Şimdi Ara

boğaziçi yurtlar hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul dışındayım. yurt çıkmama ihtimali var mı? (ilk sene ve sonraki seneler) 8 kişilik koğuşlar da çıkabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 28 Temmuz 2022; 0:34:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 8 kişi az gibi

• İhtimali yok gibi ama koğuş çıkma konusunu bilemeyeceğim

• Dün konuştum 2000 kişiden 550 kişiye çıkacak ve evet çıkarsa koğuş gibi olacak

• İstanbulda yurtlar nereye kadar çıkıyor bilgisi olan var mı? Küçükçekmecede oturan kuzenime yurt çıkması mümkün mü acaba. Kendisi yurtlarda kalmak istiyor, ikametgahını başka şehire taşıma yöntemini kullanmak işe yarıyor mu bilmediğimden soruyorum affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu yurtlar konusunda il dışından gelip de yurt çıkmayan hiç görmedim diyenler de var galiba, çıkmayabilir diyenler de. Eğer çıkmazsa benim planlar altüst olucak

• Koğuş hocam bir de bugün Özyeğin gezdim çok fark var

• wulfilas kullanıcısına yanıt
    Kilyos taşındığı için bu sene çoğu kişiye çıkmayacak kapasiteleri azalmış 2k kişiden 550 kişiye çıkacak düşük ihtimal

• patricktravis kullanıcısına yanıt

Boğaziçi yazcağını daha ne kadar belli edebilirsin hocam

• ehkeur174 E kullanıcısına yanıt
    İstanbul içi mümkün değilmiş ilk dışı olsa bile çevre illeri de.kabul etmeyeceklermiş. Adres taşıma ise yarar ama başka olaylarda sıkıntı yaratabilir o yüzden riskli bence

• Boğaziçi yazıcam Uluslararası ticaret ama kaça yazcagima karar veremedim Bilent - Özyeğin - Boun

Şehir dışı yüksek sıralamaya yurt çıkmama şansk sıfır eğitim fakültesine falan cıkmıyor coğu devlet üni koğuş gibi zaten boun odtüden sabancı koş performansı beklemek saçma yurt konusunda bu konuda geri kalıyor ama öne cıktıgı farklı alanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E56FEBEAA -- 28 Temmuz 2022; 16:13:26 >
  • Ben istanbuldayım bana bile çıktı ( kilyosta kalıcsm ama yurtsuzluktqn iyidir napalım ) şehir dışından gelene her türlü çıkar yanlış yönlendirme yapmayın rakip elemek için

• Söylediklerimin hepsini güney kampüste yurtlar standındaki adam anlattı hatta velinin biriyle tartışma gibi bir şey oldu yurt belirsizliğinden

Hocam açıkçası boğaziçinde okumak istiyor, fakat gidiş geliş 1.45 saat açıkçası soğur muhtemelen üniden, ne gibi sıkıntılar çıkar ki?

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Hocam direk çalışanın anlattıklarını söylüyorum hazırlık öğrencileri sadece kandillide kalacakmış oranın kapasitesi 550 kişi dedi

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

allah aşkına el at hocam şehir dışında bavulla ortada kalacağını düşündürmeye çalışıyorlar ciddi ciddi

• ehkeur174 E kullanıcısına yanıt
    İstanbul da 1.45 çok da kötü değil bence alışır

1.5k öğrenci geliyor her yıl, belki daha fazla. Keşke kalanları nereye yerleştireceğini de söylese yönetim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.