Şimdi Ara

Body Building ile ilgili herşey. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde aspirin gunde 3 tane kullanınca vucudum bagısıklık saglamayacak mı.Sonra basım agrıdıgında tek aspırın kesmeyecek benı yanlıs mıyım.Birde efedrin kullanmadan sadece nescafe aspirin ikilisini kullansam sonuc alırmıyım
  • bende kılo almam lazım 1.82 boy var ama kılo 61-65 arası bir 70 olmam lazım mıke onerın nedir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by unstoppable</i>
    <br />nerden temin ederim efedrin birde 4 kilo fazlam var ortalama bır deger soyleyerek(bunyeden bunyeye degısır tabı) kac gun kullanmam gerektıgını soylermısın
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    efedrini eczaneden alabilirsin.hergün alıcaksın. 2 haftada sonuç alırsın.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by unstoppable</i>
    <br />birde aspirin gunde 3 tane kullanınca vucudum bagısıklık saglamayacak mı.Sonra basım agrıdıgında tek aspırın kesmeyecek benı yanlıs mıyım.Birde efedrin kullanmadan sadece nescafe aspirin ikilisini kullansam sonuc alırmıyım

hocam bunun kilit anahtarı efedrine zaten.onların içindeki maddeler efedrini daha etkili hale getirdiği için böle bir kombinasyon var.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FuKaRa</i>
    <br />bende kılo almam lazım 1.82 boy var ama kılo 61-65 arası bir 70 olmam lazım mıke onerın nedir.

DOSTUm öncelikle bulk tozu almalısın sen al tarif edecem sana..
    çok yeme yalnız faydası olmaz.sağlam kilo alıcaksın .
  • benim boy 173 kilo 65 .Ok ama bır zararı yok eminsin dimi Mike
  • abi güven bana.normal doz ya. eczacıya sor sen anlatır.
  • mıke dost emınmısın doktor kontrolu olmadan vericeklerıne..
  • abi evet .bulk toz olarak satılıyor toz sadece fazla abartılacak bişey değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.