Şimdi Ara

##Boğaziçi Üniversitesi 2013 Girişliler##36 kişi olduk! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
6
Favori
10.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurerla

quote:

Orijinalden alıntı: aotat

arkadaşlar ben de bu sene kazandım boğaziçini ingilizce sınavına girmek için kayıt yaptırmak gerekiyo mu ? ve sınav ücretli mi ?

evet gerekiyor
    hayır ücretsiz

kayıtı ne zaman nereden yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://registration.boun.edu.tr/ den sınavdan 2 gün öncesine kadar açık diye hatırlıyorum tabi bu proficiency sınavı için dbs için kayıt gerekmiyor zaten kayıtta şifrenizi alıcaksınız o şifreyle kayıt olabiliceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurerla

http://registration.boun.edu.tr/ den sınavdan 2 gün öncesine kadar açık diye hatırlıyorum tabi bu proficiency sınavı için dbs için kayıt gerekmiyor zaten kayıtta şifrenizi alıcaksınız o şifreyle kayıt olabiliceksiniz

peki tamam kardeş sağol

• ben ingilizce hazırlık okumak istiyorum, şimdi benim kayıt 4 eylülde ondan önce yok yadyok'a yok ne bilim başka bir yere kayıt yaptırmam veya bir yere gitmem gerekir mi arkadaşlar?
  • Tam bir yol haritası çıkarsak madde madde ne yapacağız şeklinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridoako

ben ingilizce hazırlık okumak istiyorum, şimdi benim kayıt 4 eylülde ondan önce yok yadyok'a yok ne bilim başka bir yere kayıt yaptırmam veya bir yere gitmem gerekir mi arkadaşlar?

hazırlık atlamaya girmesen bile düzey belirlemeye gireceksin 5 eylülde

• quote:

Orijinalden alıntı: 5ayaklicanavar

Tam bir yol haritası çıkarsak madde madde ne yapacağız şeklinde?

önce ön kayıt
    sonra düzey belirleme
    sonra hazırlık atlama(isteğe bağlı
    sonra akademik kayıt (hazırlık okuyacaksan otomatik yapılıyo)

• hazırlık atlama sınavı 13 ağustos

seviye belirleme sınavı 5 eylül

arayıp sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralhakan9

hazırlık atlama sınavı 13 ağustos

seviye belirleme sınavı 5 eylül

arayıp sordum

13 ağustostaki sınava 2013 girişli arkadaşlar giremez onlar hazıranda kalan remedial öğrenciler için sizin sınavınız 6 eylülde
  • onurerla O kullanıcısına yanıt
    aradım sordum bana aynen şöyle dendi haz. atlama 13 ağustos seviye belirleme 5 eylül

edit: 13 ağustosta sınav yokmuş seviye bel. 5 eylül atlama 6 eylül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhakan9 -- 29 Temmuz 2013; 17:49:49 >
  • Bu sınavlar saat kaçta oluyor çok erkense gelmesi zor olacak.
  • TomrundErlyr kullanıcısına yanıt
    saat 10 civarı oluyor diye biliyorum
  • Düzey belirleme sınavı ücretli mi, bi de kayıt günü hangi evraklar gerekiyor ne kadar para gerekir orda kayıt için tek gelmeyi düşünüyorum
  • beni de alın! felsefe
  • Hoş geldiniz arkadaşlar, pm'den de soru alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjuan_562

Düzey belirleme sınavı ücretli mi, bi de kayıt günü hangi evraklar gerekiyor ne kadar para gerekir orda kayıt için tek gelmeyi düşünüyorum

düzey belirleme ücretsiz kayıt için gerekli evraklar üniversitenin sitesinde yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aotat

quote:

Orijinalden alıntı: donjuan_562

Düzey belirleme sınavı ücretli mi, bi de kayıt günü hangi evraklar gerekiyor ne kadar para gerekir orda kayıt için tek gelmeyi düşünüyorum

düzey belirleme ücretsiz kayıt için gerekli evraklar üniversitenin sitesinde yazıyor

teşekkürler
  • arkadaşlar herkese merhaba. ben şehir dışında yaşadığımdan sonuçları öğrenir öğrenmez uçak biletimi ayırttım. yani düzey belirleme sınavından önce aldım geri dönüşü. buna girmezsem sorun olur mu? sorun yaşar mıyım en alt sınıftan başlarsam merak ediyorum. ingilizcem kötünün biraz üstünde gibi diye düşünüyorum. aydınlatabilecek olan varsa çok mutlu olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilith35

arkadaşlar herkese merhaba. ben şehir dışında yaşadığımdan sonuçları öğrenir öğrenmez uçak biletimi ayırttım. yani düzey belirleme sınavından önce aldım geri dönüşü. buna girmezsem sorun olur mu? sorun yaşar mıyım en alt sınıftan başlarsam merak ediyorum. ingilizcem kötünün biraz üstünde gibi diye düşünüyorum. aydınlatabilecek olan varsa çok mutlu olurum..

beginner başlarsın
  • @CamdanBardak @somebigchances @kibebe06 @TomrundErlyr @The Peacemaker

Arkadaşlar hepinize merhaba.Öncelikle hepiniz için hayırlı olsun bölümleriniz darısı aynı üniversitede benim başıma

şimdi sizlere birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.hedefimdeki bölümler:işletme,iktisat,siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler.

1-tam olarak ne zaman çalışmaya başladınız?
    2-ygs de ki ve lysdeki her dersin doğru yanlış sayısını yazarmısınız?
    3-boğaziçine bu istediğim bölümlere girebilmem için ygsde fizik kimya biyoloji yapmam gerekir mi?(diplomadan 45 puan gelecek)
    3-öncelikle nelere çalışmam gerekir
    4-günde ne kadar soru çözüyordunuz ve ne kadar çalışıyordunuz?

bu kardeşinize cevap veririseniz seviinirm İnşallah seneye bende gelirim aranıza şimdiden cevaplar için teşşekürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.