Şimdi Ara

Boğaziçi elektrik elektronik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu hiç düşünmemiştim bile boğaziçi odtü bilkent gibi albenisi yok bildiğim kadarıyla koö eenin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum şimdi 1000 lira başbakanlık bursu alcaksın. Yerinde olsam özel bi okula gider 500-1000 de ordan alırım. Boun'un mühendislik eğitimi sanıldığı kadar iyi değil ve yurtları kötü. Sana bursta vermıycekler zaten bursun var diye. Koc sabancı bılkent bırını sec rahat rahat oku

• Bilkentin yurt imkanlarıni nasıldır bilgin var mı ortak ? Bu boun kuzey yurtları odalar 12 kişilik falan diyor bir korkutmadı değil açıkcası

• ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    Forumda nicotinell diye bı abımız vardı gazı ee mezunu. Kardedı bılkent ee tam burslu mezunuydu kocta master yapmıstı ve memnundu dıye hatırlıyorum

3 veya 4 kısılık olnası lazım. Buyuk İhtimal 3. 600 de burs alıyosun yurt beles

• 600 lira burstan haberim var ya teşekkür ederim bilgiler için :)

• hocam sizin kafanız çok karışmış. öncelikle tıp mı ee mi buna karar verin. sonra devlet mi özel mi ona karar verin. hepsinin birbirine göre artısı eksisi var. bariz bi şekilde bu şundan iyidir demek yanlış olur. hepsinin iyi tarafları var. bilkent ee boun ee koç tıp bunların hepsi sağlam bölümler zaten.
  • guitarhero111 G kullanıcısına yanıt
    Hocam mühendislik istiyorum ya baya netleşti kafamda muhtemelen bilkent ya da boğaziçi

İlerki zamanlarda bir tavsiye konusu açsanız

• Bu akşama hocam bi mani çıkmazsa

Kardeşim bu akşamki konunu takip edeceğim
    Bu arada Boğaziçi yaz emin ol pişman olmazsın geçen sene 2. cs yazmıştı. Yani bu kadar derece yapanla bir daha başka bir yerde karşılaşmazsın eğitim vs onlar zaten çok iyi. Boğaziçi'nin sana kazandıracağı entellektüel bakış açısını hiçbir üniversite sana sağlayamaz

• Kararlaştırırız hocam sizden alıyorum zaten fikirleri :D tatili bitiremedim bi çok saha erken açacaktım yoksa :)

Bak sen git bana ortamıda ayarlarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

Bak sen git bana ortamıda ayarlarsın

doktor
    2 sene sonra bogaziçine gidersen yanına gelecem ha haberin olsun :)
  • Ayarlarız

• Gel valla beklerim 3 öğün yemek 2 tl mi ne sana yemekte ısmarlarım hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Banner2

Gel valla beklerim 3 öğün yemek 2 tl mi ne sana yemekte ısmarlarım hatta

vay be :))
    bu kıyagını unutmam knk
  • Hele bi gidiyim ondan sonra ne istersen olur knki Boğaza karşı hasbihalde ederiz

• boun da mühendislik okunacaksa kimya ve bilgisayar okunmalı bilkent odtü varken boun a bakılmaz bile ee de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11THdoctorr -- 23 Temmuz 2016; 14:54:33 >
  • Dostum öncelikle tebrikler sıralamaların muhteşem. Ben de geçen sene senin gibi Boğaziçi ve Bilkent arasında kalmıştım. Sıralamalarım seninki kadar iyi değildi ama gideri vardı. Şu an Bilkent'teyim. Hazırlık okudum ve Üniversitenin yurdunda kaldım. Yurt konusunda 3-4 kişilik yazmışlar ama tam olarak öyle değil. Kapsamlı burslu herkese 2 kişilik ranzalıyı garanti veriyorlar, şanslıysan Karyolalı çıkıyor. Ben şanslı taraftaydım karyolalı geldi. Ama 3-4 kişilik odaları da tercih edebiliyorsun. Burs konusuna gelirsek önümüzdeki sene Üniversitenin yurdunu tercih etmezsen 1200+840=2040 lira garanti, yurtta kalırsan da 1200+660=1860 alacaksın. Hayırlı tercihlerin olsun eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesterNygaard51 -- 23 Temmuz 2016; 15:56:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.