Şimdi Ara

Boğaziçi de Olsa Yazılmaması Gereken Bölümler (Sıralı Tam Liste) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iktisat işletme okunmaz mi bu sene ilk 100 e girenlerin 67 si bu bolumleri tercih etti bogazicinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman kesinlikle okunacak bölümleri yaz da okuyalım
  • Haklı yanların var ama. Bu mesleklere sırf boğaziçi diye girmek yanlış bence. Eğer istediği meslekse girsin sıkıntı yok.
  • Üniversite, meslek kazandırma yerleri midir arkadaşım? Böyle bir dünya var mı ya? Felsefe, tarih, dilbilim gibi bölümler okunmaz demişsin. Bu adamların Boğaziçi'nde okuduktan sonra master'e gittikleri okulların yanından geçmeyi bırak, ülke sınırlarına giremezsin. Gelmişsin burda laklak yapıyorsun. Bu adamların çoğu da yurtdışında kalıyor master sonrasında. Öğretmenliklere b*k atmışsın, Türkiye'nin en nitelikli öğretmenleri burada yetiştiriliyor. Temel bilimlere b*k atmışsın, en kaliteli akademisyenler ve bilim adamları burada yetişiyor ülkede. iktisat/işletmeye b*k atmışsın, buna söyleyecek söz yok zaten. Sen ne okuyorsun aşırı merak ettim valla.
    Kısaca boş yazı. Troll olmak da kalite gerektiriyordu eskiden.

• Bu bölümlerde okumak, yüksek lisans da money istiyor gibi bir cümle kuran birini ciddiye almaktan daha aptalca değil.

• O değil de endüstri cidden okunmaz
  • Biyoloji demeseydin iyiydi be 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olmaz böyle şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7765F545E -- 10 Eylül 2018; 15:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Osmanlı Muhafızı

Iktisat işletme okunmaz mi bu sene ilk 100 e girenlerin 67 si bu bolumleri tercih etti bogazicinde
    Tercih edecek başka ne var TM'de ? Hukuk'u itici bulanlar burayı yazıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7765F545E

Olmaz böyle şey.
    Ağlasannnn daaaaa zırlasannn daaaa var böyle bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Üniversite, meslek kazandırma yerleri midir arkadaşım? Böyle bir dünya var mı ya? Felsefe, tarih, dilbilim gibi bölümler okunmaz demişsin. Bu adamların Boğaziçi'nde okuduktan sonra master'e gittikleri okulların yanından geçmeyi bırak, ülke sınırlarına giremezsin. Gelmişsin burda laklak yapıyorsun. Bu adamların çoğu da yurtdışında kalıyor master sonrasında. Öğretmenliklere b*k atmışsın, Türkiye'nin en nitelikli öğretmenleri burada yetiştiriliyor. Temel bilimlere b*k atmışsın, en kaliteli akademisyenler ve bilim adamları burada yetişiyor ülkede. iktisat/işletmeye b*k atmışsın, buna söyleyecek söz yok zaten. Sen ne okuyorsun aşırı merak ettim valla.
    Kısaca boş yazı. Troll olmak da kalite gerektiriyordu eskiden.
    Babacım herkes yurt dışı yüksek mi yapabiliyor Allah aşkına ya dolar olmuş 6-7 euro olmuş 7-8

• quote:

Orijinalden alıntı: NamağlupKullanıcı

Biyoloji demeseydin iyiydi be 😂
    Biyoloji demedim Mol Bio Genetik dedim
  • whyayca kullanıcısına yanıt
    Kudurdun dimi sinirden söyle bakalım bu yazdığım bölümlerden hangisini istiyorsun
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    Sinirden delirdi resmen
  • Boğaziçinde işletme ve iktisat markadır. Okulun en iyi bölümlerindendir.

• Hocam derdin ne senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tlow123

Boğaziçinde işletme ve iktisat markadır. Okulun en iyi bölümlerindendir.
    Gözünü seveyim nasıl en iyilerden biri olabilir bunu söylerken gerçekten inandın mı ?

Boğaziçinin her mühendisliği mezunu MBA yaptı mı İşletmeci İktisatçıyı 4'le çarpıp 2'ye böler. Müh.ler 1-2 yıllık eğitimle İşletme mezunun yaptığı her şeyi yapar.
  • sözel bölümler için yazdıklarına katılmıyorum kardeşim maalesef sözelde gidilecek daha iyi bir yer yok boğaziçi tarih ve edebiyat dışında mezunları da sadece öğretmenlik yapmıyor misal edebiyat mezunları iletişim, yayıncılık ,marketing gibi alanlarda iş bulabiliyor yani benim gördüğüm buydu (linkedin'den bakabilirsin) ama dediğinde haklılık payı var atıyorum adam tm 20 binde sözel ilk 1000 o zaman hukuk yazsın ama tmde ilk 30 binde değilse buraları yazsa daha faydalı en azından öğretmen ya da akademisyen de olsa işini bulur yoluna bakar bir şekilde en kötü özel okulda öğretmenlik yapar özel ders vs bir şekilde geçimini sağlar.

işletme iktisat hakkında bence çok yanılıyorsun yani o bölümlerden mezun olup da kötü bir yerde işe başlanacağını asla düşünmüyorum.

sosyoloji ve felsefeyi bilmiyorum ama onlar da işsiz kalmaz bence en kötü ihtimalle ingilizceleri iyi diye bir işe girerler hem boğaziçi etiketi de var

• Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    YA allah aşkına kör cahilsin kör cahil. Boğaziçinin tarihini araştır bi bakalım okul hangi fakülte ile kuruluyor bak bakalım. Okulun merkezi işletme zaten, o mühendisler MBA yaparken işletme mezunu MIT, Stanford gibi okullarda finans doktorası yapıyor. Sana uğraşıp yazmam bile hata gerçi anlamak istemiyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tlow123 -- 10 Eylül 2018; 16:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertobaggioo

sözel bölümler için yazdıklarına katılmıyorum kardeşim maalesef sözelde gidilecek daha iyi bir yer yok boğaziçi tarih ve edebiyat dışında mezunları da sadece öğretmenlik yapmıyor misal edebiyat mezunları iletişim, yayıncılık ,marketing gibi alanlarda iş bulabiliyor yani benim gördüğüm buydu (linkedin'den bakabilirsin) ama dediğinde haklılık payı var atıyorum adam tm 20 binde sözel ilk 1000 o zaman hukuk yazsın ama tmde ilk 30 binde değilse buraları yazsa daha faydalı en azından öğretmen ya da akademisyen de olsa işini bulur yoluna bakar bir şekilde en kötü özel okulda öğretmenlik yapar özel ders vs bir şekilde geçimini sağlar.

işletme iktisat hakkında bence çok yanılıyorsun yani o bölümlerden mezun olup da kötü bir yerde işe başlanacağını asla düşünmüyorum.

sosyoloji ve felsefeyi bilmiyorum ama onlar da işsiz kalmaz bence en kötü ihtimalle ingilizceleri iyi diye bir işe girerler hem boğaziçi etiketi de var
    İşte olay o dostum daha iyi gidilecek yer yok ama o bile yani o bölümler bile sıkıntılı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.