Şimdi Ara

Tıp fakültesini bırakanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
29.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tıp fakültesini bırakanlar ne durumda su an?O cesareti gosterebilip ayrılanlar var mı?

Memnunlar mı pismanlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 3 Ocak 2016; 18:34:32 >

• şehir efsanesidir yok öyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

şehir efsanesidir yok öyle bişey
    Ben bırakmadım ama bırakan birkaç kişi tanıyorum

Neden bıraktıklarını sorduğumda aşırı tempo gerektirdiğini ve derslerin çok kalın kitaplarının olduğunu söylediler. 1 sınavda 100 tane latince terim sorabiliyorlarmış hepsini ezberlemek zorunda gibi bir şey oluyorsun. Ayrıca çoğu ders Türkçe öğretilmiyo ve insanların içi kaldırmayabiliyor. Üniversiteye geçtim rahatım diyeceğin bir yer değil. En az üniversite sınavına çalışıyormuş gibi çalışman gerekiyor derslere. Ayrıca TUS sınavı da bi hayli zor bildiğim kadarıyla.
  • Wrutera kullanıcısına yanıt
    Emin misin hocam
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Şu an durumları nasıl hocam memnunlar mı?zzss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Şu an durumları nasıl hocam memnunlar mı?zzss.

ikisi de mühendislik okuyorlar şu an.
  • Az önce tip fakülte binasını tuttum şimdi bıraktım pişman değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP
    4 ay önce açıldı
    Tıp
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben tığı bırakan pek çok insan tanıyorum veya bırakmak isteyipte şartlar elvermeyen. belki bizim gibi çalışkan olmayan adamlar için anormal gelebilir ancak oadam tıpı bıraksada odtüde veya itüde mühendislik okuyacak, hatta 5. sınıfta bırakanlar bile var
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Memnunlar mı hallerinden hocam?Pismanlık yasıyorlar mı?Calısmaktan kacıyorlarsa orada napıyorlar?
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Bırakanlar hallerinden memnunlar mı hocam neden bıraktılar?5. Sınıfta neden bırakıyorlar?Pisman oluyorlar mı?
  • quote:

Bırakanlar hallerinden memnunlar mı hocam neden bıraktılar?5. Sınıfta neden bırakıyorlar?Pisman oluyorlar mı?
    bu konuyu bilmemde bir arkadaşım Fransa'da okuyor.Orda Üniversite okuyanların çoğunluğu 1.sınıfta okudukları bölümü bırakıyorlarmış.Nedeni ise sınav sistemi yok.Ondan dolayı herkes sevdiği yapabileceği işi yapmaya asıl o zaman karar veriyormuş.Yani kimse bir yeri görmeden karar veremiyeceklerini bildikleri için böyle bir sistem çok normalmiş.Arkadaşımda bizim insanımız gibi düşünüp makina müh. benzer bir bölümde okumaya başlamıştı.Ama hem sınıf ortamı hem dersler hemde mesleğin ona uygun olmadığını anlayınca ekonometre gibi bir bölüme geçti.Ayrıca en basit görülen bölümde hukukmuş.
  • Amerikada deli para kazaniyor doktorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: suslu76

Amerikada deli para kazaniyor doktorlar
    Benim bizzat bırakan arkadaşım var demeyeceğim, bizzat ben bıraktım. Bilgisayar Mühendisliği'ne geçiş yaptım. Daha okul bitmedi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKoenig -- 3 Ocak 2016; 19:19:30 >
  • suslu76 S kullanıcısına yanıt
    @suslu76
    Ne alaka hocam

@1huso1
    Daha mantıklı bir sistem hocam.
  • Memnun musunuz hocam?Neden bıraktınız?Hic pismanlık yasadınız mı?Ailenizle nasıl konustunuz

Buradan olmadı pmden bildirin lutfen
  • Neden tip fakultesinde okumaktan vazgeciyorlar?
  • Bırakılmaz tıp gibi bi bölüm
  • quote:

benim tanadıklarımın babaları zengin oldukları için bırakanlar genelde, bu eziyeti çekmeye deymez diyorlar, bi tanesi ygs türkiye 180. cisiydi hacettepe tıpa gitti 4. sınıfta bıraktı inşaat mühendisliğine başladı
  • suslu76 S kullanıcısına yanıt
    Uygun degildir heralde hocam onu soruyorum.
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Zengin olmayıpta bırakan yok mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.