Şimdi Ara

Tıp fakültesini bırakanlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
29.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstesem de bitirtmezlerdi. Birinci sınıftan bir ders vardı işe yaramayan saçma sapan maksat ders olsun diye yapılmış. Dördüncü sınıfa kadar veremedim bölüm başkanının dersiydi son sınıfta ders hakkında hoca ile görüşmek istedim beni sebepsiz yere tersledi biraz itiş kakış oldu. Ne yaparsam yapayım geçirmeyeceğini söyledi. O sıralar turizm de iyiydi iyi bir yerde çalışıyordum iş de biliyordum ve böyle bir karar verdim. Bahsettiğim 2009-2010. Gel zaman git zaman turizm de terörden dolayı bitti. İş yapamaz duruma geldim. Memur olmaya karar verdim çalıştım oldum bende

Tabi anlatması kolay yaşaması zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Peki giden 4yıl üzdümü sizi? Yoksa sonrasıyla mutlu oldunuz mu? Bende 3.sınıfım ondan soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Ben Tıpı bitirdim. Uzmanlık sınavında anestezi kazandım oraya gideceğim bakalım umarım severim. Asistanlık 5 sene sürecek, doktorların hayatı okumakla geçiyor.

hocam sen doktor muydun yav

anestezi uzmanı ne yapar? 11 sene okuyup sadece hasta uyutmaya yaramıyordur umarım.

yok hocam yoğun bakım ve algoloji de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde bir laf vardır.Benim şahsi fikrim anestezi/radyoloji uzmanı yatar

Cerrahi branşlarda ise çokça dönen bir espri var.Gün batar ürolog yatar

Göz içinde aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 17 Ocak 2017; 18:41:53 >
  • Ya ilk başlarda pek koymuyor ama sonradan üzülüyor insan. Arkadaşların hepsi mezun iş bulmuş sen bırakmışsın. Ailene nasıl açıklayacaksın. Milletin okul noldu noldu demesinden gına gelmişti artık. Bazen diyorum bitseydi iyi kötü biyerde çalışıyor olurdum ama mutlu olur muydum bilmiyorum. Mutluluk herşeyden önemli

• Hocam son durum ne. Şimdi ne okuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    Şu an bilgisayar mühendisliği okuyorum hocam.Pişman değilim olacağımı da sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 24 Şubat 2018; 19:20:8 >
  • MrKoenig kullanıcısına yanıt
    Adam eminim şuan çok mutludur çok güzel zamanda geçiş yapmış. Buralarda mısınız hala hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.