Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

tek böbrekle yaşamanın ne gibi eksileri var

1 böbrek yetseydi ozaman insanın yaratılışından beri tek böbrekli olurdu
  • Satılık böbrek

Doğduğum günden beri kılıfıyla kullanıyorum. Pazarlıksız 100 bin TL...

Bu ikinci böbrek zorda kalınca satılsın diye mi konulmuş hakikaten madem tek böbrekle yaşanıyorsa?
  • oglum manyak misiniz niye upliyorsunuz konuyu.
  • ciddi alıcılar arasın,ölücüler aramasın...
  • Böbrek satmak sevaptır, sonuçta bir kişinin hayatını kurtarıyorsunuz. Karşılıksız iş yapılmaz ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cami Hocası

Böbrek satmak sevaptır, sonuçta bir kişinin hayatını kurtarıyorsunuz. Karşılıksız iş yapılmaz ayrıca.

Şakasına da olsa doğru olmayan bir fetva verme hoca efendi. Biri gelir ciddiye alır bu vebalin altından kalkamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar pek su içmiyorum beyler, böbreğimin değeri düşer mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.