Şimdi Ara

BOGAZİCİ Soru-Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şu yazdıklarından kültürel birikimin insan tipin ve zeka seviyen hakkında baya şey gösteriyorsun. fazla uğraşmayacağım. inşaatta iş bitti bak sakın yazdırma çocuklara

• Cinsiyetsiz tuvaletlerde s. var mı?

Boun kazanıp youtubeda bomboş motivasyon kanalı açmayanı dışlıyorlar mı?

Her yerde bounlu olduğunuzu belirtmeden nefes alamıyor musunuz? Ya da sadece üniversitenizin etiketini kullanarak argümanlarınızı daha güçlü hale getirmekten utanan kaç kişi var üniversitede.

Yurt odalarında sırf boğaziçi olsun diye turizm, sosyoloji vs yazanların geceleri ağlama sesleri duyulabiliyor mu? Gündüzleri duyulmaz, o zaman üniversite adıyla ego kasılıyor oluyor.

Kayyum rektör geldiğinde daha ilk günlerden LGBT bayrakları ne alaka?

pkk sempazitanlarına "ÖZGÜR DÜŞÜNCE ORTAMI" örtüsüyle destek vermek aklınıza nasıl yatıyor?

bounlulere indirim yapan kuaför, piercingci, dövmeci var mı? çünkü anadolu köylerinden gelenlerin değişimleri akla ziyan. bounluler eski fotoğraflarını niye siliyor?

fakirim ağlantıları yapıp her gün şarap içen bounlulerin kullandığı madde hangisi? halüsinasyondan öte bir şey olsa gerek, ihtiyacım var.

Şu soruları tek tek yanıtlarsanız sevinirim. Kg.

• Abi lütfen benimle de paylaşsana kültürel birikimim hakkında falan yaptığın cikarimlari neleri nerelere dayndırmışsın bir görelim. Biz kültürsüz aptallarız da sen nesin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompensan K kullanıcısına yanıt

bi kısmını yukarıda paylaştım zaten. hadi tuvalette pdr okuduğun için ağla yukarıdaki arkadaş haklı çoğu maddesinde.

• Veririm tabii memnuniyetle.

İki kabin cinsiyetsiz tuvaletin ne lafını muhabbetini yaptınız. Aklınız fikriniz s.olmuş başka bir şey çıkmıyor ağzınızdan. Tuvaleti islevince kullanıyoruz. onun için farklı lokasyonlar var manzaralı falan :*

Her yerde boun'lu olduğumuzu belirtmiyoruz. Sorulunca söylüyoruz. Sizin müthiş hassasiyetinizden ötürü kulağınızı tirmaliyor olabilir mi?

Vallahi sosyolojiden de turizminden de arkadaşım var biri staj yoğunluğunda diğeri psiko çapına kabul aldı bu günlerde. İnan aglicak vakitleri yok. Diğer zamanlarda da parti yapıp içiyoruz zaten biliyosun.

Lgbt bayrağı görünce niye aç köpek gibi kuduruyosunuz bu kadar? Kayyumun ilk icraatinin lgbt kulübüne kilit vurmasindan anlamış olmanız gerekiyor olabileceklerden ötürü açıldığını, tavrımız belli etmek istediğimizi.

PKK sempatizanlarini da destekcilerini de tüm okula ve direnişe mâl etmek sizin tercihiniz tıpkı iktidarın yaptığı gibi bir karalama kampanyasi. Okulun genelinde böyle bir şey söz konusu değil.

Herkes kendi bedeni hakkında söz sahibidir yalnızca. Piercing de yaptırılır saç da boyatilir dövme de yaptırılır kim ne diyebilir? Anadolu köylerinden gelenler de nihayet kendi bedeni üzerinde istediği değişikliği yapma hakkını elde etmiş de ne isterse yaptırmıştır. Ne mutlu.

Şimdi şarap bizim hayatimizin normali olduğu için size lüks geliyor tabi onda fakirlik ibaresi aslında

Bitti sorular sanırım başka varsa çekinme sor

Bu forumdakiler dahil kimseye iyilik yapmaya değmez.Boşverin bence.Kimin ne hali varsa görsün.Forumu bırakalı çok olmuştu,sınav sonucu bekledigim için girdim ama değişmemiş

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Bile isteye yazdığım bölüm için ağlayacakmışım :d alnınına boun kompleksim var diye yaz kurtul

• Hocam sizle laf dalaşına girmek gibi bir derdim yok yanlış anlamayın lütfen ama

@Kurtçu Restrop a katılıyorum.

Daha 1.yılınız, büyük ihtimalle üniversiteye 1 kere bile gitmediniz, gittiyseniz bile 1 kere gezmeye gitmişsinizdir.

Boş üniversiteden nasıl bir ortam çıkarımı yaparak boğaziçi hakkında soru-cevap yapabilecek kadar bilgiyi beyninize yüklediniz bunu merak ettim ?

Bölümünüz hakkında soru cevap yapsanız yani boğaziçi pdr soru-cevap şeklinde cidden kimsenin lafı olmaz ve en azından bilginiz var 1 yıl okudunuz ama daha üniversiteye gitmeden üniversite hakkında soru cevap yapmak biraz garip olmuş.

