Şimdi Ara

Boğaziçi Elektrik Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, tercih işlemlerinin de artık tamamlandığını varsayarsak, benim gibi boün elektrik elektronik tercih eden varsa görüşüp fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Hazırlıkta kilyos mu yoksa güney kampüs mü tercih edecekseniz? Özellikle ilk 100 de olup yurt bursu olan varsa nerede kalacağını çok merak ediyorum.(3. Kuzey yurdu mu yoksa Kilyos mu?) Açıkçası okullar açılmadan bölüm arkadaşlarımla tanışmak istiyorum. Var mı bakalım boün ee?

Edit:EE tercih etmeniz şart değil, diğer mühendisliklerde olan arkadaşlarla da tanışmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 17 Temmuz 2014; 17:33:43 >

• Hazırlıkta güney kampüste okuma şansın yok benim bildiğim hazırlık kilyosta mühendislikte kuzey kampüste...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hazırlıkta güney kampüste okuma şansın yok benim bildiğim hazırlık kilyosta mühendislikte kuzey kampüste...

Şehir içinden geleceksek bile kilyosta mı? Gittiğimde istanbul içinden gelenler güney kampüsünde hazırlığı okuyor demişlerdi.

bu arada boun inşaat.
  • Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    Ben öyle duydum bir ilgim yok okulla arayıp sorman lazım
  • Güneyde de hazırlık var, o konuda sıkıntı yok. Yurtlular kilyosta okuyor, ayrıca sadece beginner olanlar için kuzey kampüste de hazırlık varmış.
  • Yok mu başka boün'e gelen? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Yok mu başka boün'e gelen? :)

hocam bilkente gelsen bol bol muhabbet ederdik nasip değilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi Elektrik Elektronik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bilkenti çok düşündüm, çok iyi okul ama ankara uzak geldi ya :) Aynen kısmet böyleymiş. :)
  • Kaçıncı oldunuz, birde çalışmalarınız nasıldı yani çok ağır mı çalıştın hocam yoksa konu mu çalıştın çok mu test çözdün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohyeci -- 17 Temmuz 2014; 21:29:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohyeci O kullanıcısına yanıt
    En iyi derecem mf2 de 35.yim. Ama tercihi mf4'ten yaptığım için 69. yum diyelim. :) Konu ve testi dengeli götürdüm, ama en büyük önemi denemelere verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 17 Temmuz 2014; 21:31:06 >
  • Başka yok herhalde boün yazan? :)
  • Türkiye'de ilk 332 den 77 öğrenci alan bölümü yazan varmı diye mi soruyorsun

• 18 binim yazdım :D

• Max Planck_ kullanıcısına yanıt
    Hehe, ben burdaysam başkası da olabilir diye umut etmiştim, şansımı denedim işte ama yokmuş herhalde. :)
  • Seneye lysden sonra mesaj atarsan sohbet ederiz

• EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Ben de ee yazdım ama gelmez. Makina olacak büyük ihtimalle. Şehir içinden gelenler için güneyde yadyok varmış. Benim gibi yurtta kalanlar için Kilyos şart. Ama gittim gördüm Kilyos'un havası da bi başka
  • 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. :)
  • Aynen, kilyosu çok öneriyorlar, özellikle dönemle kaynaşmak için kilyos iyi bir fırsat. 3. kuzeyden vazgeçtim gibi, kilyosta kalacağım ben de. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesMahmud -- 18 Temmuz 2014; 12:52:59 >
  • EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bile kendimi ciddiye almadım
    Hedef ilk 5k inşallah gireriz calısarak..Başarınızı tebrik ederim hocam..insallah ileride vatana millete dahada fazla faydali olursunuz..

• 4Numara 4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Daha hiçbir şey belli değil. Hedefini yüksek tut sen hocam, iyi bir çalışmayla olmayacak iş yok. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.