Şimdi Ara

koç ? boğaziçi ? elektrik-elektronik mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
9.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp için 548 mühendislik için 573 puanım gelcek gibi (mühendislik için tübitaktan ek puanım var bu yüzden bu kadar fark var). İstediğim mühendisliğe gidebiliyorum. Koç ya da Boğaziçine gitmeyi düşünüyorum. Artı ve eksileriyle karşılaştırırsanız sevinirim. İleriki hayatımda şirket yöneticisi olmak istiyorum. Endüstri mühendisliği mi yoksa elektrik elektronik mühendisliği mi bana daha uygun?

• Yarın gel NASA'da işe başla .
  • Yönetici olmak istiyorsan boğaziçi endüstri tam aradığın yer. İki üç ekonomi işletme derside aldıymındı olay tamamdır. Bu arada tebrikler.
  • bence tercihi sırf puana ve havaya bakıp yapıyorsun gibi geldi tıpla elektronik çok farklı dallar koç ile boğaziçi de öyle yönetici olmak istiyorsan elektronik de anlamsız kafan karışmış bence senin
  • koç endüstri mühendisliğini yaz ve git sonra okula kayıt yaptırmaya gidince kazanacağın bu bursun işlemlerini hallet :)

Semahat-Nusret Arsel ve Suna-İnan Kıraç Üstün Başarı Bursu
    Koç Üniversitesi'nin çeşitli programlarına Tam Burslu olarak en üst sıralamalarda yerleştirilecek 30 öğrenciye verilecektir. Bursların en az 3'er adedi Hukuk ve Tıp Fakültelerine ayrılmıştır. Üstün Başarı Bursu;

1.eğitim-öğretim ücretini,
    2.masraflarına katkı olarak 10 ay süreyle ayda 530 TL burs desteğini,
    3.öğrencilerin arzu ettikleri takdirde yurtlarda 2 kişilik odalarda ücret ödemeden kalmasını,
    4.öğretimleri süresince ders kitabı giderlerini,
    5.2011–2012 ders yılında bir seferlik 2.000 TL’lik giriş başarı ödülünü kapsar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Yarın gel NASA'da işe başla .

EE ve endüstri çok farklı alanlar.İkisi arasında bir tercih değilde üniversite bakımından bir tercih yaparsam eğer Koç üniversitesini tercih ederim.Hem çevre açısından hemde sektöre kazandırılma açısından bence daha üstün.Yurt dışı olanaklarının Boün ile eşdeğer olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

koç endüstri mühendisliğini yaz ve git sonra okula kayıt yaptırmaya gidince kazanacağın bu bursun işlemlerini hallet :)

Semahat-Nusret Arsel ve Suna-İnan Kıraç Üstün Başarı Bursu
    Koç Üniversitesi'nin çeşitli programlarına Tam Burslu olarak en üst sıralamalarda yerleştirilecek 30 öğrenciye verilecektir. Bursların en az 3'er adedi Hukuk ve Tıp Fakültelerine ayrılmıştır. Üstün Başarı Bursu;

1.eğitim-öğretim ücretini,
    2.masraflarına katkı olarak 10 ay süreyle ayda 530 TL burs desteğini,
    3.öğrencilerin arzu ettikleri takdirde yurtlarda 2 kişilik odalarda ücret ödemeden kalmasını,
    4.öğretimleri süresince ders kitabı giderlerini,
    5.2011–2012 ders yılında bir seferlik 2.000 TL’lik giriş başarı ödülünü kapsar.

Sağlam bursmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi Elektrik Elektronik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam yapmış beyler
  • Tabiiki koç arkadaşım koçun hocalarının çoğu mit berkeley mezunu önünde guzel imkanlar açılır boğaziçi de iyi okul ama sonuçta devlet okulu ve imkanları biryere kadar. Bilkent endüstri yi de düşün derim o bölüm bilkentin en iyi bölümüdür.
  • Bogazicinden sasma derim muthis bir mezun agi var, kocla karsilastirmazsin, kocun puanlari duzce universitesiyle ayni, aklini kullan biraz.
  • elektronik okuyup yonetici olmak saçma sapan bir şey baştan bu işe yonelirse boşuna ders kasacağına çevre yaparsın istediğin meslekte çevre ve tanıdıkların çok önemli bahsettiğim akraba yada arkadas cevresi değil mezun olunca iş yapacağın adamlarla şimdiden bağlantıyı kuracaksın ufaktan ufaktan ayrıca aktif olmalısın seminer toplantı vs. bolca olmalı bunlara vakit lazım.
  • donanımhaberde olup da 500 ün altında puan alanı görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjin44

Tabiiki koç arkadaşım koçun hocalarının çoğu mit berkeley mezunu önünde guzel imkanlar açılır boğaziçi de iyi okul ama sonuçta devlet okulu ve imkanları biryere kadar. Bilkent endüstri yi de düşün derim o bölüm bilkentin en iyi bölümüdür.

forumda bazı bilkentliler bilkent te en iyi en fazla önem verilen bölümün ee olduğunu söylüyor..sende endüstri olduğunu söylemişsin..bunu neye göre söylüyorsun biraz bilgi verirmisin..
  • kerem görkem cok kasma
  • Kutlarım dostum! Çok güzel bir puan. Yöneticilik düşünüyorsan elektrik-elektronik bölümü pek avantajlı olmaz ama, Boğaziçi Endüstri'yi araştırırsan demek istediğimi anlarsın. Boğaziçi zaten genel olarak yönetici yetiştirme konusunda başarılı, endüstri bölümü ise sen daha okurken o kadar çok bağlantı kuruyor ki seninle şirketler arasında (seminerler toplantılar stajlar) mezun olduktan sonra iyi bir yönetici olamaman işten bile değil. Elektrik-elektronikte yorulacağına işin mutfağında sana gerekenleri öğren derim, ki bu da Endüstri oluyor. Yolun açık olsun.
  • helal kardeşim tavsiyem değilde bir sorum olacak ek puanı tübitaktan madalya felan mı aldın pm atarsan çok sevinirim
  • elektronik yöneticilik için saçma demek basmakalıp yorumları buraya paste etmek demek. boun ee sana yöneticilik kapılarını sonuna kadar açar buradaki yorumları da takma. koç puanı yükselmiş son senelerde herkesin kafasını karıştırıyo belliki, ama boğaziçi o puana kadar 50 kişi alıyoken koç 6 kişi alıyo yani öğrenci kalitesi uçurum. neyse çok bile yazdım
  • heaventrack H kullanıcısına yanıt
    ne yaptınız?? mezun oldunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek11 -- 24 Temmuz 2016; 16:48:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.