Bu şey gibi sırf ceng kazandı diye daha 1 gram yazılım bilmeden, millete yazılım tavsiyesi vermeye çalışan tipler gibi. Son zamanlarda çok türedi bunlardan da  

Neyse sizi eleştirmek istemedim sadece fikrimi belirttim iyi günler hocam.

• Aynen öyle maalesef. Alakasız ithamlar, anlatilmaya çalısılanı çevirip bambaska bir yere getirmeler, işine gelene cevap verip gelmeyeni dalagaya almalar, beş yaşında çocuk gibi tuvalette ağla demeler falan. Ne bir zeka kırıntısı var ne bir iyi niyet ne de saygı.

• Okula gittim yedi ay hazirlik dönemi boyunca. Ondan sonra da dört ay kadar memlekete döndüm online bitirdim hazırlığı ve yazın eve çıktım istanbulda. O zamandan beri İstanbul'dayım birinci sınıf boyunca yani, tam kapanma dönemleri hariç okula gitmedigim bir hafta olmamıştır muhtemelen. Defalarca dediğim gibi okulda fiziksel olarak bulunduğum için ve diğer tecrübe aktarimlarindan ötürü bilgi sahibiyim. Online okuduğum için birinci sınıf verimsiz geçti. Bu sebeple de akademik açıdan bilgim sınırlı. Defalarca dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompensan -- 18 Temmuz 2021; 15:2:38 >

bile isteye yazdığın bölüm mü   kaç tane bölüm karşılaştırma konusu açmışsın hangisini tercihe edeyim diye hiç birinde 1 tane bile pdr bölümü yok. sen kaliteli okulların tüm bölümlerini yazdım anca bura geldi de de bari yaptığının arkasında dur. hayatın boyunca ben boğaziçiliyim diyerek ezik olmadığını kanıtlamaya çalışacaksın.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

İlk tercihime yazdığım bölüm demiş miyim? Nedir bu bölüm/okul aşağılama derdin? Tercih listemdekinher bölümü bile isteye yazdım. Aradan elediklerim de oldu tutmayanlar da oldu. Bunlardan mi utanacağım. Utanacak olsam on saniyede kaldırırdım açtığım başlıkları. Durmadan o tutmamış yazmışsın boun olsun diye yazmışsın diyip duran insanın alameti farikası nedir öğrenebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompensan -- 18 Temmuz 2021; 15:7:21 >
  • bilmek: foruma anket açmak

istemek: ismi olması

• Bu formda sorulmuş bir soruya üslubunca cevap verince üstte de gördüğünüz gibi tuvallete ağla falan gibi 2012 Facebook duzeyinde karşılıklar veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kompensan

Veririm tabii memnuniyetle.

İki kabin cinsiyetsiz tuvaletin ne lafını muhabbetini yaptınız. Aklınız fikriniz s.olmuş başka bir şey çıkmıyor ağzınızdan. Tuvaleti islevince kullanıyoruz. onun için farklı lokasyonlar var manzaralı falan :*

Her yerde boun'lu olduğumuzu belirtmiyoruz. Sorulunca söylüyoruz. Sizin müthiş hassasiyetinizden ötürü kulağınızı tirmaliyor olabilir mi?

Vallahi sosyolojiden de turizminden de arkadaşım var biri staj yoğunluğunda diğeri psiko çapına kabul aldı bu günlerde. İnan aglicak vakitleri yok. Diğer zamanlarda da parti yapıp içiyoruz zaten biliyosun.

Lgbt bayrağı görünce niye aç köpek gibi kuduruyosunuz bu kadar? Kayyumun ilk icraatinin lgbt kulübüne kilit vurmasindan anlamış olmanız gerekiyor olabileceklerden ötürü açıldığını, tavrımız belli etmek istediğimizi.

PKK sempatizanlarini da destekcilerini de tüm okula ve direnişe mâl etmek sizin tercihiniz tıpkı iktidarın yaptığı gibi bir karalama kampanyasi. Okulun genelinde böyle bir şey söz konusu değil.

Herkes kendi bedeni hakkında söz sahibidir yalnızca. Piercing de yaptırılır saç da boyatilir dövme de yaptırılır kim ne diyebilir? Anadolu köylerinden gelenler de nihayet kendi bedeni üzerinde istediği değişikliği yapma hakkını elde etmiş de ne isterse yaptırmıştır. Ne mutlu.

Şimdi şarap bizim hayatimizin normali olduğu için size lüks geliyor tabi onda fakirlik ibaresi aslında

Bitti sorular sanırım başka varsa çekinme sor

Yanıt nerde?

• Hocaların tavrı nasıl. Öğrenci ile bi yakınlık var mı yoksa parama bakarım tarzı mı

• Adam EF’liymiş dağılın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi mesajları baştan okudum da adam hem EF hem 1 yıllık. Sen daha offline ders mi gördün de genel soru cevap yapıyorsun.
    Anca zoom’a nasıl girilir nasıl çıkılırı anlatırsın.

Ulan bu EF’lileri anlamıyorum daha bouna gelmiş 1 yıl olmuş soru cevap düzenliyor. Benim 4. Yılım daha başlık açmadım.

Aferin boun kazanmışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.