Şimdi Ara

Boğaziçi elektrik elektronik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru söylüyorsun hocam mezunların halini de düşünmek lazım da koçtan mezun olan insanlar da yurtdışı imkanlrı açısından çook önde diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürçme kullanıcısına yanıt
    1. bile olsam üstüne 3-4 bin lira aylık para da verseler samimiyetle söylüyorum eğer tıp seçeceksem hacettepeyi seçerim lütfen konuyu saptırma arkadaşa haddimiz olmadan yol göstermeye çalışıyoruz herkes kendi fikrini yazıyor zaten seçimi yapacak olan o arkadaş
  • Ya siz Koç Tıp bölümünü Cerrahpaşa Hacettepe falan mı sanıyorsunuz? normal bir tıp eğitimi almiyorlar burda! Her şey çok profesyonel, inanılmaz derecede kusursuz ve 1.sinifa adım atmış bir koç tıp öğrencisi sadece tıp dersleri almaz core dedigimiz cekirdek dersleri vardır, psikoloji dersi de görür ekonomi de işletme hatta tarih bile.. al sana onlarca bakış açısı ..

• Ya doktor bi tanıdık var göğüs cerrahı tobbu yurtdışı imkanları açısından çok çok önde olarak anlattı bir de bursları öğrenciye okurken tanıdıkları imkanlar çok fazla yani en azından internet sitelerinden öyle olduğuna ulaşılabiliyor koçun sitesinde o kadar açık değil gibi geldi bana çok detaylı inceleyemedim henüz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ozenc70

Hocam ne olur tartışmayın yahu ikiniz de düşüncelerinizle bana çok yardımcı oluyorsunuz ben iki üniversiteyle de görüşüp tekrar görüşlerinizi almak isterim , tartışmayın yahu işte :D

Kardeş amacım gerginlik yaratmak değil bizim rektör Odtü ee mezunu zaten ama koç tıpın ezilmesine dayanamadım bi an pardon

Canını yerim senin ortak problem değil :)

• ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Koç yurtdışı sınavının parasını karşılıyor diye biliyorum buda 10bin dolar ÖSYM den daha beter TOBB u bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim şimdi ama Koçun yukarıda arkadaşın dediği gibi hastaneler imkanlar yatırımlar çok iyi ama ben yine Boğaziçi ee yazardım orası ayrı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam düşüncelerin için çok çok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürçme

quote:

Hocam ne olur tartışmayın yahu ikiniz de düşüncelerinizle bana çok yardımcı oluyorsunuz ben iki üniversiteyle de görüşüp tekrar görüşlerinizi almak isterim , tartışmayın yahu işte :D

Kardeş amacım gerginlik yaratmak değil bizim rektör Odtü ee mezunu zaten ama koç tıpın ezilmesine dayanamadım bi an pardon

Hocam ben Koç tıpı ezmedim tıpta 1 numara ama ben ee den bahsediyorum yani o açıdanda ben Boun un ezilmesine dayanamadım. Hatamız varsa affola

Ne demek sizin gibi bireylere yardımcı olabilmek beni mutlu ediyor. Bende Boun ee için mezuna kalmıştım lakin yapamadım olmadı her şeyde vardır bir hayır diyerek sizlere bu süreçte araştırdığım bilgileri aktarmak bana iyi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

quote:

quote:

Hocam ben Koç tıpı ezmedim tıpta 1 numara ama ben ee den bahsediyorum yani o açıdanda ben Boun un ezilmesine dayanamadım. Hatamız varsa affola

Estağfurullah kardesim, Boun'un benim için unutamadığım lise aşkından bi farkı yok biliyo musun severiz yani durumumuz yoktu yazamadık.. yakalım bi cuğara

Ama koç tıp iyidir Boun ee kadar iyi hehe

Aynı durumdayız lise aşkı

• Hocam boun ee konusunda baya bilgili gibisin bu boundan mezun olan adam mühendis değil patron olur ya da bounun teknik imkanları mühendislik için yetersiz geyiklerinin doğruluk payı var mıdır?

Tamamen yalan Boun mezunu 123 patentli adam gösterebilirim. Bu mevzu sadece Boun un diğer ünilerden ayrı sağladığı bir avantajı. Mesela adam o kadar puana yazık etti gitti lakin bölüm hoşuna gitmedi burada da etiket devreye giriyor Boun etiketi. Buda sana farklı farklı kapıların açılmasını sağlıyor. Boun mezunu her bireyde bir özgüven bir hakimiyet duygusu yani Nasıl desem okulun suyundan mı ne bilmiyorum ama hemen hemen herkes bir sosyal aktivite vs de bir liderlik yapmıştır. Lider ruhu var okulda kısaca öyle diyim. Ama istersen şimdi sana teknik adamlarıda sayabilirim Mit te proflardan tut UCLA da Prof vs sonra epey var işte

• Hocam bi kaç gün içinde tekrar rahatsız ederim seni :) gece gece kafam durdu çok teşekkğr ederim :)

Rica ederim. Ne zaman istersen buyur

• Nuri Bilge Ceylanın Boun Ee mezunu olması.. bak adam ne ödüller aldı yeminle ya, boğaziçi cidden çok farklı bi okul (bu mesaj kötüleme icermemektedir)

• quote:

Ya siz Koç Tıp bölümünü Cerrahpaşa Hacettepe falan mı sanıyorsunuz? normal bir tıp eğitimi almiyorlar burda! Her şey çok profesyonel, inanılmaz derecede kusursuz ve 1.sinifa adım atmış bir koç tıp öğrencisi sadece tıp dersleri almaz core dedigimiz cekirdek dersleri vardır, psikoloji dersi de görür ekonomi de işletme hatta tarih bile.. al sana onlarca bakış açısı ..

ilk cümle güldürdü
  • İlk 100 bursu alacaksın zaten 1000 lira.İstanbulda 500 lira daha burs bulursun ki yurt verirse boun 1000 lira artar bile
  • odtu yaz :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.