Şimdi Ara

boğaziçi yurtlar hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben direk adamın anlattığını söylüyorum bu sene taşınınca kapasite azaldı dedi. Ev kiraları malum yurt tercihleri arttığını söyledi.
    1- İstanbul'a uzaklık
    2- Ekonomik duruma bakıyoruz dedi sıralama ilk 100 değilse önemsiz dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehkeur174 E kullanıcısına yanıt
    Yeni yurt yapacaklarmış ama kaç seneye olur bilmiyorum

• patricktravis kullanıcısına yanıt

hocam bende araştırdım ve böyle şeyler duymadım bence siz bu bilgileri yazmadan doğruluğunu teyit ettirin bi boğaziçiliye çünkü etkilenecek çok insan var

• Direk stanttaki kel adamın anlattıkları söylüyorum. Neden art niyet aradığını anlamadım ülkedeki yurt problemi gerçek bir mesele

tabiki gerçek ama elinde çantayla kimse kalmaz konukevi etraftaki kyk yerleştirme gibi seçenekler var

• Şu yurt meselesini çözmek ne kadar zor anlamıyorum ki. Dikemiyor musunuz 2-3 bina a
    Eski binalar da yenilenmeli-yık yeniden yap ya da ne yapılması gerekiyorsa artık.

Boun bu kadar tercih ediliyorken yurtlar böyle ise
    Bir de burslar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 28 Temmuz 2022; 16:29:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de olumsuz habere gerek yok,
    Sonuçta kilyos,guney, kuzey kapasitesine bu sene kandilli eklendi,
    Gecen senelerden daha kotu olabilir mi sizce
    Eski ogrenciler+lisans üstü kilyos a yonlendirilir
    Hazirlik kandilli+ kuzey olur
    Zaten 24 saat servis olacakmis ana kampüs ile
    Bir de gelenlerin %100 u yurtta kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarpadeon -- 28 Temmuz 2022; 16:30:37 >
  • Evet hocam var zaten niye bana karşı bu kadar agresif olduğunuzu anlamadım. Boğaziçi harika bir üni zaten ama.benim gibi maddi durumu sıkıntı olanlar için yurt konusu büyük problem ben de şehir dışında yaşıyorum düne kadar aklıma gelmemişti dün adamla konuşunca biraz moralim bozuldu Boğaziçi yazarsam KYK- İst Bel- Vakıf yurt hepsine başvurmak lazım

• 2k öğrencinin yarışı İstanbul içi olsa 300 kişi yurt istemese 700 kişiden 550 si yurtlara yerleşektir

agresif degilim yav hocam sadece tercih donemınde bir üniyi kötüleyen insanlardan 9/10u rakip elemek ıcın yapıyor forumda sizde biliyorsunuz.o adamı bence sallamayın üniyi tekrar arayın veya direkt okul cıınden bırılerıyle konusun derim ben

• Yurtlar ofis müdürlüğünü ve Kandilli yurtlarını aradım fakat 2 side açmıyor 550 kişilik kapasiteden eminim yalnız bu olay bence İstanbul içini etkiler şehir dışından gelenlerin %90 nına çıkar

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen geçen sene yerleştiğin için 5 sene boyunca kalabilirsin zaten ama sana bile Kilyos çıkmış kapasite problemi var demekki Kuzey de

insallah dedigin gibi olmaz :( ev kiralari o kadar ucuk ki ben yurt harici bir cozum yolu goremiyorum.

• wulfilas kullanıcısına yanıt
    Ev işi zaten olmaz da Kyk - Belediye - vakıf gerekirse kaldırımda yatıp haberlere çıkmaya çalışırım.

hocam tepkiyi buyutmek isterseniz bir basliga bakar o kaldirimda sizinle kamp bile kurulur  

Karavan olsa keşke,hazirlikta Anadolu hisarinda,1 de Rumeli Hisarında park ederiz 😄

• Sarpadeon S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Karavanı bilmem de Tır yolculuğu deneyimim var Tır da fena olmaz

• Birisi çıksa da bizi bir aydınlatsa şu yurt konusunda.Kimse net bir şey diyemiyor.

• bende sormuştum gittiğimde yurt müdürüne bu sene çıkmama ihtimali varmış şehir dışı olsan bile

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.