Şimdi Ara

Boğaziçi de Olsa Yazılmaması Gereken Bölümler (Sıralı Tam Liste) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tlow123

YA allah aşkına kör cahilsin kör cahil. Boğaziçinin tarihini araştır bi bakalım okul hangi fakülte ile kuruluyor bak bakalım. Okulun merkezi işletme zaten, o mühendisler MBA yaparken işletme mezunu MIT, Stanford gibi okullarda finans doktorası yapıyor. Sana uğraşıp yazmam bile hata gerçi anlamak istemiyosun.
    Ağlayacaksan konuşmayalım dostum
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Cevap veremeyince ağlama diyosun :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlow123

YA allah aşkına kör cahilsin kör cahil. Boğaziçinin tarihini araştır bi bakalım okul hangi fakülte ile kuruluyor bak bakalım. Okulun merkezi işletme zaten, o mühendisler MBA yaparken işletme mezunu MIT, Stanford gibi okullarda finans doktorası yapıyor. Sana uğraşıp yazmam bile hata gerçi anlamak istemiyosun.
    Okulun merkezi işletme olarak kurulduysa dünyanın sonuna kadar en iyisi o olacak diye bir kaide mi var ?

Geçmişe neden dönüyorsun ki ? Şuanı tartışmamız lazım. Ona bakarsak ziraat müh. tekstil müh. çok iyiydi bir aralar. Daha bir sürü örnek var geçmişte iyi olup sonra bir halta yaramayan.

Mühendislik öğrencileri İşletmeci İktisatçıları dünya haritasından siler.
  • Hmmm...

Boğaziçi de Olsa Yazılmaması Gereken Bölümler (Sıralı Tam Liste)

Hocam şey noldu ya ODTÜ Jeoloji.. bitti mi?

Yoksa bitirdikten sonra Stanford'da doktoraya mı başladınız da Boğaziçini aşağılayacak noktaya geldiniz?

Sanırım kullanmayı çok sevdiğiniz bir laf vardı sizin, sürekli görüyordum ama kısmet bugüneymiş :

ÇATLASAN DA PATLASAN DA KUDUR , AĞLA , ZIRLA XD

• Arkadaşlar bu konuya cevap yazıp bu trolle prim vermeyin bence, kendi çalıp kendi oynasın.

• Bounda iibf okuyan adam iş sıkıntısı çekmez sen rahat ol staj yaptıkları yerlere direk girerler iş bile aramazlar iş beğenmeyenler var onlar da işsiz sayılmaz çok iyi şartlar kovalıyorlar psikoloji de yüksek şart ama burs alıyor yurtdışında boun öğrencileri sen bu kafayla tıp okusan da iş bulamazsın bounda sosyoloji tarih fizik edb kötü evet ama hiç biri aç kalmaz ortalama hayat sürerler

• bekotor B kullanıcısına yanıt

• Güldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: bekotor

Hmmm...

Yoksa bitirdikten sonra Stanford'da doktoraya mı başladınız da Boğaziçini aşağılayacak noktaya geldiniz?

Sanırım kullanmayı çok sevdiğiniz bir laf vardı sizin, sürekli görüyordum ama kısmet bugüneymiş :

hocam o zaman şöyle diyelim ülkede okunacak bölüm yok hukuk ve tıp dışında ... bir de belli mühendislikler dışında

ancak elbette öyle değil illa bir şekilde okumak gerekiyor ve boğaziçi şu durumda çok çok iyi duruyor her bölümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertobaggioo -- 10 Eylül 2018; 17:18:57 >
  • Bu forumda daha kimseyi bloklamadım. Bu da ilk olacak galiba.
  • Bekotorun attığından sonra konuşamamış yalnız beyinsiz hahahahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Psikolojide 6 yılın sonunda psikiyatr doktor oluyorsun zaten kardeşim. Yazmak için yazmışsın resmen

filolog unvanını alıyorlar kardeş

• Çok ezbere içerik üretmişsin. Liste eksik onun yanında içinde kendini geliştirdiğin takdirde işsiz kalmayacağın yerler var. Ben Türk Halkbilimi mezunuyum adını bile duymadınız tahminimce ancak kültür Bakanlığına yazdım bir proje sayesinde 2 yıllık ihtiyacım kadar para aldım. Her şey sizde bitiyor bölümde değil.

• İktisat işletme okunmaz diyorsunuz ama okuyan çok olsa da normal üniden çıkanlar kpss kasıyor zaten Bilkent Odtü Boğaziçi Koç gibi üniversitelerdeki öğrenciler kendileri arasında yarışıyor aslında.Bu bakımdan rakip azalıyor ayrıca buradan çıkanlar gayet iyi yerlere geliyorlar yurtdışı olanağı ayrı güzelliği bu bölümlerin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekotor

Hmmm...

Bogazicini asagilamadim bölümleri asagiladim :)

Benim bıraktığım bölüm de dandikti ve size burada siz de dandik bölüm seçmeyin diye çabalıyoruz ama nafile

• quote:

Orijinalden alıntı: Folklorist

Çok ezbere içerik üretmişsin. Liste eksik onun yanında içinde kendini geliştirdiğin takdirde işsiz kalmayacağın yerler var. Ben Türk Halkbilimi mezunuyum adını bile duymadınız tahminimce ancak kültür Bakanlığına yazdım bir proje sayesinde 2 yıllık ihtiyacım kadar para aldım. Her şey sizde bitiyor bölümde değil.
    Hocam malum partiden kimi taniyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.