Şimdi Ara

Boğaziçi hakkında merak ettikleriniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
9.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hazırlık öğrencileri kandilli yurtlarında kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarpadeon S kullanıcısına yanıt

Mümkün olduğunu sanmıyorum. Daha önce böyle bir şey yapabileni duymadım. İlk döneminde alacağın dersler belli oluyor zaten onun dışına çıkabileceğini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermes trismegistus -- 11 Ağustos 2022; 13:31:52 >
  • up

• Hocam belki yine fazla yüzeysel olucak ama yurtlara yerleşme prosedürü hakkinda neler söyleyebilirsiniz?
    kura mi çekiliyor gercekten, oncelik saglanan ogrenciler var mi? Ayni anda hem superdorma hem de normal yurtlara basvurabilir miyiz acaba? yurda yerleşme bu yıl problemli olacak diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?

okurken icim bunaldi tüm soruları kustum mazur gor lütfen :(

• wulfilas kullanıcısına yanıt

Aynı anda hem superdorma hem de normal yurtlara başvurmak mümkün

Kura sistemiyle seçiliyor bildiğim kadarıyla. Öncelik konusunda derece öğrencilerine bir ayrıcalık tanınıyor.

superdormda kaldığım için için diğer yurtların yerleşme prosedürü hakkında detaylı bilgim yok. Superdormda başvuruyu yaptıktan sonra mail ile geri dönüş sağlanıyor pek bi olayı yok yani. Superdormun kayıt tarihi diğer yurtlardan farklı oluyor ona dikjat etmediği için çok kaçıran olmuş be de son gün yapmıştım kaydımı, kayıt tarihine bak mutlaka.

bu yıl anadolu kampüsünün açılışından dolayı baya farklı olacak önceki yıllardan, umarım madur etmezler sizi

• Hocam , hazırlık için sinav takvimi belirlenmis.
    İlk sinav muafiyet icin sanırım,muaf olmak istemiyorum.girme zorunluluğu yok sanırım.
    İkinci sinav 26 Eylül galiba, hangi kurdan baslayacagimizi belirlemek icin.
    Dogru mudur ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hazırlıkta ilk kurdan başlasak sene sonuna kadar bölümde sıkıntı yaşanmayacak kadar ingilizce öğreniliyor mu? Temelim orta derecede var. Birde bilgisi olmayan arkadaşlar için Kandilli yurdu hazırlığa verildi. Odaları tek kişilikti ama 2 kişiliğe çevrildi ve İstanbul dışına kesin çıkıyor dendi

Bir bilgim, yok akademik takvimde yazıyorsa öyledir.

• Tordon kullanıcısına yanıt

P1 ya da p2 olarak başlarsın muhtemelen, boğaziçinin hazırlığı iyidir, eğer hazırlık diyip boşlamazsan gayet iyi öğrenirsin

• Tordon kullanıcısına yanıt
    Kesin çıkıyor'u kim dedi hocam pek net değildi bu kaynağınız nedir

• Okuyan biri olarak sence sıralamasını hak ediyor mu ? Özellikle eğitim kalitesi olarak

• Glennn kullanıcısına yanıt

Boğaziçi gruplarında üst sınıflardan biri dedi

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt

daha önce başka bir üniversite tecrübem olmadı o yüzden bilemiyorum, belki abartılıyordur belki de gerçekten en iyisidir

yani eğitim kalitesini değerlendirebilecek bir konumda değilim.

ama bir gün bile geldiğime pişman olduğumu hatırlamıyorum onu söyleyebilirm

• hermes trismegistus kullanıcısına yanıt
    Öğrenci belgesinde yazan pasif öğrenci ne zaman aktif öğrenci olarak değişiyor. İnternette ders seçimi yapıldığında yazıyor fakat hazırlık senesinde böyle bir durum oluyor mu bilmiyorum. Hazırlık senesi boyunca böyle bi kalıyor yoksa aktif öğrenci olarak değişiyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam değişiyor

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Hazırlık eğitimi genel olarak kaliteli. Alacağınız verimi etkileyen en önemli faktör bence hocalar. Hocalar arası büyük farklar var bence. Denk gelen hocanın öğretme tarzına uyum sağlayabilirsen çok şanslısın. Yabancı olan hocamızın öğretme mantığına ve disiplin anlayışına alışmam zor olduğu için biraz sıkıntı çekmiştim ben mesela.

• Yurt basvurusunun kabul olacagi belli değil ama sormak istedim.
    Dolap icin ne tür bir kilit gerekiyor, trendyol da baktim yurt dolabi icin zincirli kilit listelemisler.
    Ayrica bavulları nerede sakliyoruz,bir depo falan oluyor mu

Dolapların kendi kilidi vardı ama kandilli yurtlarında nasıldır bilmiyorum. Ayrıca bir kilidin çok gerekli bir şey olduğunu da düşünmüyorum açıkcası. Çalmak isteyen bir şekilde halleder onu. Valiz konusunda da yine kandilli yurduna dair bir bilgim yok. Ama dolapların üstüne konuluyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinhani12 -- 25 Ağustos 2022; 0:52:56 >
  • Hocam inglizcesi C1-C2 olan birine hazırlık okumak zaman kaybı mıdır? Seneye myp ile geçmek var aklımın ucunda da geçersem atlamak istiyorum direkt. Oradan alacağım zamanı olur da becerirsem çap için uzatmaya kullanmak istiyorum. (Ki zaten önceki yıllarda ing yeterliliği göstermeyenler reddediliyormuş zaten ama 2022-23 listesinde hazırlığa da alınmış öğrenci)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asperuth -- 31 Ağustos 2022; 20:8:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.