Şimdi Ara

Böcek sokması/ısırığı yardım :/

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
26.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herşey perşembe gecesi bir kaşıntıyla başladı, aldırmadım
    Sabah kalktığımda ağrı vardı biraz siyah lekenin olduğu yerde
    Dün akşam ne olur ne olmaz diye acile gittim fakat 2 tane iğne vurup yolladılar
    Şuan kızarıklık git gide büyüyor çok az şişlik ve ağrı var birde kaşıntı
    İnternetten araştırdım fakat neyin ısırdığını bulamadım, başınıza böyle bişey geldimi? veya yakınlarınıza
    Yani bu ısırıkla ilgili bi bilginiz varmı? Endişelenmelimiyim?
    Pazartesi ne olur ne olmaz cildiyeye gidicem öyle dediler
     Böcek sokması/ısırığı yardım :/ Böcek sokması/ısırığı yardım :/

• ne soktuğunu bilmiyorum ama ya çok kötü bişey oldu yada hiçbişey olmadı öyle diyebilirim çünkü soktuğu yerin kızarması ya tenin yüzünden yada zehiri yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

ne soktuğunu bilmiyorum ama ya çok kötü bişey oldu yada hiçbişey olmadı öyle diyebilirim çünkü soktuğu yerin kızarması ya tenin yüzünden yada zehiri yüzünden.

bende bilmiyorum ama kaşıntıda var o kızarıklıkta
    acile gidiyoruz doktor da ne olduğunu bilemiyor, cildiyeye gitmen lazım diyor oda acilde yok
    pazartesi gidebilirim anca, demekki haftasonu zehirli bişey tarafından sokulsak ölüyoruz...
  • enfeksiyon hastalıklarına göster.
    acildekiler hiçbişey demediler mi yarın şuraya göster diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

enfeksiyon hastalıklarına göster.
    acildekiler hiçbişey demediler mi yarın şuraya göster diye?

hayır, balon gibi şişerse geri gel dediler.
    gittiğim yer acil muayene odası gibi biyerdi enfeksiyon hastalıklarını göremedim acilde
  • Böyle durumlarda imkanınız varsa özele gidin. Devlet hastanelerinde ilgilenmezler. Cilt, ısırığa reaksiyon göstermiş olsa sadece belli bi bölge kızarık olur ama git gide büyüyor diyorsun kızarık, Zehirli birşey falansa sakat bir an önce doktora görün.
  • İzmirde isen egepol e gidebilirsin 13 TL idi sanrım tüm testleri yapıp muayne ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böcek ısırdı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah arkadaşlar olmadı bugün özele gidicem, içerden oluşan bi cilt hastalığı olduğunu sanmıyorum ısırık izi gibi bişey var çünkü :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keithass

Arkadaşlar herşey perşembe gecesi bir kaşıntıyla başladı, aldırmadım
    İnternetten araştırdım fakat neyin ısırdığını bulamadım, başınıza böyle bişey geldimi? veya yakınlarınıza

Acil mi acildekilin bildikleri sadece iğne vurmak oraya ilk okul koysalar fark olmuyacak. Sen bir enfeksyon hastalıkları mı ne var ona git yada iyi bir özel hastaneye git baya kötü olmuş ve sokan şey gerçekten kötü olabilir kırkayak gibi .

• Eczaneden stilex ve fucidin alabilirsin.Karıştırarak sür bacağına.Pazartesi gitmene gerek bile kalmayacaktır.

-Ek olarak acil bölümünde pratisyen doktorlar bulunur.Kanama , kırılma gibi anlık müdehale gerektirecek durumlarda kullanılmalıdır.İlk "acil" müdehale acil serviste yapılır,hasta stabilize edildikten sonra,durumun kontrol altına alınmasının ardından gerekli bölüme sevkedilir hasta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 7 Nisan 2013; 16:57:28 >
  • akrep saldırmış gibi sanki
  • Kullandigin ilac var mi? Ozellikle bactrim, buyuk olasilik alerji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hala yaşıyorum ayrıca sürekli kaşıntı isteği ve kolumu çok oynattığım zaman biraz ağrı oluyor, %95 örümcek sokması eğer çok zehirli bişey olsaydı 3 gün dayanamazdım diye düşünüyorum kolum reaksiyon vermiş olabilir sokmaya karşı o yüzden kızarıklık var diye düşünüyorum
    stilex'i deniycem ve eğer çok ağırlaşırsa durumum tekrar hastaneye gidicem
    alerji olmadığını düşünüyorum bugüne kadar hiçbişeye alerjim olmadı ve siyahlığın orda küçük bi ısırık izi var

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

Eczaneden stilex ve fucidin alabilirsin.Karıştırarak sür bacağına.Pazartesi gitmene gerek bile kalmayacaktır.

-Ek olarak acil bölümünde pratisyen doktorlar bulunur.Kanama , kırılma gibi anlık müdehale gerektirecek durumlarda kullanılmalıdır.İlk "acil" müdehale acil serviste yapılır,hasta stabilize edildikten sonra,durumun kontrol altına alınmasının ardından gerekli bölüme sevkedilir hasta.

Bacağa sürülüp kola etkiyen ilaç bulundu.
  • quote:

arkadaşlar hala yaşıyorum ayrıca sürekli kaşıntı isteği ve kolumu çok oynattığım zaman biraz ağrı oluyor, %95 örümcek sokması eğer çok zehirli bişey olsaydı 3 gün dayanamazdım diye düşünüyorum kolum reaksiyon vermiş olabilir sokmaya karşı o yüzden kızarıklık var diye düşünüyorum
    stilex'i deniycem ve eğer çok ağırlaşırsa durumum tekrar hastaneye gidicem
    alerji olmadığını düşünüyorum bugüne kadar hiçbişeye alerjim olmadı ve siyahlığın orda küçük bi ısırık izi var

Stilex ve fucidin.birisi alerjik reaksiyonlr için birisi antibiyotik olarak.ikisini karıştırarak sür.Bu arada bacağın değil kolunmuş dikkat etmedim yorumlara resimlere bakarak yazmıştım.

• johnny sinsivrisinek
  • siyahlık geçmeye başladı stilex kullandıkça, ama kaşıntı hala var bakalım iyileşiyo gibi
    sağolun hepiniz yorumlarınız için
  • quote:

BU ADAMIDA BİR BÖCEK SOKTU SENNİKİ GİBİ ŞİŞTİ VE BU HALE GELDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Manyak misin birader ne diye adami endiselendiriyorsun. tövbe allahim ne insanlar var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Düşman başına gelmesin çok kötü bir durum

Adama'da yazık kestiler kanını akıttılar çok canı yandığı aşikar , suriye mi nere orası öyle :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.