Şimdi Ara

Domuz Gribi Oldum Yardım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım domuz gribi'yim bogazım kaşınıyor ve yorgunluk var.
  • Baba üni de sınıf arkadaşımda domuz gribi oldu dün tamamen iyileştiğini öğrendim. Sakın panik falan yapma normal grip ten hiçbir farkı yokmuş. Hatta bi haber okumuştum 100 e yakın kişi haberleri bile olmadan ayakta iyileşmişler. Asıl önemli olan, böbrek yetmezliği, solunum yetmezliği gibi kronik bir hastalığın varmı? Geçmiş olsun...
  • En kötüsü bir gece ateşin çıkar yatarsın sonra devam... Bizimkilere öyle oldu. Domuz gribinden ölmezsin zaten ama daha çok üşütüp zatürre türü birşeye yakalanma...
  • Bir ilaç varmış. Doğal bir bitkiden yapılıyorumş ve sadece Afrika'da varmış bu bitki. Her türlü girp soğuk algınlığını anaında durduruyomuş. İsmini unuttum ama yok satıyomuş.

Not: İlaç gerçek.
  • bulmak çok zor ama Tamiflu diye bi ilaç var tavsiye ederim
    kuzenim kullanıo iyileşti 3 günde daha 5 yaşında
  • bak eczahanede bır ılaç var grıp ıcın kukllanılıyo böle kçk sıse suyun ıcıne damlatıosn 30 damla onu kullan bıde nurofen al bol bolda sıvı tuketmen lazım aynısını yaptım 4 gunde ıyıleştım hadi geçmiş olsun
  • Abartmayın beyler öyle Tamiflu falan. Bende geçirdim H1N1 aynı senin gibi oldu vaynett. Aynı işlemleri bana da yaptılar. Domuz gribi testi dedikleri zaten boğaz kültürü Bol bol dinlen. Tamiflu vs doktorun önermedikçe sakın kullanma. 1-2 gun ateş olabilir 3. , 4. gunden sonra 38+ ateş devam eder solunumda sorun yaşarsan doktoruna git. Tamol adlı bir ateş düşürücü hap kullandım ben sadece. 1 gunde kesti ateşimi. Bol bol dinlen, bol bol su tüket. Ihlamur kaynat öksürüğe iyi gelir. Adaçayı içebilirsin o da öksürüğü keser. Benden bu kadar geçmiş olsun istediğin soruyu sorabilirsin abi

• quote:

Orijinalden alıntı: meq@deth

şuan inanılmaz bi salgın var ve grip olanların yarısı domuz gribi

eğer gribin yanında yüksek ateş , vücutta yaygın ağrı , kusma , ısal , karın ağrısı ve kuru öksürük gibi belirtilerden herhangi biri yada bi kaçtanesi
    varsa domuz gribisiniz %90

ve en iyi tedavi evde dinlenmek 1 hafta evden çıkma dinlen eğer ateşin 38 in üstüne çıktıysa ve inmiyosa
    tamiflu(75mg) bulmaya çalış benim bildiğim domuz gribine karşı tek etkili ilaç piyasada o
    ama sağlık bakanlığı eczanelerden toplatmış anca kenar mahallelerdeki bi kaç eczanede bulabilirsin

ama herşeyden önemlisi iyi beslen ve evde dinlen

zaten çoğu insan farkında değil ayakta geçiriyo domuz gribini

Bu belirtilerden vücutta yaygın ağrı vardı geçti şimdilik yok.Öğlen öksürüyordum.Şimdilik yok.Boğazımda da garip birşey var ama ne olduğunu anlamadım bir türlü.

Domuz gribiyim heralde.Korkmaya başladım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.