Boun öğrencisiyim, son olaylar ( kayyum icraatleri, görevden alınma, yeni açılan fakülteler, bunların uzun vadede fiziksel ve öğrenci profili açısından etkileri vs) hakkında sorusu olan ya da genel olarak bouna dair aklınıza takılan şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BOGAZİCİ Soru-Cevap
-
-
yatay geçişleri nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
görevden alınılalı 3 gün oldu uzun vadede etkileri hakkında ne sorcaz ne cevaplıcan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merkezi puanla yatay geçiş yapanlar var ama burda kıstas zaten sınav sıralaması olduğu için gittiği bölümü begenmeyenlet yatayla geliyor genelde. Ortalamayla yatay yapana rastlamadım pek o iş biraz zor bizim okulda zaten dersleri saydirmak falan da sıkıntı oluyor çünkü hem bizde ilk yıl alınan giriş dersleri diğer okullarda verilmiyor pek ayrıca hazırlığı da tekrar okumak gerektiği için pek tercih edilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompensan -- 18 Temmuz 2021; 12:21:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi bölüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Görevden alınmasının değil yeni açılan hukuk ve iletişim fakültesinin uzun vadede okula etkilerini kast ettiğimi çok rahat anlarsın bir kez daha okursan
Yurtlar hakkında bilginiz varsa kısaca tanıtır mısınız? Odalar kaç kişilik,kimlere öncelik veriliyor,çıkıp çıkmama ihtimali,ortam sessiz ve ders çalışmaya uygun mu vs?
uzun vadede demşsin bunların hepsi toplam 1 sene anca ediyor. hangi etki dediğin fakülteler öğrenci almadı daha. bir şeye ucundan dokunan onun bilirkişisi oluyor.
İstanbul dışından gelip gelmemenize göre değişiyor boun'da yurt durumları. Hazırlık yılında şehir dışından geliyorsanız kilyostaki yurtlarda kalıyorsunuz ve herkese çıkıyor. Eğer istanbul içindensen yurt çıkmıyor ve kuzey kampuste okuyorsun. Kilyostaki yurtlar şöyle, kız yurdunda iki tip oda var 4+4 ve 6 kişilik. sekiz kişilik olan daire tipi iki odada dörder kişi kalıyor lavabo tuavlet ve mutfak var dairede. Bence büyüklük açısından yeterli sadece dolap küçük biraz onun dışında fiyatina göre normal. 6 kişilik odalarda mutfak yok sadece ufak bir buz dolabı var dolayısıyla ortak alan da azalıyor yani onlar biraz dezavantajli. Erkek yurtlarının durumu baya iyi kız yurduna göre 2+2+2 şekilde yanlış hatırlamıyorsam odalar ve yataklar dolaplar falan daha iyi. Ders çalışacak ortam odada olmuyor tabi ama her yurdun en üst katında study dediğimiz çalışma odaları var onlar bu ihtiyacı karşılıyor. İlerleyen yıllarda hazırlıkta kalmdiysan kuzeydeki yurtlar genelde başvuran herkese çıkıyor ancak onlarin durumu vahim. Odada banyo tuvalet yok katta var sadece ortak kullanım şeklinde. Odalar altı kişilik standart. Çalışma ortamı yine studyler ile karşılanıyor ama zaten kuzey kampuste çok büyük bir kütüphane olduğu için gerek kalmıyor studylere. Genelde insanlar eve çıkmayı tercih ediyor hazırlıktan sonra yurtlarin durumu kötü kuzeyde diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ODTÜ’den geçenlerin hazırlığı kabul edilmiyor mu hocam? Sınav olup ona göre hazırlık atlama oluyor mu yine?
Ucundan dokunduğumu neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Son altı ayda direnişte aktif rol alan akademisyenlerin bircoguyla bu konunun uzun vadedeki olası etkilerini konuşma değerlendirme fırsatımız oldu. Belirlenen kontenjanların okulun altyapısıyla karşılanıp karşılanmayacağı hakkında yorum yapmak çok mu zor? Yaratılmak istenen potansiyel akadmisyen profili için yaptıkları icraatlere bakarak bunun sonuçlarını tahmin etmek bu okulda okuyan ve hocalarla az çok iletişimi olanlar için hiç zor değil. Yaptığı çalışmalar belli, bunların olası sonuçları belli. Öğrenci almasına, eğitime başlamasına gerek yok bunları on görmek için.
