Şimdi Ara

Body Building ile ilgili herşey. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahraa seni tüy dökücülere alalım.. Kimyasal mı istersin elektriksel mi??

Kimyasal olanı acısız ve deri üstünü tamamen uçuruyoe..

elektriksel olanında ise gözeneklerin önce saunada açılıp sonra sıvı elektrolit sürülüyor.. Gerisi ise 2400uF 600V bir kondansatörün pille 20 saniye temasına kalıyor ve

VACIZZZZZZZTTTTTTTTTT..

Bir yanık kokusu ve kıllı yerler cillop oluyor.. Bal dök yala..[bandaj]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON`</i>
    <br />1. dediklerinde yüksek doz uygulamadığın sürece zararı yok faydası olmadığı gibi dermişim.şaka şaka faydası var zararı yok.
    2. dede olur ya neden olmasın.doping hapları zararlıdır.
    3. eğer kür istiyorsan yazabilirim ama tavsiye etmiyorum sana doping .

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

zaten doping işine girmem benim çüküme ihtiyacım war daha 16ımdayım :)
  • BU BANA HAKARETTİR BAK.bende 16 sında başlamıştım.
  • Mike gözlerim yaşardı inan...
    İnsanlara yardımcı olmak istemen çok güzel bir davranış,hep böyle kal canımı ye be kardeşim...
  • [baris]
  • bekliyorum...
  • iski gel pencil neckini az kalınlaştıralım.
  • ya abi bende zayiflamak istiyorum ayda 10 15 kg vermek istiyorum 115 kg'yim ayi gibi yani :) bu aardaa pm atin lutfen acill d[ops][oo][saek][baris][rntg]urum!
  • Gainfast sadece kilo aldırıyor dimi?
  • Ducati gainfast body yapmadan kilo aldırır ama yağda aldırır.ama spor yaparak alırsan sağlıklı bir şekilde kas olarak düzenli kilo alabilirsin.
    usta az bekle sana birşeyler hazırlamaya çalışıcam....
  • mike ben 85 kiloya doğru gitmeye başladım
    öncelikle 80 in altına inene kadar öğle yemeği yememeyi düşünüyorum
    ne dersin (oruc tutsam da aynı hesap :) )
  • öğle yemeğini hafif geçirmelisin zaten. ama önemli nokta öğlen yemeği değil yatarken çok az kalori almaktır.çünkü onlar direk yağa dönüşüyor.mesela zayıflamak istiyorsan ekmeği kesinlikle kes.ve yatarken yoğurt ye.yatarken bisküvi felan kesinlikle yeme yani anladınmı.bende 5 kilo vermeye çalışıyorum ama kastan kaybetmemek için haftada 1 kilo kadar verebilirim istesem daha çok verebilirim ama kütleden kaybederim bu sefer.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MIKE-TYSON`</i>
    <br />öğle yemeğini hafif geçirmelisin zaten. ama önemli nokta öğlen yemeği değil yatarken çok az kalori almaktır.çünkü onlar direk yağa dönüşüyor.mesela zayıflamak istiyorsan ekmeği kesinlikle kes.ve yatarken yoğurt ye.yatarken bisküvi felan kesinlikle yeme yani anladınmı.bende 5 kilo vermeye çalışıyorum ama kastan kaybetmemek için haftada 1 kilo kadar verebilirim istesem daha çok verebilirim ama kütleden kaybederim bu sefer.

mike sana bi gerçeği söyliyeyim
    ben 4 yıldır somun ekmek yemiyorum ki
    ewet tam 4 yıl olacak subatta
    eskiden 92,5 kiloya cıkınca aklım yerinden oynadı

bunun da bi sebebi var hani
    bi komşuyu hastaneye götürmüştük acile
    bı kari gördüm
    karıyı 2 kişi elinden
    biri arkadan itiyordu
    gne merdivenleri cıkamıyordu

lan dedim ki kendi kendime olm metin ilerde seni başkasının merdivenlerden çıkarmasını istemiyorsan kes lan pisboğazlığı dedim oö gun bugun boole

ekmek yemiyorum ya lahmacun yemeden de duramıyorum
    2-3 gunde bi lahmacuncuya gitmem lazım
    yoksa aclıktan ölcez be mike yedikleşrim tutmuyor beni

• lahmacun ye .ama gece sakın yeme. akşam da hafif şeyler ye. bide günde yarım saat koşarsan iyi olur farkı 1 haftada görmeye başlarsın.yani fark dediğim 1 kilo hafiflemiş olursun.ama biraz halsiz oluyorsun diyet yaparken buda bir gerçek.ben şu an diyetteyim.ayağa kalkınca başım karıncalanıyor..sizede olmuştur eminim.ama dayanıyoruz işte... irade gerekiyor.
    memet abi dediğim gibi bir program istiyorsan elimden geldiği kadar hazırlayabilirim.yani ters gördüğüm şeyleri söleyebilirim..
  • ok mike sen ne dersen oyle olsun : ))
    <br />25 mg Efedrin, 200mg kafein(koyu neskafe olabilir), ve 300 mg aspirinin aynı gün içerisinde alıcaksın. sakın bilmeyen arkadaşlar mike napıyorsun olm sen delimisin diye atlamasınlar naptığımı iyi biliyorum.
    bu 3 nü kombine olarak kullanıcaksın yağ yakımı hızlandırıyor.çok iyi sonuç alıcaksın. hangi saatte alacağın konusunda belirli bir saat yok.
    Eywallah dostum.
    Bu bana mı Mike.Birde efedrin nedir.200 mg kafein kac bardak kolaya denk gelır.300 mg aspırın kac tane aspırıne denk gelır.Bır zararı yok dımı bunların.Sagol ılgılendıgın ıcın
  • Efedrin bir tur uyarici madde,ayni zamanda metabolizmayi da hizlandiriyor. Uyarici olmasi daha cok nefes acici ozelliginde kendini gosteriyor,metabolizmayi hizlandirmasi da zayiflama amacli olarak kullanilmasini sagliyor. Yalniz dozuna dikkat et,zaten Amerika'da bazi eyaletlerde yasaklandi .,bazi yerlerde de yasaklanma asamasinda.Bak bunu sakın yanlış anlama yüksek dozda diyorum sana.Normal dozda faydası çok büyük zararı yok gibi bişey.

200mg kafein yanilmiyorsam 1-2 fincan kahveye denk geliyor;kola olarak bilemiycem.

Bendeki normal aspirin kutusunda yazana gore, aspirin tanesi 100 mg küçük olanlardan.
    Başarılar dostum
  • efedrin genellikle astım hastalarının kullandiği bir ilaçtır. bikaç hapcı denyo tanımıştım çakıyolardı. bayaa tehlikeli iş. zira mike ın dediği gibi metobolizmayı hızlandırıyor..
  • yüksek dozda zararı var.bunu dediğim gibi kombine kullanırsan yağların çabuk sürede erir.yani sen uyurken bile yağların eriyecek. lütfen tehlikeli felan demeyin şimdi gözü korkucak korkma ölmeyeceksin..
    normal dozda hiçbirşey olmuyor..
  • nerden temin ederim efedrin birde 4 kilo fazlam var ortalama bır deger soyleyerek(bunyeden bunyeye degısır tabı) kac gun kullanmam gerektıgını soylermısın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.