Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme Okusam İşsiz Kalır Mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi işletme okusam işsiz kalır mıyım arkadaşlar ? LYS ye daha geçmedim ama YGS denemelerin bir çoğunda ya full yapıyorum ya da 2-3 yanlış çıkıyor hepsi de mat. Heyecan yapan bir adam da değilim inşallah seneye sınavda da yaparım. TM-1 ile alıyor sanırım Boğaziçi İşletme. YGS'yi bu yaz bitirdim 11 deyim bu sene full hocayla LYS Mat (12 ağırlıklı) kasacağım.

Bölümü kazanma konusunda pek bir şüphem yok kısacası. Lakin okuyup bitirdiğimde önüm açık olur mu asıl merak ettiğim bu. Böyle okul 1.si falan deyince inek bir tip gibi gelmesin size sosyal yönüm çok gelişmiştir ama bilemiyorum yani ne olur. Öğrendiğim kadarı ile Boğaziçi bitirmek yetmiyor bir de master yapmam gerekiyormuş (genellikle yurtdışı öneriyorlar) ailemin geliri ortalama ama yurtdışını karşılayacak kadar değil bunu karşılayan ve sonra ödeyebileceğimiz burslar vs. var mıdır bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Gamer

Boğaziçi işletme okusam işsiz kalır mıyım arkadaşlar ? LYS ye daha geçmedim ama YGS denemelerin bir çoğunda ya full yapıyorum ya da 2-3 yanlış çıkıyor hepsi de mat. Heyecan yapan bir adam da değilim inşallah seneye sınavda da yaparım. TM-1 ile alıyor sanırım Boğaziçi İşletme. YGS'yi bu yaz bitirdim 11 deyim bu sene full hocayla LYS Mat (12 ağırlıklı) kasacağım.

Bölümü kazanma konusunda pek bir şüphem yok kısacası. Lakin okuyup bitirdiğimde önüm açık olur mu asıl merak ettiğim bu. Böyle okul 1.si falan deyince inek bir tip gibi gelmesin size sosyal yönüm çok gelişmiştir ama bilemiyorum yani ne olur. Öğrendiğim kadarı ile Boğaziçi bitirmek yetmiyor bir de master yapmam gerekiyormuş (genellikle yurtdışı öneriyorlar) ailemin geliri ortalama ama yurtdışını karşılayacak kadar değil bunu karşılayan ve sonra ödeyebileceğimiz burslar vs. var mıdır bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum.

Bütün bu netlerin üzerine hala bu soruyu soruyorsan sen işsiz kalırsın dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaw hele önce o puanı al issiz kalacak en son adamlardan biri olursun merak etme

• Vallahi çok sağolun içimi rahatlattınız.
  • F/P bir bölüm değil. yani puanı mundar edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

F/P bir bölüm değil. yani puanı mundar edersin

Nasıl yani hocam ? Siz ne önerirsiniz ?
  • quote:

max kac k reyiz :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefIlkBİN

quote:

max kac k reyiz :d

50-100k arası olur bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Gamer

Boğaziçi işletme okusam işsiz kalır mıyım arkadaşlar ? LYS ye daha geçmedim ama YGS denemelerin bir çoğunda ya full yapıyorum ya da 2-3 yanlış çıkıyor hepsi de mat. Heyecan yapan bir adam da değilim inşallah seneye sınavda da yaparım. TM-1 ile alıyor sanırım Boğaziçi İşletme. YGS'yi bu yaz bitirdim 11 deyim bu sene full hocayla LYS Mat (12 ağırlıklı) kasacağım.

hangi denemede full yapıyorsun

• Sen bu soruyu soruyosan her türlü işsiz kalırsın dostum istersen Oxforddan mezun ol.

• Havada kaparlar

• nick/konu
  • Üniversite okumasan bile işsiz kalmazsın. Burada önemli olan yaptığın işin kalitesi yani çalışma şartları, maaşı vs.

• Professional Gamer P kullanıcısına yanıt
    Bölümünde derece yaparsan yüksek lisans ABD için burs kazanma şansın var ama düşündüğünden daha zor olduğunu bil...

Koç, Bilkent gibi yerlerde master olanağı bulabilirsin o da hiç yoktan iyidir...

Akademisyenlikten yürüyeceksen yurtdışı (ABD olması neredeyse şart işletme için) doktora zorunlu...

Bu türde bölümlerden sonra "iş" olayı çevre, okuldaki kulüpleri kullanma ve şansa bakar...

Elbet iş bulursun ama o kadar çabaya değecek iş bulma Boğaziçi bile olsa işletme için zor...

Şansın bol olsun...
  • o puana değer mi bilmiyorum.işsizde kalabilirsin işletme teknik bilgi gerektiren bir alan değil işini yapabilecek bir sürü insan var boğaziçi işletmenin adı var eğer işletme okumayı çok isteyen biri değilsen girme derim daha iyi tercihler yapılabilir o puana.öyle sadece okula bakarak işe alma devri yok artık birikimine bakıyorlar işletme deyince bence diplomanın altı boş kalmış gibi oluyor tamamen subjektif görüşlerim
  • Full derken fen dahil mi ve hangi yayın?
    Ve boğaziçi işletmeden mezun olup kendin de bir şeyler katarsan işsiz kalmazsın bence.

• işşiz kalırsın gitme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.