Şimdi Ara

BOĞAZIÇI TURIZM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aranızda Boğaziçi turizm okuyan ya da okumuş olan varsa aydınlatabilir mi? Nasıl bölüm? Bu Sektörün gelecegi var mi? Boğaziçi'nde turizm Okumanın artıları nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizmin okunabileceği en iyi okullardan biridir hocam
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ustat pekı sektor ne alemde buradan mezun olduktan sonra rahat ıs bulup ıyı para kazanılabılır mı?
  • SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sektörün tam içine giremedim ben de henüz. Hala okuma aşamasındayız
    Turizm kolay kolay ölecek bi sektör değil, Boğaziçi'nde okuyacaksan hakkını vererek okuduktan sonra iş seni bulur. Okumak var okumak var yani. Biraz klasik olacak ama iş sizde bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Turizm kolay kolay ölecek bi sektör değil, Boğaziçi'nde okuyacaksan hakkını vererek okuduktan sonra iş seni bulur. Okumak var okumak var yani. Biraz klasik olacak ama iş sizde bitiyor.

Kazanılması zor bır bolum mudur? Puanı tutturulabılır duzeyde mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Kazanılması zor bır bolum mudur? Puanı tutturulabılır duzeyde mı :D

En yüksek puanlı alan yer sanırım. Puanını bilmiyorum yalnız, o kadar yüksek hedeflemedim
    Birileri kazanıyorsa sen niye kazanamayasın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AĞRIDA UNIVERSITE OKUNUR MU
    6 yıl önce açıldı
    Tıp fakültesini bırakanlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelecek turizmde. para da turizmde. Bacasız fabrika ülkemizde şuan yatırım yapılabilecek en önemli sektör. Turizm için okulunu okumak ta çok güzel bir ekstra olur. Özellikle muğla ve antalya da arsanız araziniz varsa hiç beklemeden ya kendiniz ya da ortak olarak turizm işine girin. Son zamanlarda yaşanan genel sorunlar nedeniyle yerel turizmin ağırlığı daha da arttı. Yerli turist sayısı otellerin düzenlediği kampanyalar neticesinde çok fazla arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Gelecek turizmde. para da turizmde. Bacasız fabrika ülkemizde şuan yatırım yapılabilecek en önemli sektör. Turizm için okulunu okumak ta çok güzel bir ekstra olur. Özellikle muğla ve antalya da arsanız araziniz varsa hiç beklemeden ya kendiniz ya da ortak olarak turizm işine girin. Son zamanlarda yaşanan genel sorunlar nedeniyle yerel turizmin ağırlığı daha da arttı. Yerli turist sayısı otellerin düzenlediği kampanyalar neticesinde çok fazla arttı.

Ülkemizde şu an yapılması gereken dış ilişkilerimizi yoluna sokup ülkeyi huzurlu ve güvenli bir hale sokmaktır. Turizm için ekstra çaba harcanmasa bile bu sektörde işler yoluna girecektir eminim.
    Ülkede paranın içeride dönmesinden ziyade, döviz girdisi sağlanmalıdır ki "bacasız sanayi" sözü yakışsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.