Şimdi Ara

Böcük öldürme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw arkadaslar bir film vardı hani insan ırkına karşı böcekler:
    Bunun oyunu da çıktı ama nereden indirebilirim bilmiyorum(demo sunu)yardımcı olursanız sevinirim

• Evet bende hatırladım bulabilen varsa link verebilir mi?? Bu arada filmin ve oyunun adı : Starship Troophers tı
  • Bu oyunu bende Teknoloji Televizyonunda gördüm, orada da demosunu oynuyorlardı. Beni pek sarmadı ama sana oyunun demosunu indirebileceğin linki vereyim;

http://www.ggmania.com/?smsid=19618 (Sayfada local US mirror ~ 450MB linkine bas)
  • Bu oyunu indireceksen sistemine dikkat et acayip sağlam bir sistem istiyor sistem canavarı da denilebilir Starship Troopers'a!
  • aman sistemim çökmez dimi indiriyom şuan
  • :P sagolun
  • Evdekilere yapamadıgımı oyundakilere yapıom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAYDONOZ. KUŞU ÖLDÜRÜR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kids dostum sistem çöker çökmez bu bilgisayar hayvanının ne yapacağı pek önceden kestirilemiyor ancak oyunu ben pek de beğenmedim iyi optimize edilmemiş ve sistemi çok zorlayan bir yapım olmuş ama kötü değil
  • ben vazgeçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirdeniz

Evdekilere yapamadıgımı oyundakilere yapıom

Sen baya bir çekmişsin evdeliklerden, Sana tavsiyem Unreal, Counter Strike gibi oyunları oynaman ve rakiplerin adını evdekilerin ismi ile değiştirmen, biz üniversitede hocalarımızın adlarını Counter Teroristlere verirdik, sonra hepsini öldürürdük, rahatlardık...

• quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

quote:

Sen baya bir çekmişsin evdeliklerden, Sana tavsiyem Unreal, Counter Strike gibi oyunları oynaman ve rakiplerin adını evdekilerin ismi ile değiştirmen, biz üniversitede hocalarımızın adlarını Counter Teroristlere verirdik, sonra hepsini öldürürdük, rahatlardık...

Hah hah hah ii etmişsiniz

• quote:

Bu oyunu bende Teknoloji Televizyonunda gördüm, orada da demosunu oynuyorlardı. Beni pek sarmadı ama sana oyunun demosunu indirebileceğin linki vereyim;

http://www.ggmania.com/?smsid=19618 (Sayfada local US mirror ~ 450MB linkine bas)

heLaL oLsun spooky çok saoL iLaç gibi geLdi waLla
  • quote:

quote:

Haaa bu arada biz bu Unreal i nereden indirebiliriz çok hoşuma gitti de :D onların elinde bıçak benim elimde 4-1

• oyunda kesinlikle bir optimize sorunu var, oyunun grafiklerinde o kadar kastıracak hiçbirşey yok. karakter modellemeleri falan rezalet zaten adamların suratına bakın anlarsınız. gereğinde 10 kat fazla kastırıyor. 6800ultra ile oynadım herşeyi high yapamadım
  • Evet yaw o kadar da güzel değilmiş bende sevmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.