Şimdi Ara

~Bocur Audio Kablolar~|Yeni Nesil iem Kabloları 250TL!! | Sıfır Furutech Coax Kablo| Kulaklık Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
20
Favori
9.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba herkese;
    Şuan satışta olan ürünler ve özellikleri aşağıdadır. Yeni kablolar zamanla listeye eklenecektir. Özel kablo siparişleri, kulaklık arıza, modlama ve teknik destek için özel mesaj veya [EMAIL]info@bocuraudio.com[/EMAIL]'a mail atabilirsiniz.

6N %99.9999 Saf Bakır üzerine Saf Gümüş kaplama iem / kafaüstü Kulaklık Kablosu.

- Pahalı kablolardan bıkanlar için fiyat performans oranı oldukça yüksek yeni kulaklık kablosu.
    - Kablo 4 dal kablonun örülmesiyle meydana gelmiştir. Tercihe öre balanced hale getirilebilir.

Fiyatı kısa bir süre için yalnızca 250TL

~Bocur Audio Kablolar~|Yeni Nesil iem Kabloları 250TL!! | Sıfır Furutech Coax Kablo| Kulaklık Tamiri

Furutech Hybrid Saf bakır + Gümüş kaplı Saf Bakır Coax Kablosu (RCA to RCA veya RCA to BNC)

- Data iletiminde oldukça başarılı bir kablo. Ben oldukça memnun kaldım. elimde son 50cm'lik bir miktar var. İhtiyacı olan kaçırmamalı. Fiyatı 350TL'dir.

7N %99.99999 Deep Cryoed bakır Ultra Soft Iem / Hifiman Kablo;

* Ve şimdi Hifiman HE-300, HE-400, HE500, HE-560, HE5, HE-6, HE-5LE, HE-4 modellerine uygun seçeneği ile satışta!

- 4 Dal Saf bakır 7N Kablo
    - 2 pin girişli tüm iemler ve customlarla kullanılabilir.
    -Deep Cryo işlemi görmüş 7N saflığında, inanılmaz yumuşak ve günlük kullanıma uygundur.
    - Kablo dış kalınlığı 1.5mm
    - Çok dallı ve katlanmaya uygun yapı.

Özel tanıtım fiyatıyla kısa bir süre için 450TL

Kablo cebe sar koy modunda yumuşacık ve çok kullanışlıdır. Üst seviye iemlerinizin performansını maksimuma ulaştırmaya yönelik bir kablodur. Şimdilik sayılı stok bulunuyor ve 2 pin girişli uçlar mevcut. Diğer marka ve uç seçenekleri eklenecek. Kablo kafa üstlerine de kablolanmaya uygundur.

7N %99.99999 Saf bakır RCA - RCA Kablo;

-Kablo uzunluğu 50cm.
    -L ve R olmak üzere 2 adet.
    -7N %99.99999 Saf bakır Kablo
    - Özel kablo kaplaması veya çıplak örülü kablo seçeneği

Fiyat: 250TL
    İyi bir sistemde farkını çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Farklı uzunluklardaki siparişleriniz için lütfen ulaşınız.

Mini to mini Kablolar;
    - Kablo uzunluğu 14cm
    - Özel kablo kaplama, çıplak örme ve L jack seçenekleri
    - Saf bakır, Saf Gümüş ve Hybrid kablo seçenekleri

Fiyatlar;
    - %99.99 Saf bakır kablo + Neutrik Altın Uçlu düz jack + kaplama / çıplak örme : 60TL - L jack versiyonu 80TL
    - %99.99 Saf Gümüş kablo + Neutrik Altın Uçlu düz jack + kaplama / çıplak örme : 75TL - L jack versiyonu 95TL
    - 6N %99.9999 Yüksek Saflıkta Gümüş Kablo + Neutrik Altın Uçlu düz jack + kaplama / çıplak örme : 100TL - L jack versiyonu 120TL
    - 7N %99.99999 Yüksek Saflıkta bakır Kablo Neutrik Altın Uçlu düz jack + kaplama / çıplak örme : 100TL - L jack versiyonu 120TL

Sevgiler

Yağız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 27 Şubat 2017; 11:55:3 >