Okulun writing sınavına girmeniz gerekiyor yatay geçiş yapınca. Direkt sınavsız geçerlilik sağlanmıyor diğer ünilerden. Ielts falan kabul ediliyor tabi ama onlar okulu sınavından da zorlayıcı
Hangi bölümdesiniz bir de Hukuk Fakültesi bu yıl neden öğrenci almadı?
Bölümün PDR. Şu an okulda hukuk fakültesinin eğitim verebileceği herhangi bir bina yok. Bina yapılacak boş alan da yok. Ya müthiş bir ağaç katliami yapacaklar ya da direkt hazırlık kampusnun olduğu kilyosa dikecekler hukuk fakültesi binasını ki bu da çok sancılı bir süreç kilyosa yaparlarsa yine aynı şekilde ormanlık alanı katletmleri lazım ya da komple hazırlık kampüsünü taşımaları
okulun dekanı ya da allahsın da haberimiz mi yok? daha kastedilen bölümlere öğrenci gelmedi bu seneki tercihler olmadı. insanlar bu olayları göz önünde bulundurup yazmazlık edecekler mi yoksa daha mı çok rağbet gösterticek. bunları kimse bilmiyor. mühendislikler ekonomi iktisat gene yazılır ama uluslararası ilişkilerde bi gerileme görecek miyiz? bu soruların cevaplarını bildiğini sanmıyorum. uzun vade dediğimiz şey 5-10 yıllıktır en az. bunlar hakkında hemen doğru tahminler yapmak imkansız. eylemlerde yediğin biber gazı kafa yaptı heralde gerçekten katıldıysan tabi.
-
Aynı şeyleri yazıp duruyorsun biriniz de şaşırtın be abi hep aynı laftan sözden anlamayan insanlar. Sana hangi açılardan değerlendirme yapılabileceğini söyledim dimi. Yeni acilan fakültelerin etkisinden bahsediyorum dedim. Gelip bana mühendislik iktisat diyorsun. Ben mevcut bölümlerin tercih edilme oranları hakkında yorum yapacağım demiş miyim bak bakalım. Direnişle alay eden buluculara laf anlatmaya çalışıyoruz boş zaman
hedef şaşırtma yapıyorsun. bulucu diye yaftaladın hemen. sen şunu bi kabul et sırf boğaziçi diye bir bölüm yazmışsın bu yüzden de kendini okulunla tanımlıyorsun. bu konunun başlığının PDR hakkında sorularınız olup içerğinin de boğaziçi pdr x. sınıftayım bölüm hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz olmamasının en büyük sebebi de bu. hayatının kalanında çocuklara "tm de geçebilirsin", "bak kesin tercih yapmalısın bence puanına yazık olmasın" ya da psikoloji gelmiyorsa pdr de yazabilirsin diyerek geçireceksin.
anlatımın ve anlaman zayıf. tartışma becerin de yok anladığım kadarıyla. çocuklara tercih yaparken başarılar hayatında.
-
"Eylemlerde yediğin biber gazı kafa yaptı herhalde" yazan adam da bulucu diye yaftaliyorsun demesin lütfen ya nesin? Değil misin bulucu? Güldürme. Bölümde ilk yılım olduğu ve online eğitim sebebiyle pdr hakkında gelecek detay sorulara yeterli cevabı veremem ancak okulda hem farklı sınıflardan arkadaşlarımdan edindiğim tecrübe aktarimlari hem de hocalarla iletişimden ötürü okul hakkında daha detayli bilgi sahibiyim. Sorana bölmümü de söyledim zaten bildiğim kadarıyla onun hakkında da cevap verdim başka başlıklarda. Başlı başına bir disiplini aşağılayıcı ifadelerinle üç cümleye indirgemenden belli oluyor kafa yapın. Seçebilecegim kariyer yolu opsiyonlarını sana açıklayacak değilim ama bu platformdaki bilgi kirliliği, cevapsız kalmis sorular, yanlış yonlendirmeler vs nin tek sebebi ülkedeki pdr'cilerin görevini yapamamas ya da yetersiz kalması. İlerleyen siniflsrda bu yolda ilerlemeye karar verirsem bu işi layığıyla yapmak için elimden geleni yaparım ve senin gibi aşağılık komplekslerini bastiramayanlarin aksine yaptığım işi gururla söylerim.
