Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversite içinde yatay geçiş yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çevrenizde boğaziçi üniversitesi içerisinde bölüm değiştiren varsa bilgilendirebilir mi? Sonuçlar belli değil ama her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Şuan Boğaziçi Kimya Bölümünü düşünüyorum bazı insanlar bölüm okumanın çok saçma olduğunu söylerken bazı insanlar Boğaziçi Üniversitesinden mezun olmak yeterde artar diyor bu konudada ne düşünüyorsunuz? -Cümleler bağlantısız oldu kusura bakmayın-

• Ben de boun kimya yazıcam.

Bence boun mezunu olmak yeter de artar. Zaten temel bilimlerin zirve noktası boun, yurtdışı olanağı fazla üstüne çap ve master imkanıda var

Ama kimya ile alakan yoksa sırf boun için yazıcaksan yazma derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin var mı acaba? olimpiyat vs. yoksa sadece sevdiğin için mi yazacaksın
  • bende sırf boun olduğu için inşaat yazsam mı diyorum ama gittiğinde beğenmezsen büyük sıkıntı olur sırf üniversite etiketinden dolayı bu riski almaya değer mi sen karar vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

senin var mı acaba? olimpiyat vs. yoksa sadece sevdiğin için mi yazacaksın

Bir başarım yok beni tedirgin edende bu aslında başarılı olamazsam?
    biyolojiyi biraz daha fazla seviyorum. Mesela evrimsel biyolojiyi bir lisans öğrencisi kadar bildiğimi düşünüyorum ama kimyayı da seviyorum tabiki psikiyatrik ilaçlara ve uyuşturucu-uyarıcılara merakım var. Hayalim moleküler biyoloji ve genetik ile çap yapıp akademik kariyere atılmak hatta mbg de ilerlersem konuşma bozukluklarını incelemek istemiyorum kimyada kararsızım açıkçası ama bunları para için ve değil gerçekten öğrenmek ve bilmek için istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 9 Temmuz 2017; 0:55:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi yoksa sırf boğaziçi diye yazmayın bence sonra mutsuz olup 1 yılınızı feda edersiniz. Ha az da olsa merakınız veya ilginiz varsa o zaman sıkıntı olmaz çünkü orada her türlü ortam var kendini bi yerde bulursun illa ki
  • Kendimi gördüm sende evolutionary psychology olsun psychedelic drugs olsun.

Moleküler biyoloji ve genetiği Türkiye'de okumanın imkanı yok yurt dışına git.
  • Hocam evrimsel psikoloji benimde ilgimi çeken sınırlı konulardan birisi.

http://evrimselpsikoloji.blogspot.com.tr/ şu blogta birkaç güzel makale var + evrim ağacına bakıyorum ama maalesef Türkçe kaynak çok kısıtlı

senin takip ettiğin ya da tavsiye ettiğin herhangi bir yayın vs. var mı söylediğin her iki konu hakkında da
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Ben okumalarımı İngilizce yapıyorum çünkü dediğin gibi Türkçe kaynak yok gibi bir şey. Türkçe olarak sadece Evrim Ağacı'nı takip ediyordum sanırım. Yabancı diliniz var mı? Bir de isterseniz özelden devam edelim.
  • kardeşim senin gerçekten bilim yapacağın ortada sen kesinlikle temel bilim okumalısın senin gibi elemanlara çok ihtiyacımız var hem bursu falan da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.