Şimdi Ara

Tıp fakültesini bırakanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
29.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emek vermeyen kisilerden demekki.Ben bircok kisiyle konustum bu konuda ve emek verenin kotu yerde oldugunu daha isitmedim.

Hocan siz daha gecen bir konuda muhendislige ben kotu mu dedim muhendislik iyi falan demiyor muydunuz?Bir karar verin isterseniz sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V3tra

Emek vermeyen kisilerden demekki.Ben bircok kisiyle konustum bu konuda ve emek verenin kotu yerde oldugunu daha isitmedim.

Hocan siz daha gecen bir konuda muhendislige ben kotu mu dedim muhendislik iyi falan demiyor muydunuz?Bir karar verin isterseniz sizde

mUHENDİSLİK TIPLA KIYASLARSAK BENİM AÇIMDAN 'KEŞKE' DİR. HEE BAŞKASI ÇOK SEVER FABRİKADA SABAHLAMAYI, ŞANTİYEDE AMELERLE MUHATTTAP OLMAYI ONU BİLMEMEM.
  • quote:

Hocam size sunu danısabilir miyim?

Isletme mezunu adam ne yapıyor?Yani bogazici isletme mi okusam desem herkes kesin git der ama bu meslegin kriterleri nelerdir?Nasıl kisiler secmeli ve bu meslekte torpil yok mu bana yuksek torpil var gibi geliyor.

hocam bi makinacı olarak söylemeliyim ki; bu meslek özellikle türkiye'de değer görmeyen bir meslek, pis kirli ve pasaklı işlerle uğraşıyorsun ancak karşılığında aldığın şey çok da tatmin edici değil.

bugün baktığımızda makina üzerine çalışan firmalarda makina mühendisi görmeyebilirsiniz, teknikerler işi halledebiliyor, çünkü yüksek teknoloji ürünü üretemiyoruz, üretemediğimiz için teknikerden fazlasına ihtiyaç yok.

sizin sorunuza gelecek olursak eğer; benim işletme bölümü için görüşüm şu şekilde; askerliği uzatmak için okunan bir bölüm; yani çevremdeki ve türkiyedeki işletme okuyan insanların genel olarak yaptıkları şey; işletme okuyup dışarıdan ticaretle vs uğraşıp okuduğu bölümden para kazanmıyor. ki ben de böyle yapmayı düşünüyorum, ticaret vb yapıp yoluma öyle devam etmek istiyorum. mali müşavir olma gibi olaylar da var ama onun için çok çevrenin olması da yetmiyor, mali müşavirler gördüğüm kadarı ile 40 yaşından sonra gerçekten iş yapmaya başlıyor. seçim sizin.

• Ne kadarda muhendis bi tipci, diyesi geliyor insanin saka bi yana sadece basligi okudum ben tiptan caymicam hadi eyvallah:)

• quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Az önce tip fakülte binasını tuttum şimdi bıraktım pişman değilim

• tur1st kullanıcısına yanıt
    Saka yapıyorsunuz herhalde oyle bir amacım yok zaten herkes tecrube ederek ne yapacagına karar verir.

• face1 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bilgisayardan bahsediyorum

Santiyeymis fabrikaymıs bilmem oraları

• Bizim vardı bir arkadaş bıraktı mühendisliğe geçti aldığı puanla, baya memnun tıpı hiç sevmiyordu herhalde garanti iş diye yazmıştı. Ben büyük konuşmayayım ama asla bırakmam
  • Tıpı bırakan adamın gerekçesi büyüktür çünkü o bölümü kazanacak kadar azmi olan adamın okuyacak kapasitesi vardır 2 sene ygs lys ye çalışmış biri olarak söylüyorum

• quote:

Hocam ben bilgisayardan bahsediyorum

Santiyeymis fabrikaymıs bilmem oraları

Sabah akşam kod yazarsın onda da.
  • kuzenim iki sene önce ankara tıp'ı kazandı bıraktı bu dönem. çocuk allah belasını versin diyor seneye hazırlanıp işletme okuyacak babasıyla birlikte çalışacakmış.
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    Hocan bence de buyuk konusmayın

Arkadasınızda gormussunuz iste.

• face1 F kullanıcısına yanıt
    Bırakında gelisene kadar oyle olsun :)

Ilerleyen zamanlarda olay bu sekil yurumuyor ama :::)))

Neyse hocam ben yeterince bilgiye sahibim bilgisayar konusunda yıldırmalarınıza gelmeyecem

• quote:

Bulamadım orada hocam siz hatırlıyor musunuz?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=40896695&key=
  • Syronwar kullanıcısına yanıt
    Bende farklı bir konu sanmıstım hocam ya bunu gormustum zaten

• Hocam tıpta kaçıncı yılın ve tıpı bıraksan hangi bölüme gitmeyi düşünüyorsun? Biraz cesaret ve idealistlik istiyor tıpı bırakmak. Tıpı sevmiyorsan pek okunacak bir bölüm değil gibi. Ama zamanla tıpı sevebilirsin bence
  • Evlat olsa sevilmez bu fakulte. 6 senedir birakmayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Temiz Ahlak_

bilgisayar muhendıslıgını bu donem bırakıyorum 6.senem de , biryerde asgarı ucretle calıscam yapcak bısey yok sıkıldım okumaktan artık kalem görmekten defter kagıt gormekten mıdem bulanıyor

Hayatının hatası olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

quote:

Orijinalden alıntı: Chemistbutnodealer

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

ben mühendislik bıraktım

Sende RABBANİYUN gibisin

"İyiyim ben tıp okuyorum."

mühendislik okumanın bir numarası yok artık 200 bine giren adamda mühendis bende.

200 bindeki adam 2 dil ogrenir, en az 3 tane cizim programini ogrenir 3 ustu ortalama ile bitirirse, okurkende tecrube icin alaniyla ilgili bir yerde calisirsa sana fark atabilir.

Malesef oyle olmuyor muhendislik yapmaz o adam anca tekniker havasinda yakilir muhendislik zeka ister en iyi unilerden bile sayili miktarda cikiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burakb23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne oluyor ki ilerde?Neden seveyim?
    Onu anlamadım yani cogu kisi 4 e gecince hastayla iletisimi sevip kalabiliyor ama ben onu denicem zaten biraz onlarla takılacam

Siz tıpta mısınız?Ilerde sevebilirsiniz falan dediniz de

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.