-
ünlü filozof salary compensationın bir sözü vardır. "insanlar ikiye ayrılır bulucular ve bulamayucular."
iddalarına göre de online olduğu için bölüm hakkında bir şey anlatamıyorsun ama okul hakkında anlatabliyorsun öyle mi? bu terslikte bi iş var ama neyse .d benim aşağılık kompleksime ne alakası var ki bu durumun olm yazmışsın bari bölümün hakkını ver :DDDD
-
Abi sen cidden okuduğunu anlamıyorsun ya. Nolur tekrar oku şunu. Bak ne demişim. Online olduğu VE HENUZ BİRİNCİ SİNİF OLDUĞUM için bölüm hakkinda yeterli bilgim yok. Bak bir detay verip okul hakkındaki bilgilerimin kaynaklarını söylemişim dimi. Bunları şuradan biliyorum demişim. Aynen ünlü filozof falan abi espirler falan akıyor bravo.
Cinsiyetsiz tuvaletlerde s. var mı? Boun kazanıp youtubeda bomboş motivasyon kanalı açmayanı dışlıyorlar mı? Her yerde bounlu olduğunuzu belirtmeden nefes alamıyor musunuz? Ya da sadece üniversitenizin etiketini kullanarak argümanlarınızı daha güçlü hale getirmekten utanan kaç kişi var üniversitede. Yurt odalarında sırf boğaziçi olsun diye turizm, sosyoloji vs yazanların geceleri ağlama sesleri duyulabiliyor mu? Gündüzleri duyulmaz, o zaman üniversite adıyla ego kasılıyor oluyor. Kayyum rektör geldiğinde daha ilk günlerden LGBT bayrakları ne alaka? pkk sempazitanlarına "ÖZGÜR DÜŞÜNCE ORTAMI" örtüsüyle destek vermek aklınıza nasıl yatıyor? bounlulere indirim yapan kuaför, piercingci, dövmeci var mı? çünkü anadolu köylerinden gelenlerin değişimleri akla ziyan. bounluler eski fotoğraflarını niye siliyor? fakirim ağlantıları yapıp her gün şarap içen bounlulerin kullandığı madde hangisi? halüsinasyondan öte bir şey olsa gerek, ihtiyacım var. Şu soruları tek tek yanıtlarsanız sevinirim. Kg. |
uzun vadede demşsin bunların hepsi toplam 1 sene anca ediyor. hangi etki dediğin fakülteler öğrenci almadı daha. bir şeye ucundan dokunan onun bilirkişisi oluyor.
|
Veririm tabii memnuniyetle. İki kabin cinsiyetsiz tuvaletin ne lafını muhabbetini yaptınız. Aklınız fikriniz s.olmuş başka bir şey çıkmıyor ağzınızdan. Tuvaleti islevince kullanıyoruz. onun için farklı lokasyonlar var manzaralı falan :* Her yerde boun'lu olduğumuzu belirtmiyoruz. Sorulunca söylüyoruz. Sizin müthiş hassasiyetinizden ötürü kulağınızı tirmaliyor olabilir mi? Vallahi sosyolojiden de turizminden de arkadaşım var biri staj yoğunluğunda diğeri psiko çapına kabul aldı bu günlerde. İnan aglicak vakitleri yok. Diğer zamanlarda da parti yapıp içiyoruz zaten biliyosun. Lgbt bayrağı görünce niye aç köpek gibi kuduruyosunuz bu kadar? Kayyumun ilk icraatinin lgbt kulübüne kilit vurmasindan anlamış olmanız gerekiyor olabileceklerden ötürü açıldığını, tavrımız belli etmek istediğimizi. PKK sempatizanlarini da destekcilerini de tüm okula ve direnişe mâl etmek sizin tercihiniz tıpkı iktidarın yaptığı gibi bir karalama kampanyasi. Okulun genelinde böyle bir şey söz konusu değil. Herkes kendi bedeni hakkında söz sahibidir yalnızca. Piercing de yaptırılır saç da boyatilir dövme de yaptırılır kim ne diyebilir? Anadolu köylerinden gelenler de nihayet kendi bedeni üzerinde istediği değişikliği yapma hakkını elde etmiş de ne isterse yaptırmıştır. Ne mutlu. Şimdi şarap bizim hayatimizin normali olduğu için size lüks geliyor tabi onda fakirlik ibaresi aslında Bitti sorular sanırım başka varsa çekinme sor |
