Şimdi Ara

Bodrum'un neresine gideyim?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yaz tatiline daha önce hiç gitmediğimiz Bodrum'a gitmeyi düşünüyoruz.Resimlerden bakınca Bodrum'da pek yeşil alan olmadığı, tepelerin kurak olduğu görülüyor.Ayrıca pek fazla plaj olanağı da yok sanırım, iskele minder ağırlıklı.Benim gibi bir doğasever için itici görünen bu duruma rağmen hiç görmemiş olmamın verdiği merakla olsun yine de gidelim ve Bodrum'u görelim düşüncesindeyim.

Peki Bodrum'un neresine gitmeli? Google Earth'ten baktım biraz resimlere.Bodrum-Yalıkavak-Turgutreis - Türkbükü vs. birkaç yer var. Hangisini önerirsiniz?Nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim.

Uygun fiyatlı otel veya pansiyon olmalı.Gezecek görecek çarşısı, çevresi vs. olmalı.Tekne gezileri yapabilecek ve denize rahat girilebilecek noktaları olmalı.

Bu arada iki kişilik aile tatili olacak ve bütçenin pek aşılmaması unsurlarını dikkate almak gerekiyor.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• turgut reis genelde ailelerin devamlı yaşadığı yer ben en çok orayı beğendim ama yahşi de denize gitmeni tavsiye ederim.bodrumun merkezini özellikle bodrum kalesini gezmelisi barlar sokağında eskisi kadar bar yok gümbete taşınmıştı :)
  • Gümbete gitme de nereye gidersen git.
  • "Türkbükü" ne demek
  • Yeşil bir yer arıyorsan Torba, Sakin ve biraz köy ve tarih ortamı arıyorsan Gümüşlük, Mavi bayraklı deniz ve sakinlik arıyorsan Gündoğan , Yahşi. Hem eğlence , hem sakinlik arıyorsan Yalıkavak. Gece hayatı arıyorsan Gümbet, Bodrum, Bitez. Türkbükü'nü önermem benim zevklerime uymayan denizi de kötü bir yer. Sence neresi dersen, bence senin kriterine göre Torba.

Yalıkavak, Bodrum, T.Reis deniz ve bütçen için ideal yerler değiller. Her beldenin havası ayrı denizi ayrı doğası ayrı.

Burası Gündoğan'da bir motel, denize sıfır aile işletmesi. Özel plajı , havuzu var. Öneririm.
    Bodrum Merkeze 18km. Yarımadanın Kuzeyinde kalıyor.

http://www.kaptanoglumotel.com/galeri.html

( +90) 0252 387 70 65 - 387 73 87

• Gümbette Otel Medesada kaldım 5 yıldızlıydı açık büfe imkânlar süper ama gezilecek yer yoktu merkeze gittik kalkıp Halikarnasın arka sokağında Otel merhaba da kaldık sabah kahvaltısı vardı birtek pansiyondu orası çok ucuzdu ama çok eğlendik Halikarnastan Köpük partisi olunca sabaha kadar çığlık sesleri geliyordu kaleyi gezdik Barlar sokağıda güzeldi hatta Barış akarsuyu görmüştüm orda öldüğü sene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferfecir

Yeşil bir yer arıyorsan Torba, Sakin ve biraz köy ve tarih ortamı arıyorsan Gümüşlük, Mavi bayraklı deniz ve sakinlik arıyorsan Gündoğan , Yahşi. Hem eğlence , hem sakinlik arıyorsan Yalıkavak. Gece hayatı arıyorsan Gümbet, Bodrum, Bitez. Türkbükü'nü önermem benim zevklerime uymayan denizi de kötü bir yer. Sence neresi dersen, bence senin kriterine göre Torba.

Yalıkavak, Bodrum, T.Reis deniz ve bütçen için ideal yerler değiller. Her beldenin havası ayrı denizi ayrı doğası ayrı.

Burası Gündoğan'da bir motel, denize sıfır aile işletmesi. Özel plajı , havuzu var. Öneririm.

Reklamımı da yaparım

• gündüz deniz gece bar başka bişi de yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

"Türkbükü" ne demek

• quote:

quote:

"Türkbükü" ne demek

otel
  • quote:

quote:

"Türkbükü" ne demek

Bük koy anlamına geliyor. Koy ne demek diye soracaksan da denizin karaya girinti yaptığı yer olur ya. Türkbükü de Türkkoyu anlamına geliyor. Malum buralar karışıkmış zamanında..

Ahanda koy resmi.

Bodrum'un neresine gideyim?..

• Ferfecir, teşekkür ederim

Blue,
  • prokizya google yaz gör

otelelr çıkıyor ama otel olamaz gibi geldi bana.. semt isimleri saymış arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue night

prokizya google yaz gör

otelelr çıkıyor ama otel olamaz gibi geldi bana.. semt isimleri saymış arkadaş

Şuna "bende bilmiyorum" desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::nUr::.

quote:

...

Reklamımı da yaparım

Otel sahibi de geldi.
    Reklamı ha ben yapmışım ha sen yapmışsın ne fark eder canım
  • quote:

Yeşil bir yer arıyorsan Torba, Sakin ve biraz köy ve tarih ortamı arıyorsan Gümüşlük, Mavi bayraklı deniz ve sakinlik arıyorsan Gündoğan , Yahşi. Hem eğlence , hem sakinlik arıyorsan Yalıkavak. Gece hayatı arıyorsan Gümbet, Bodrum, Bitez. Türkbükü'nü önermem benim zevklerime uymayan denizi de kötü bir yer. Sence neresi dersen, bence senin kriterine göre Torba.

Objektif değerlendirmeniz ve detaylı yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Kararsızlık özelliğimi sevmiyorum aslında.Zira halen Bodrum fikri %100 içime sinmiş değil.Yani bir yandan Marmaris-Kemer gibi denizi+doğası güzel yerler aklımı çelerken bir yandan da Bodrum'u hiç görmemiş olmanın yarattığı merak..

Araba ile de çıkmayacağız tatile.Yoksa gider kalırsın Bodrum'da.Beğenmediysen basar devam edersin Marmaris'e.Ama arabasız gidince de elde valizler otobüs-minibüs olmuyor işte..

Bodrum'u düşünecek olursak;

Sanırım Torba, gerek doğası gerekse Bodrum merkeze olan yakınlığı ile sizin de belirttiğiniz gibi benim için en ideal tercih olarak gözükmekte.Birkaç sorum daha olacak.Cevaplayabilirseniz sevinirim.

1) Torba'da gezi tekneleri ile günlük turlar düzenleniyor mu?
    2) Merkezi-çarşısı ve çevresi vs. nasıl, geniş mi? Bir hafta boyunca otele hapis olmayalım.Gerçi Bodrum merkez 7 km olduğuna göre 5 dakikalık yol o zaman öyle değil mi?
    3) Konaklama olarak çift kişilik oda herşey dahil max. kişibaşı 75 TL veya Çift kişilik oda+ kahvaltı kişi başı max. 30 TL.Bu fiyatlara denize sıfır veya çok yakın tesis bulmak mümkün mü?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.