Şimdi Ara

Boey i satarak mı avrupada kupa hedefliyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye ligindeki bir oyuncuya 30 milyon euro teklif geliyorsa hemen satarsın, hatta sırtında kulübün kapısına kadar götürürsün...

• elturco78 E kullanıcısına yanıt

Satıncada halen 23 sene önceki kupanın rüyasını görürsün işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben memnun bile oldum atak sonlandiramiyordu.Yani Bayern almış çok iyi de bir ücret ödemiş .
    Adam çizgiye kadar iniyor orta kesiyor isabet oranı 60-70 /1 felandir sanırım.

Her maç bir sürü orta kesiyir ben daha bizim oyinculara giden bir ortasını görmedim boyle kenara inip bilinçli bir orta kesip gol attirdigini görmedim.
    İyi oldu boşver.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aldığımız 31 yaşında sağ bek nezaman oynar belli değilmiş 30 milyona topcu satıp birde yerine oyuncu alamıyolar daha nediyim, büyük takımsan planını yapıp ona göre oyuncu satarsın parayı buldum hemen satayım dersen asansör takım olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Şubat 2024; 13:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 3 senedir GS'deydi, o arada kazandırmadı da bu sene mi kazandıracaktı? 1 forvetten, orta sahadaki büyük bir maestrodan bahsetmiyoruz, sağ bek... 30 milyon euroya şimdi vermeseydiler bir daha da bu fiyatın yarısına bile satamazdı. Hatta eski teknik direktör; bundan futbolcu bile olmaz, gönderin diyordu, böyle adama 30 veren buldun mu anında gönderirsin...Kalsaydı Avrupa'da kupa kesinmiş gibi hayal kurmaya gerek yok, çok büyük ihtimalle Prag yine eleyecekti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.