okulun dekanı ya da allahsın da haberimiz mi yok? daha kastedilen bölümlere öğrenci gelmedi bu seneki tercihler olmadı. insanlar bu olayları göz önünde bulundurup yazmazlık edecekler mi yoksa daha mı çok rağbet gösterticek. bunları kimse bilmiyor. mühendislikler ekonomi iktisat gene yazılır ama uluslararası ilişkilerde bi gerileme görecek miyiz? bu soruların cevaplarını bildiğini sanmıyorum. uzun vade dediğimiz şey 5-10 yıllıktır en az. bunlar hakkında hemen doğru tahminler yapmak imkansız. eylemlerde yediğin biber gazı kafa yaptı heralde gerçekten katıldıysan tabi. |
Hocam sizle laf dalaşına girmek gibi bir derdim yok yanlış anlamayın lütfen ama @Kurtçu Restrop a katılıyorum. Daha 1.yılınız, büyük ihtimalle üniversiteye 1 kere bile gitmediniz, gittiyseniz bile 1 kere gezmeye gitmişsinizdir. Boş üniversiteden nasıl bir ortam çıkarımı yaparak boğaziçi hakkında soru-cevap yapabilecek kadar bilgiyi beyninize yüklediniz bunu merak ettim ? Bölümünüz hakkında soru cevap yapsanız yani boğaziçi pdr soru-cevap şeklinde cidden kimsenin lafı olmaz ve en azından bilginiz var 1 yıl okudunuz ama daha üniversiteye gitmeden üniversite hakkında soru cevap yapmak biraz garip olmuş. Bu şey gibi sırf ceng kazandı diye daha 1 gram yazılım bilmeden, millete yazılım tavsiyesi vermeye çalışan tipler gibi. Son zamanlarda çok türedi bunlardan da Neyse sizi eleştirmek istemedim sadece fikrimi belirttim iyi günler hocam. |
Ucundan dokunduğumu neye dayanarak iddia ediyorsunuz? Son altı ayda direnişte aktif rol alan akademisyenlerin bircoguyla bu konunun uzun vadedeki olası etkilerini konuşma değerlendirme fırsatımız oldu. Belirlenen kontenjanların okulun altyapısıyla karşılanıp karşılanmayacağı hakkında yorum yapmak çok mu zor? Yaratılmak istenen potansiyel akadmisyen profili için yaptıkları icraatlere bakarak bunun sonuçlarını tahmin etmek bu okulda okuyan ve hocalarla az çok iletişimi olanlar için hiç zor değil. Yaptığı çalışmalar belli, bunların olası sonuçları belli. Öğrenci almasına, eğitime başlamasına gerek yok bunları on görmek için. |
"Eylemlerde yediğin biber gazı kafa yaptı herhalde" yazan adam da bulucu diye yaftaliyorsun demesin lütfen ya nesin? Değil misin bulucu? Güldürme. Bölümde ilk yılım olduğu ve online eğitim sebebiyle pdr hakkında gelecek detay sorulara yeterli cevabı veremem ancak okulda hem farklı sınıflardan arkadaşlarımdan edindiğim tecrübe aktarimlari hem de hocalarla iletişimden ötürü okul hakkında daha detayli bilgi sahibiyim. Sorana bölmümü de söyledim zaten bildiğim kadarıyla onun hakkında da cevap verdim başka başlıklarda. Başlı başına bir disiplini aşağılayıcı ifadelerinle üç cümleye indirgemenden belli oluyor kafa yapın. Seçebilecegim kariyer yolu opsiyonlarını sana açıklayacak değilim ama bu platformdaki bilgi kirliliği, cevapsız kalmis sorular, yanlış yonlendirmeler vs nin tek sebebi ülkedeki pdr'cilerin görevini yapamamas ya da yetersiz kalması. İlerleyen siniflsrda bu yolda ilerlemeye karar verirsem bu işi layığıyla yapmak için elimden geleni yaparım ve senin gibi aşağılık komplekslerini bastiramayanlarin aksine yaptığım işi gururla söylerim. |
Yanıt nerde? |
Bi mesajları baştan okudum da adam hem EF hem 1 yıllık. Sen daha offline ders mi gördün de genel soru cevap yapıyorsun.
Anca zoom’a nasıl girilir nasıl çıkılırı anlatırsın. Ulan bu EF’lileri anlamıyorum daha bouna gelmiş 1 yıl olmuş soru cevap düzenliyor. Benim 4. Yılım daha başlık açmadım. Aferin boun kazanmışsın. |
Benzer içerikler
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- roma hipodromu nasıl yazılır
- repolarizasyonda atp harcanır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X