Şimdi Ara

Boğaz kelebeği temizliği sakıncalı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen 307mi sanayiye götürdüm hantallık yapmaya başladı diye. Usta biraz dolaştı ve boğaz kelebeğinin temizlenmesi gerektiğini söyledi. Başka bir usta ise boğaz kelebeğinin elektronik bir aksam olduğunu ve bu nedenle diğer mekanik aksamlar gibi sökülüp takılmaması gerektiğini söyledi. Ben de bilemedim ne yapacağımı. Gerçekten de dediği gibi mi? Bir de bu işlemi daha önce yaptırmış arkadaşlar bu işlemin ne kadar sürdüğünü ve kaça mal olduğunu da söylerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 7 Nisan 2011; 22:21:12 >

• Boğaz kelebeği elektronik bir aksam değildir sadece başta tps ve diğer sensörlerin bulunduğu bir konumdadır o yüzden temizliği sırasında sensörlere dikkat etmek icap eder. Her 6 ayda bir söker temizlerim, rölanti düzenini korumaya yardımcı olur, kurumlaşmayı engeller. Yaptırmanın hiçbir sakıncası olmadığı gibi yararı çoktur anlayacağın. Söküp takma temizlik derken 20 dk yı bulabilen bir işlemdir gayet basittir 20-30 tl üstünde bir ücret talep edilmemesi gerekir. Bu arada hava filtren yeni mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 8 Nisan 2011; 14:25:56 >
  • Edilhan,
    verdiğin bilgiler için saol. Hava filtrem yeni değil. Arabayı aldığımdan beri aynı. Bir de boğaz kelebeği temizlendikten sonra bilgisayara bağlanıp ayarlanması gerekiyormuş galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Edilhan,
    verdiğin bilgiler için saol. Hava filtrem yeni değil. Arabayı aldığımdan beri aynı. Bir de boğaz kelebeği temizlendikten sonra bilgisayara bağlanıp ayarlanması gerekiyormuş galiba?

Gaz ayarı gerekebilir, yapılırsa pek tabiki iyi olur. Bence çekişte hantallık hissediyorsan önce hava filtreni değiştirmeni öneririm 10-15 lira birşey zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.