Valla kene gibi yaratıklardan değilse,pek korkma derim.Sonuçta amazonlarda kabilece yaşayan insanları ne böcekler sokuyor.Ama acile gitmen bencede sakat olmuş.Eğer olumsuz durum çıkarsa iyi bi yere gidersin kardeş.G.olsun bu arada.Bende fena iğrenirim böcekten,fareden
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
quote:
Orijinalden alıntı: Keithass
Arkadaşlar herşey perşembe gecesi bir kaşıntıyla başladı, aldırmadım Sabah kalktığımda ağrı vardı biraz siyah lekenin olduğu yerde Dün akşam ne olur ne olmaz diye acile gittim fakat 2 tane iğne vurup yolladılar Şuan kızarıklık git gide büyüyor çok az şişlik ve ağrı var birde kaşıntı İnternetten araştırdım fakat neyin ısırdığını bulamadım, başınıza böyle bişey geldimi? veya yakınlarınıza Yani bu ısırıkla ilgili bi bilginiz varmı? Endişelenmelimiyim? Pazartesi ne olur ne olmaz cildiyeye gidicem öyle dediler
BU ADAMIDA BİR BÖCEK SOKTU SENNİKİ GİBİ ŞİŞTİ VE BU HALE GELDİ
bu adam steroid den filan iltihap kapmıştı diye biliyorum koluma gelirsek yara geçti sayılır kabuk bağladı düştü filan, kaşıntıda gitti kızarıklıkta, ama kolumu gerdirince bi ağrı var bu ağrı geçmezse yine doktor yolu gözüktü bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme