Şimdi Ara

Boğaziçi Elektrik Elektronik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ilk 5k zaten yüksek bana göre :) Hedef Odtü Bilgisayar Mh...sizinkisi bitmis ilk yuz bitirir :) bu arada calisma programi ve hikayeniz hakkinda yazi yazacakmisiniz forumda ? Pmden. Tavsiye almak isterim hocam cevaplayacaksaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    Pm'den fazlasıyla soru alıyorum hocam, isterseniz sorabilirsiniz. Hikayem hakkında bir yazı yazmayı planlıyorum ama ne zaman olur bilemiyorum. Vakit bulursam yazarım bu aralar.
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Benim bir arkadaşım gelecek bir mani çıkmazsa ama foruma kayıtlı değil ne yazık ki. Tanıştırırdım olsa. Tebrikler bu arada. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam..ortalama günlük calisma saatiniz? Konulari aylar sonra dahi her ayrintisini nasil.aklinizda tuttunuz ? Soru bankasi mi ? Deneme mi ? Mat geo fizikde hangi kitaplari kullandiniz ? Bilgisayarda oyalandiniz mi hic ?En cok zorlandiginiz ders ? Mat geo fizige ve diger derslere nasil calistiniz ? Okulda ve cevrede havaniz nasil oldu sinavdan sonra artistlik yaptiniz mi :D yakin cevrenizdeki ogrencilerin soru sormaya geldi mi kiz arkadiniz oldumu sinav surecinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 18 Temmuz 2014; 15:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Merhaba, tercih işlemlerinin de artık tamamlandığını varsayarsak, benim gibi boün elektrik elektronik tercih eden varsa görüşüp fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Hazırlıkta kilyos mu yoksa güney kampüs mü tercih edecekseniz? Özellikle ilk 100 de olup yurt bursu olan varsa nerede kalacağını çok merak ediyorum.(3. Kuzey yurdu mu yoksa Kilyos mu?) Açıkçası okullar açılmadan bölüm arkadaşlarımla tanışmak istiyorum. Var mı bakalım boün ee?

Edit:EE tercih etmeniz şart değil, diğer mühendisliklerde olan arkadaşlarla da tanışmak isterim.

Ee ya da bilgi
    EDIT : +1 ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maystha1964 -- 18 Temmuz 2014; 15:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carneliana

Benim bir arkadaşım gelecek bir mani çıkmazsa ama foruma kayıtlı değil ne yazık ki. Tanıştırırdım olsa. Tebrikler bu arada. :)

Anladım, neyse artık okulda tanışırım arkadaşınızla da. :) Teşekkür ederim.
    Oo, çok soru var burda dostum, ben en iyisi dediğin gibi bir rehber hazırlayayım orada her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatırım. :)
    Iyi savuşturma teknigi soru soranlan bizans askeri gibi Savulun gafiller baska bahara artik Sağol dostum..Başarilarini devamini dilerim iyi gunler

Savuşturma taktiği değil, yanlış anlama. Akşama rehberi hazırlarım, eksik kalan sorularını da pmden cevaplarım. İyi günler. :)
    Yanlis anlama degil hocam sadece ben oyle yapiyodum soru sorulmasindan sikildigimda iyi niyetiniz icin tesekkurler

Rehberinizi okuyacagim bu arada soylemeyi unutmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 18 Temmuz 2014; 16:21:19 >
  • Oo Enes Popi olmuşun :D
    Bu adamın sevgilisi vardı beyler şimdi ayrıldı mı bilmiyorum da ben diyodum bırak şu kızı diye yoksa adam ilk 10 A girecekti :)
    ( Yaz bi rehber bakayım belki ben de yazarım az Bişey )

• XrDr X kullanıcısına yanıt
    Ahmet, sen de cerrahpasa ingilizceye nasıl girileceğine dair bir rehber hazırla valla, bir de tıpçı lazım bize rehber hazırlayacak:)

Bu arada madem konusu açıldı, sevgilim yoktu arkadaş dalga geçiyor. :) Sınav döneminde önermiyorum sevgili.
  • Doğru yoktu , tabi test kitaplarını saymazsak
    Bakalım kısa bi rehber yazarız istek gelirse, emir büyük yerden :)

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.