Şimdi Ara

Bodruma gittiği zaman arıza veren astra (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Yaklaşık 720 km yol yaptım bir depo ile. Hep gittiğim bir petrol ofisinden alırım. Dönüşte 50 liralık shell aldım. Fark eder mi acaba?
    hangı ıstasyon olursa olsun ıstasyon deposunda pıslık varsa temızlenmıyorsa tıkayabılır. Yanı marka onemlı degıl. Aldıgınız istasyondan kaynaklı bir durum olma olasılıgı var
  • Geçmiş olsun

Benim eski araç da ( b kasa Mercedes) iki kere beni Datça da yolda bıraktı, ikincide gelirken gittiğim gibi satacağım seni dedim sattım da :)

O kadar yere gittim Datça harici hiçbiryerde arıza vermemişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin arıza için birşey diyemeyeceğim. Önceki kullandığım bir aracım deniz seviyesine indiğimde start-stop sorunsuz çalışırken yükseklere çıktığımda çalışmıyordu. 1 sene sonra aynı araçtan yine alma fırsatım olmuştu o araçta böyle bir sorun yaşamadım. Sonradan üstünkörü araştırdığım kadarıyla oksijen sensörü mü basınç sensörü mü ne arızalı olabilir denmişti.
  • Ecu (motor beyni) nun icinde atmosfer basincini olcen sensor vardir yada bazi atmosferik motorlara sahip araclarda kontak on duruma geldiginde map ( manifolt basinc sensoru) sensoru bu gorevi ustlenir. Rakim degistiginde sensor olcum hatasi nedeniyle afr (hava yakit ayari) ayarlanamaz, O2 (oksijen sensoru) sensoru hata verebilir cunku ecu icindeki haritaya uygun afr yapilamamistir.
    Lamba yanan yerde arac pc ye baglanip sensorlerin anlik degerleri olculmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.