Şimdi Ara

'Böbreğimi satmak istiyorum' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
8.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Böbreğini satmak isteyen kızı arıycam birazdan

aklımdan geçmedi değil
  • Bende yorum attım beyler "LisheLee bobreqhi sathiliktir az khullanilmis xd"
  • bir böbrek ne kadar
    ailede 5 kişi varsa 5 böbrek eder,iyi para ha zaten yaşadığımız hayat ne kadar,mezaramı götürcez bari paraya çevirir hayatımızı yaşarız,bir mersedes alırız yazlık kışlık birde hatun üfff
  • tek böbrekle yaşamanın ne gibi eksileri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: Tizzy

değil 75€ 75000€ ver yine satmam böbreğimi

Everybody has a price.

i will make him an offer he can't refuse
  • Çok yazık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFist -- 18 Aralık 2011; 15:09:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

tek böbrekle yaşamanın ne gibi eksileri var

benim kuzen yaşıyo benden sportif ve kaslı
    tabi satmadı tek böbreğinde ur olduğu için alındı 19 undayken
  • 23 sayfa böbrek satıyor.. Yaşam çok zor
  • Ben alabilirim Bende para cok hahjahahahahaja
  • sahibinden 94 model temiz bol su icilmis bobrek uygun fiyata birakilacaktir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

benim kuzen yaşıyo benden sportif ve kaslı
    tabi satmadı tek böbreğinde ur olduğu için alındı 19 undayken

problem olmuyorsa bende birini satıyım
  • http://ekonomiturk.blogspot.com/2010/02/bobrek-satmak-istiyorum-veya-satn-almak.html yorumlara bakarsanız ;

"hocam 3 kızım var evim kira bankalara 20 tl den fazla borcum var faizler ve avukat masrafları hariç 3 aylık kiram duruyor evsahibi dışarı attı ha atacak bakkala 500 tl borcum var deterjancı ya 50 tl borcum var su elektrik doğalgaz bunlar hep kapalı saatleri sökecekler kızımın biri kayıp ben 50 tl yövmniyeyle çalışıyorum insaatlerde oda devamlı iş yok 1 aydır iş bulamıyorum evdekiler ne yesin ne yapsın kimsem yok ALLAH rızası için yardım edecek ne bir dost um nede akrabam var ben hangisine yanayım kızım gitmiş onamı icralar kapıda onamı elektrik su doğalgaz kapalı onamı kira veremiyorum onamı işsizim onamı söylermisin hocam evet insanın canından bir parca satması suç hata yanlış ama canımdan baska neyim kalmış hocam ne yapayım intihar edip çocuklarımı yüz üstümü bırakayım eve gidemiyorum hergün gece 12 ye kadar dışarda duruyorum ben hayatımdan vaz gecmişim hocam kimse beni hor görmesin kimse yanlış anlamasın ama baska carem yok hocam ALLAH kimseyi çaresiz bırakmasın çaresizim ölmekten intihar edip çocuklarımı esimi yuvamı yüz üstü bırakmaktansa varsın böbreğimin biri gitsin yeterki yuvam dağılmasın" demiş adam Allah sabır versin.

• quote:

Böbrek tek kalınca nasıl değişime uğrar ?

Tek kalan sağlıklı bir böbrek hızla büyür ve çift halindeki böbrek boyutlarına göre daha büyük boyutlara ulaşır. Bu nedenle tek böbrekler normalden daha büyük ve ağır olduğu için travmaya daha yatkın kabul edilebilirler. O nedenle tek böbrekli kişilerin şiddetli temasların olduğu sporlardan kaçınmalarında yarar vardır. Bu tip sporlara boks, güreş, futbol ve binicilik örnek olarak gösterilebilir. Bu tip sporları tek böbreği olan bir kimse yapmak istediğinde ekstra koruma kıyafetleri giymesi tavsiye edilir. Bu kişilerin tek böbreklerini kaybetmenin ciddi sonuçlar doğuracağının bilincinde olması gerekir.

Tek böbrekli kişileri ileride bekleyen sorunlar varmıdır?

Genelde tek böbrekli kişiler bu sebepten dolayı özellikle erken dönemde hiç ya da çok nadiren sorun yaşarlar. Tek böbrekli doğanları ve çocuklukta bir böbreği alınmak zorunda kalınan hastalarda yaklaşık 25 yıl sonra idrarda yüksek protein düzeylerine ve böbrek fonksyonlarında bazı değişikliklere rastlanabilir. Hipertansiyon beklentisi biraz daha yüksek olmakla birlikte böbrek fonksiyon değişiklikleri hafif düzeydedir ve yaşam beklentisinde bir fark yoktur.

Tek böbrekli olmak diyet yapmayı gerektirir mi ?

Tek ve sağlıklı bir böbreği olan bireylerin özel bir beslenme tarzına ya da diyete gereksinimleri yoktur. Bu kişilere toplumun tüm kesimine önerilen sağlıklı beslenme şekli ve yaşam tarzı önerilir

Tek böbreği olan bir kişi ne sıklıkla doktor kontrolüne gitmelidir ?

Yıllık idrar testi ve tansiyon ölçümü yılda bir kez yapılmalıdır ve böbrek fonksiyonları birkaç yılda bir kontrol edilmelidir. Aslında bu öneriler çift böbrekli sağlıklı bireyler için de önerilen yıllık check up protokollerinden farklı değildir.

• BÖBREĞİM SATILIK BEYLER 270.000TL
  • çiğdem yorumu: Eylül 11 25 yaşındayım sigara alkol kullanmıyorum böbreklerimden birini acilen satmak istiyorum.ciqdem_shotmail.com

Facebook'unu buldum. Pek böbrek satacak gibi bi insan değil sanki :D

http://www.facebook.com/ronit.eksioglu

Arkadaşlar şaka maka bi kenara halinize şükredin ya millet çaresizlikten organını satıyo. Bırakılan mesajları okuyunca surat ifadem aynen şöyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 18 Aralık 2011; 15:21:46 >
  • iphone ile takas yapılır
  • böbrek.avi
  • Tövbe estağfirullah..
    Önce içim sızladı, sonra alttaki yorumları okuyunca gülmeye başladım
    Askere gidicem borçlarımı kapatmam lazım yazmış biri, sanki arabasını satıyor

Zor durumda kalıp satmak isteyenin durumu harbiden zor yalnız, kahrolsun kapitalizm..
    Birilerinin milyardolarları bankalarda boş boş dururken millet 25 bin için böbreğini satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 18 Aralık 2011; 15:42:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.