Yaw arkadaslar bir film vardı hani insan ırkına karşı böcekler: Bunun oyunu da çıktı ama nereden indirebilirim bilmiyorum(demo sunu)yardımcı olursanız sevinirim
Evet bende hatırladım bulabilen varsa link verebilir mi?? Bu arada filmin ve oyunun adı : Starship Troophers tı
Bu oyunu bende Teknoloji Televizyonunda gördüm, orada da demosunu oynuyorlardı. Beni pek sarmadı ama sana oyunun demosunu indirebileceğin linki vereyim;
Kids dostum sistem çöker çökmez bu bilgisayar hayvanının ne yapacağı pek önceden kestirilemiyor ancak oyunu ben pek de beğenmedim iyi optimize edilmemiş ve sistemi çok zorlayan bir yapım olmuş ama kötü değil
ben vazgeçtim
quote:
Orjinalden alıntı: sirdeniz
Evdekilere yapamadıgımı oyundakilere yapıom
Sen baya bir çekmişsin evdeliklerden, Sana tavsiyem Unreal, Counter Strike gibi oyunları oynaman ve rakiplerin adını evdekilerin ismi ile değiştirmen, biz üniversitede hocalarımızın adlarını Counter Teroristlere verirdik, sonra hepsini öldürürdük, rahatlardık...
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
quote:
Orjinalden alıntı: sirdeniz
Evdekilere yapamadıgımı oyundakilere yapıom
Sen baya bir çekmişsin evdeliklerden, Sana tavsiyem Unreal, Counter Strike gibi oyunları oynaman ve rakiplerin adını evdekilerin ismi ile değiştirmen, biz üniversitede hocalarımızın adlarını Counter Teroristlere verirdik, sonra hepsini öldürürdük, rahatlardık...
Hah hah hah ii etmişsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Bu oyunu bende Teknoloji Televizyonunda gördüm, orada da demosunu oynuyorlardı. Beni pek sarmadı ama sana oyunun demosunu indirebileceğin linki vereyim;
Haaa bu arada biz bu Unreal i nereden indirebiliriz çok hoşuma gitti de :D onların elinde bıçak benim elimde 4-1
oyunda kesinlikle bir optimize sorunu var, oyunun grafiklerinde o kadar kastıracak hiçbirşey yok. karakter modellemeleri falan rezalet zaten adamların suratına bakın anlarsınız. gereğinde 10 kat fazla kastırıyor. 6800ultra ile oynadım herşeyi high yapamadım
Evet yaw o kadar da güzel değilmiş bende sevmedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme