Bildirim
~Bocur Audio Kablolar~|Yeni Nesil iem Kabloları 250TL!! | Sıfır Furutech Coax Kablo| Kulaklık Tamiri (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jasonjustice
quote:
Orijinalden alıntı: icais
Kablolar çok güzel duruyor, Yağız hocamla anlaştık bakalım gelince kulaklığı modlayıp burada almak isteyenlere fikir vermesi için paylaşmayı planlıyorum
Edit:
Kablo bugün geldi ve Koss Porta Pro başarılı bir şekilde level atlamış oldu :)
6mm makaron kullandım Y kablosu ve Kulaklığa giren yerlerde
-Gözlemlediğim kadarı ile basslarda ciddi bir artış oldu var olan kalitesi arttı ve daha önce duymadığım basslar artık duyulabiliyor.
-Yüksek ses ile dinleyen için ses seviyesinde de artış oldu.
Fotoğraflar.
Ne kadar bir maliyeti oldu size bu modlamanın.İlerde bende böyle birşey yaptırmak isterim.
Ve sadece kulak üstü modelleremi yapılabiliyor.Mesela Nuforce Ne-6 modeline olurmu ?
Hocam bu kablo yukarıda yazan fiyatı 160TL. Bu saf gümüş ve tek dal. Bu kablo çabuk zedeleniyor o yüzden geçen hafta amerikadan 8 dallı gümüş kaplama kablo aldım ve dün geldi kulaklığı tekrar modladım. Sonuç saf gümüştende öteye gitti
Kulaklığın sınırlarını zorladım resmen o yüzden bir kaç şey daha yapmam gerekti, berbat bassları olan şarkılar bile muhteşem şuan. Kafamdan çıkarasım yok
Buda bir adet fotoğrafı son hali budur.
--
Bu arada saf gümüş ve gümüş kaplama kablo arasında farkları söylemek gerekirse.
Saf gümüşte sesler daha netti diyebilirim. Tizlerde özellikle.
Gümüş kaplamada ise basslarda düzelme arttı. Ses şiddeti arttı ama bu kadar şiddetli dinlemek zararlı olcağından %70 seste oldukça ideal şuanda.
Orjinal kablosuna göre baya baya farklar var tabikide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icais -- 30 Kasım 2013; 13:19:25 >
-
aboo naptın aga sen :O
işinin ehli denilen adam sen oluyosun sanırım. amma uğraşın varmış bu konuda. iyi satışlar -
Arkadas gercekten cok güzel temiz is yapiyor bendaha once almis oldugum hibrit kablodan cok memnunum simdi bir tane daha yeni siparis verdim cunki media calarimi degistirdim ona gore yeni kablo lazim. Ama benim favorim bakir gumus hibrit olan kablo. Ve zamanla pistikce dahada guzellesiyor. Ayrica iyi kaliteli ekipmanda farki bariz görüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam merhabalar ru61oguzhan adlı arkadaştan tf10 kulaklık almıştım. kabloyu sizden almış kabloda içten kopma sorunu oldu. bunun tamirini yapabilirmiyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: bellair
hocam merhabalar ru61oguzhan adlı arkadaştan tf10 kulaklık almıştım. kabloyu sizden almış kabloda içten kopma sorunu oldu. bunun tamirini yapabilirmiyiz
Pm attim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
pm :D -
Adres icin pm attım
hayırlı satışlar ...
bu irriver clix çok eğlenceli bi cihazsağına soluna basıyorsun felan , almak isteyenlere tavsiye ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: heyysanadiyom
hayırlı satışlar ...
bu irriver clix çok eğlenceli bi cihazsağına soluna basıyorsun felan , almak isteyenlere tavsiye ederim
Eyvallah dostum:)______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Merhabalar pm bıraktım cevaplarsanız sevinirim hoşçakalın
Pm biraktim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm attım hocam
Merhaba Yağız hocam... Benim 30 ohm'luk Fidelio X2'yi herhangi bir anomali olmadan 40ohm çıkışlı SB ZXR'da kullanabilmek adına resistor arıyorum.
http://www.ebay.com/itm/3-5mm-to-3-5mm-Impedance-Adapter-Plug-For-Hi-Fi-Audio-player-AMP-DAC-Earphone-/380932180092?var=&hash=item58b153c87c&rmvSB=true
http://www.ebay.com/itm/3-5-mm-Male-to-Female-HIFI-Audiophile-Nvwa-Copper-Silver-75-Ohm-Impedance-Cable-/121106916348?rmvSB=true
http://www.ebay.com/itm/ETYMOTIC-ER4P-TO-ER4S-RESISTOR-ADAPTOR-3-5MM-PLUG/291329605627?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D30542%26meid%3Ded9fbaa7793c46b894b171f2cf8893e5%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D281657676624&rt=nc&rmvSB=true
Bu şekilde 10 ila 20 dolar arasında değişen kablo yada direkt plug olarak 75 ile 250 ohm arası dirençler var.
Elinizde bu tür ürünler var mıdır acaba ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X