Şimdi Ara

~Bocur Audio Kablolar~|Yeni Nesil iem Kabloları 250TL!! | Sıfır Furutech Coax Kablo| Kulaklık Tamiri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
20
Favori
9.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kablolar çok güzel duruyor, Yağız hocamla anlaştık bakalım gelince kulaklığı modlayıp burada almak isteyenlere fikir vermesi için paylaşmayı planlıyorum

Edit:

Kablo bugün geldi ve Koss Porta Pro başarılı bir şekilde level atlamış oldu :)

6mm makaron kullandım Y kablosu ve Kulaklığa giren yerlerde

-Gözlemlediğim kadarı ile basslarda ciddi bir artış oldu var olan kalitesi arttı ve daha önce duymadığım basslar artık duyulabiliyor.

-Yüksek ses ile dinleyen için ses seviyesinde de artış oldu.

Fotoğraflar.

~Bocur Audio Kablolar~|Yeni Nesil iem Kabloları 250TL!! | Sıfır Furutech Coax Kablo| Kulaklık Tamiri

~Bocur Audio Kablolar~|Yeni Nesil iem Kabloları 250TL!! | Sıfır Furutech Coax Kablo| Kulaklık Tamiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icais -- 23 Ağustos 2013; 15:03:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: icais

Kablolar çok güzel duruyor, Yağız hocamla anlaştık bakalım gelince kulaklığı modlayıp burada almak isteyenlere fikir vermesi için paylaşmayı planlıyorum

Edit:

-Gözlemlediğim kadarı ile basslarda ciddi bir artış oldu var olan kalitesi arttı ve daha önce duymadığım basslar artık duyulabiliyor.

Fotoğraflar.

Ne kadar bir maliyeti oldu size bu modlamanın.İlerde bende böyle birşey yaptırmak isterim.

Ve sadece kulak üstü modelleremi yapılabiliyor.Mesela Nuforce Ne-6 modeline olurmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonjustice

quote:

Orijinalden alıntı: icais

Kablolar çok güzel duruyor, Yağız hocamla anlaştık bakalım gelince kulaklığı modlayıp burada almak isteyenlere fikir vermesi için paylaşmayı planlıyorum

Edit:

Fotoğraflar.

Ne kadar bir maliyeti oldu size bu modlamanın.İlerde bende böyle birşey yaptırmak isterim.

Ve sadece kulak üstü modelleremi yapılabiliyor.Mesela Nuforce Ne-6 modeline olurmu ?

Hocam bu kablo yukarıda yazan fiyatı 160TL. Bu saf gümüş ve tek dal. Bu kablo çabuk zedeleniyor o yüzden geçen hafta amerikadan 8 dallı gümüş kaplama kablo aldım ve dün geldi kulaklığı tekrar modladım. Sonuç saf gümüştende öteye gitti

Kulaklığın sınırlarını zorladım resmen o yüzden bir kaç şey daha yapmam gerekti, berbat bassları olan şarkılar bile muhteşem şuan. Kafamdan çıkarasım yok

Buda bir adet fotoğrafı son hali budur.

--

Bu arada saf gümüş ve gümüş kaplama kablo arasında farkları söylemek gerekirse.
    Saf gümüşte sesler daha netti diyebilirim. Tizlerde özellikle.
    Gümüş kaplamada ise basslarda düzelme arttı. Ses şiddeti arttı ama bu kadar şiddetli dinlemek zararlı olcağından %70 seste oldukça ideal şuanda.

Orjinal kablosuna göre baya baya farklar var tabikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icais -- 30 Kasım 2013; 13:19:25 >

• aboo naptın aga sen :O

işinin ehli denilen adam sen oluyosun sanırım. amma uğraşın varmış bu konuda. iyi satışlar
  • Arkadas gercekten cok güzel temiz is yapiyor bendaha once almis oldugum hibrit kablodan cok memnunum simdi bir tane daha yeni siparis verdim cunki media calarimi degistirdim ona gore yeni kablo lazim. Ama benim favorim bakir gumus hibrit olan kablo. Ve zamanla pistikce dahada guzellesiyor. Ayrica iyi kaliteli ekipmanda farki bariz görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhabalar ru61oguzhan adlı arkadaştan tf10 kulaklık almıştım. kabloyu sizden almış kabloda içten kopma sorunu oldu. bunun tamirini yapabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellair

hocam merhabalar ru61oguzhan adlı arkadaştan tf10 kulaklık almıştım. kabloyu sizden almış kabloda içten kopma sorunu oldu. bunun tamirini yapabilirmiyiz

Pm attim.

• pm :D
  • Adres icin pm attım

• hayırlı satışlar ...

bu irriver clix çok eğlenceli bi cihaz sağına soluna basıyorsun felan , almak isteyenlere tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

hayırlı satışlar ...

bu irriver clix çok eğlenceli bi cihaz sağına soluna basıyorsun felan , almak isteyenlere tavsiye ederim

Eyvallah dostum:)
  • Merhabalar pm bıraktım cevaplarsanız sevinirim hoşçakalın

• Pm biraktim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm attım hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.