Şimdi Ara

Domuz Gribi Oldum Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu an sadece boğazım yanıyor çok hafif bir ateşim var evde ilaç felan da yok sadece tylol hot toz içecek var ne yapim ne tavsiye edersiniz

• Medyanin yazdiklarine bakma korkma iyilesmeye calis ama nasil iyilescen bilmiyom
  • uzanarak dinleniceksin, dışarı çıkmıycaksın kendini yormıycaksın.şuan üşüyosundur heralde,iki kat giyin üstüne yorganı çek uzan.bol bol meyve ye ve su iç.ama meyveyle suyu aynı anda tüketme.bol bol uyu.ilaç konusuna gelince doktorun vermediği bi antibiyotik kullanma kafana göre kullanacağın antibiyotik zarar verebilir.çabuk atlatıcağını umuyorum.çok aşırı sıcak şey içme boğazını yara yaparsın tahriş edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Medyanin yazdiklarine bakma korkma iyilesmeye calis ama nasil iyilescen bilmiyom

Destek mi verdin toptan mı öldürdün anlamadım
  • Doktora gittiysen büyük ihtimal Tamiflu yazmıştır hocam yazmadıysa bulmaya çalış o ilacı eczanelerde bulamazsın ama karaborsada bulabilirsin ondan sonrası bol bol dinlenmekten geçiyor
  • Önce kan tahlili yaptırdım , sonra da röntgen çektirdim. domuz gribi testi yaptırmadım . Boğaz kültürü aldılar. 3 gun sonra doktor domuz gribisin dedi .
  • Nar suyu iç Yukardakilere ek olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    ishal oldum yardım edin
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer iyi besleniyorsan ve bağışıklık sistemin güçlüyse bir sorun olmayacaktır. Ben de geçirdim.
  • İşte insanlığın gelebilceği son nokta. Kardeşim gitsene hastaneye. Forumlarda kendine derman mı arıyosun ? Burda cahili var cühelası var kim ne derse yapcak mısın sen ? Hastalık beyninede bulaşmış. Fazla mesaj yazma bizede bulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden.

İşte insanlığın gelebilceği son nokta. Kardeşim gitsene hastaneye. Forumlarda kendine derman mı arıyosun ? Burda cahili var cühelası var kim ne derse yapcak mısın sen ? Hastalık beyninede bulaşmış. Fazla mesaj yazma bizede bulaşır.

Adam hastaneye girmiş kafasına gör teşhis koymamış.Kan tahlili ve röntgeni evde yaptırabileceğini sanmıyorum nitekim.
  • bize niye söylüyorsun doktora gitsene
    ne insanlar var yaa Allah'ım off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden.

İşte insanlığın gelebilceği son nokta. Kardeşim gitsene hastaneye. Forumlarda kendine derman mı arıyosun ? Burda cahili var cühelası var kim ne derse yapcak mısın sen ? Hastalık beyninede bulaşmış. Fazla mesaj yazma bizede bulaşır.

işte cahil cahil yazılanları okumadan ölesine cevap yazanlardan biri daha bu hastalık beyinden bulaşan bir şey olsaydı emin ol sana bir şey olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

bize niye söylüyorsun doktora gitsene
    ne insanlar var yaa Allah'ım off

Ulan konuyu okuyunda cevap verin birinizde.Kopyala yapıştır mı yapıyorsunuz bu mesajı her hastayım diyene aynı mesaj.Adam gitmiş daha napsın hastane kapısının önündemi uyusun.
  • hastahane ana baba günü doktor ilaç verdi bunları kullan daha kötü hissedersen tekrar gel dedi ve ilaçlarım daha gelmedi ulan ne adamsınız siz yaa belki bi tavsiyesi felan olur diye yazdık
  • Arkadaşım çok geçmiş olsun. Bağışıklık sistemini güçlü tutman lazım, o da düzenli beslenmeden, bol sebze ve meyveden geçer. Bol bol dinlenmen lazim, moralini de yüksek tut. Tabi ekstaradan doktorun vermiş olduğu ilaç da varsa kullanman lazım.

Not: Forumda ne kadar gereksiz adam türemiş, büyük bir temizlik şart olmuş Konu Dışına
  • bol bol su ıc en buyuk dusmanı bu vurusun su ve ıyı beslenmek..
  • Kardeş öyle kesin bir bilgim yok ama,belirtileri falan normal grip ile aynı olduğundan tedaviside üç aşagı beş yukarı aynı şekildir diye düşünüyorum.Doktorun verdiği ilaçları iç,Meyve ye ve su iç bol bol fakat birlikte tüketme ikisini.Doktor geçen gün bana dışarıdan pek beslenmeyip evden beslenirsen daha faydalı olur senin için,ayrıca evden yediklerinde katı ağırlıklı değilde sıvı ağırlıklı olursa çok rahat atlatrsın demişti.Buda aklının bir ucunda bulunsun yani.

Geçmiş olsun tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

bol bol su ıc en buyuk dusmanı bu vurusun su ve ıyı beslenmek..

Alakasız olcak ama hocam benden 19 kişi sonra kayıt olmuşsun foruma, dikkatimi çekti
  • Bal ve limon boğaza çok iyi gelir tavsiye ederim
  • doktora gitsene kardeşim niye konu açıyorsun.

şaka tabi ki. şu an çevremizde bulunan insanları %90 ı domuz gribiymiş. çok dert etmene gerek yok bence bu senenin gribide bu virüs. kendine iyi bakarsan sorun olmaz. piskolojini sağlam tut tabi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.