İngilizce bir konuyu ezberlemeyi örneğin microeconomics(english) hazırlıkta öğretiyorlar mı ? |
Boğaziçi hakkında merak ettikleriniz (7. sayfa)
-
-
Hayır, o tarz bir uygulama yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesela
bacteria are prokaryotes
olan bir şeyi
bacteria that are prokaryotic şeklinde de aklınıza geliyor mu yoksa direk bacteria are prokaryotes diye mi geliyor
örnek olsun diye yazdım
-
daha kapsamlı bir örnek verebilir misin
Hocam aklıma gelen en basit ornek buydu.Ingilizce konu anlatim ezberleyememekten korkuyorum.Ingilizce ogrenmek , ingilizce konu anlatim ezberleyebilmek icin yeterli mi :(
Bence ingilizce öğrendikçe korkulacak bir durum olmadığını anlayacaksın. Öğrendiğin ikinci dili de zamanla ana dilin gibi kullanacaksın sonuçta
hazirliga hicbir sey bilmeden gelenler hangi seviyede başlıyor ? ve aralarinda dediginizi basarabilen var mi ?
Eşşek kadar kampüse çöküntü yaptılar. Oraya sadece 200-300 kişi koymak istemeyeceklerdir diye düşünüyorum. Bence full yüz yüze olur bu sene.
P1 ile başlıyorlar. 3 dönem eğitim görüyorlar
(Yaz okulu). 2.dönem sonunda sınava girme hakları var ama geneli yaz okuluna kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
burda yanlış fikir verip yönlendirmek istemem, eğer yurt kapasitesi yetersizse online yapma olasılıkları var gibi görünüyor. Geçen sene düzey belirleme sınavından sonra açıklanmıştı online olma durumu. Bu riske karşı sınavda kötü yapıp p2 veya p1 olarak hazırlık okumayı düşünebilirsin
hocam il dışından gelip açıkta kalan görmedim demişsiniz. bu ilk yıl için mi geçerli? 2.yılımızda hadi sen eve çık artık diyip kovabilirler mi
Öncelikle düzelteyim, ben denk gelmedim ama yaşanma ihtimali olan bir durum, sanırım önceden yaşanmış. Yurt kurası oluyor yani biraz şans işi
eyvallah hocam sıkıntıymış
Up
Hocam tekrar merhaba, hazırlık hakkında tekrar bilgilendirme yapabilirmisin
P1 p2 p3 p4 gibi seviyeler var sanırım.
P3 ten basladim diyelim ,bunu kac ayda tamamliyorum.
Bitince ne yapiyorum,baska ders alabiliyor muyum ?
hazırlık eğitimi p2 p3 ve p4 için iki, p1 için iki dönem artı yaz okulu şeklinde. Hazırlığı geçmek için ilk dönemin sonunda bir sınav, yazın üç sınav oluyor. Şubattaki sınava ve yazın ilk sınava girmek için ortalama ve devalılık şartı var. Eğer şubatta hazırlığı geçesen irregular olarak okula başlıyorsun ve ders alabiliyorsun ikinci dönem
Peki diyelim hazırlıği ilk donem sonunda bitirdim.
Kendi ders programına baslamak istemiyorum Almanca ,fransizca gibi secmeli ders alabiliyirmuyum.ya da secmeli bilgisayar dersi alabiliyormuyum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X