• Kulaklığın kutusunu açmak yerine arkadaşınınkini kullan ya da açacaksan fiyattan düş,Sennheiser ın 600 ohm olduğunu belirtmekte fayda var yani amfi gerektiriyor extra ücret!Yurtiçi fiyatını düşünürsek hd 25 1-ii modeliyle aynı fiyat ,bununla birlikte hd 25 1-ii daha cazip!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algernon

Kulaklığın kutusunu açmak yerine arkadaşınınkini kullan ya da açacaksan fiyattan düş,Sennheiser ın 600 ohm olduğunu belirtmekte fayda var yani amfi gerektiriyor extra ücret!Yurtiçi fiyatını düşünürsek hd 25 1-ii modeliyle aynı fiyat ,bununla birlikte hd 25 1-ii daha cazip!

Hm3ten bahsediyorsaniz o sifir kutusundadir.
    Hd25-13 modelini deneyip almanizi tavsiye ettim. Zaten alan kisi farkinda olarak alacaktir.
    Sizde amfi yok diye kimsede olmadigi anlamina gelmiyor. Kulakligin degeri hakkinda yorum yapmadan once lutfen biraz arastirin. Ayrica emir kipiyle yorum atmak hic hos değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakır mini to mini kampanyasında son gün
  • Hifiman hm-602 ve Brainwavz hm3 satılmıştır
  • Hifiman hm-602 tekrar satıştadır
  • hd25 ve UM Mage gitti, yakında Fx700 satışta olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hd25 i kim aldı dostum? Pm ile bildirirmisin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemisttr

Hd25 i kim aldı dostum? Pm ile bildirirmisin :)

Direkt buradan yazayım dostum yurtdışına gitti:)
  • Büyük bir alet olmasına rağmen şarj süresi bana çok az geldi ama ses açısından iyi olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: priestess

Büyük bir alet olmasına rağmen şarj süresi bana çok az geldi ama ses açısından iyi olduğu kesin.

Evet "ses mi şarj mı" gibi bir tercih yapmak gerekiyor:)
  • kulaklığımın bozulması üzerine kendisiyle temasa geçtim, üşenmeden yardımcı oldu ama maalesef tamir edilebilecek durumda değildi kulaklık.
    iyi niyetli ve düzgün bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: day sleeper

kulaklığımın bozulması üzerine kendisiyle temasa geçtim, üşenmeden yardımcı oldu ama maalesef tamir edilebilecek durumda değildi kulaklık.
    iyi niyetli ve düzgün bir arkadaş.

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim hocam. Her zaman yardımcı olmak isterim.

Sağolun.
  • Şu sansa fuze gelsinde hocam sizden bir adet "lod" alıcağım ayrıntı detay için sanırım gümüştü yanlış hatırlamıyorsam iyi satışlar görüşmek üzere...
  • Dostum kulaklık tamirine de başlamışsın.

Hepsi çok güzel ürünler, el emeği göz nuru, hayırlı satışlar.
  • Yağız kardeşim benim jack'ı patlamış olan Monster Turbine kulaklığımı tamir etti jack'ın kendisi, orjinal halinden hem daha kaliteli hem daha dayanıklı oldu.

Ellerine sağlık, tavsiye ederim güvenilir bir arkadaş kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Dostum kulaklık tamirine de başlamışsın.

Hepsi çok güzel ürünler, el emeği göz nuru, hayırlı satışlar.

Tamir'e, bozuk kulaklıklar çöpe gitmesin diye yapmaya başladım hocam kablo yapmaya başladıktan sonra:)

Güzel dilekler ve görüşler için de çok teşekkür ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Yağız kardeşim benim jack'ı patlamış olan Monster Turbine kulaklığımı tamir etti jack'ın kendisi, orjinal halinden hem daha kaliteli hem daha dayanıklı oldu.

Ellerine sağlık, tavsiye ederim güvenilir bir arkadaş kendisi.

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Tekrar yardımcı olmak isterim ihtiyacınız olursa

• Mini to mini için PM attım,İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Mini to mini için PM attım,İyi satışlar.

Yanıtladım, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.