Şimdi Ara

Boğaziçi İnşaatı 0.12 puanla kaçırdım itüdeyim moral verin beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boğaziçi inşaat mühendisliğinin akademik kadrosuna bak bir de itü inşaat mühendisliğinin. aradaki farkı göreceksin. itü hocalarının yayınları neredeyse her üniversitelerde okutulur.
    unutma ki dil eğitimi insanın kendinde biten bir şey. zaten itü ingilizcesiyle değil türkçe eğitimiyle kendini öven bir okul ve yüzde yüz ingilizce bölümlerini kendileri kapattılar. bir insan en iyi eğitimi kendi ana diliyle alır. ve şunu da unutma itü inşaat mühendisliği kendi fikrimce ülkede inşaat mühendisliği okunabilecek en iyi okuldur. boğaziçinin sıralamasının yüksek olmasının sebebi sadece boğaziçi adının olması.
  • Bak 2014 ygsde ilk bine girmiş biri olarak söylüyorum sana, boğaziçi inşaytan mezun olsan bankacı olacaktın itü inşaattan mezun olunca mühendis olursun... İngilizceyi en az boun mezunu kadar öğren, üstüne bir de arapça kap sonra gider körfez ülkelerinde binlerce dolar maaşa iki yıl çalışıp ülkeye döner hayatına bakarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni teselli değil ancak tebrik edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi İnşaat okuyan arkadaşlarım laboratuvar yetersizliğinden şikayet ediyorlardı. Bölümün kendine özel bile bir katı yoktu sanırım. Bir koridoru vardı diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Bir de şu "Boğaziçi yönetici yetiştiriyor, İTÜ mühendis." klişesini de bırakın artık. Her şey sende biter. İster yönetici olursun, ister mühendis. Bak İTÜ mezunu kaç tane mühendis Başbakan var. Şimdi ben kalkıp "İTÜ Başbakan yetiştiriyor." desem hoş olur mu?
  • Esekten inip ata binmissin sevinecegine uzuluyorsun, guzel bir kafa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi inşaatı 30 puanla kaçırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü inşaat > bogaziçi inşaat

Herşey puan degildir . İtü inşaat mühendislerinin piyasadaki hakimiyeti bellidir. Bogaziçini inşaat bölümünde ezerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksileyen Adam -- 11 Ağustos 2016; 0:11:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.