Şimdi Ara

Bogazici felsefe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sayisal ogrencisiyim uzay muhendisligi istiyorum tek hedefim ama biliyot ve hissediyorum gonlumun derinliklerinde bogazici felsefe yatiyor :D sizcede bogazici felsefe cok guzel bir ortam degil mi ne bilim bence zevkine bile okunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de düşünüyordum. Hatta akademik olarak ilerlemeyi de düşünüyordum ama odtü psikoloji daha cazip gelmeye başladı. Puanı biraz daha fazla.

Yine de bilemiyorum aklımda odtü psikoloji / sosyoloji /siyaset bilimi ve kamu yönetimi de var.
    Boğaziçi Sosyoloji ya da psikoloji de olabilir ama sanki 460 benim maksimum yapabileceğim değer.

Sayısal değilim ve matematiğe yeteneğim olsaydı iyi bir üniversitede fizik okumak isterdim. (kaç senede biterdi bilemiyorum :D)
  • aynen kardesim ben de bu sene cok dusundum odtu fizigi sonra insanlarla bu konuyu tartistim en son beni soguttular(aslinda sogutmadilarda oyle gibi bir sey :D) ben de fizikle en cok ugrasan ve elle tutulur bir bolumu hedefledim sonuc olarak o da uzay muhendisligi :D derslerine falan baktim yani sikilmadan severek yapabilecegim dersler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.