Şimdi Ara

##Boğaziçi Üniversitesi 2013 Girişliler##36 kişi olduk! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
6
Favori
10.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Foreign Language Education Department (FLED)
  • arkadaşlar, kayıt takvimi ne zaman açıklanır dersiniz?
  • Proficieny sınavı için ne zaman kayıt yaptırmamız gerekiyor?
  • Yaz
    Boğaziçi İnşaat
  • 1- Haziranda 2 hafta çalışmıştım onu sayarsak olabilir bence.
    2- T36-4 M36-4 S33-7 F21.5'net tam hatırlamıyorum değerleri. M47-3 G23-5 E45-11 C22-2
    3- 45 puan yetmez bence yapmak zorundasın bölüm için.
    4- MAT GEO MAT GEO MAT GEO MAT GEO ama lys tabi ki.
    5- Bazen 0 soru bazen 1000 soru günde ortalama 3 saati bulmazdı benim çalışmam.
  • bu hazırlık için sınav varmış nedir, ne işe yarar, ne zamandır bilgisi olan?
  • Ya arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende boun çok istiyorum nasıl çalıştınız gelecek yıl üniversite sınavına girecek olan bizler için anlatırsanız çok sevinirim. Bekliyorum dostlar.
    Not: Arkadaşım boğaziçi dediğimde sen nasıl gireceksin millet neredeyse ilkokuldan beri çalışıyo ayrıca girenler bence süperzeka sen onlar gibi değilsin olsaydın denemelerden puanların böyle olmazdı diyo aşırı demoralize oluyorum yani. Hocam valla bi akıl verin bişer yapın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exali

bu hazırlık için sınav varmış nedir, ne işe yarar, ne zamandır bilgisi olan?

2-4 Eylül kayıt günlerinden sonra 5 Eylül'de düzey belirleme sınavı var. Bu sınavla seviyeniz dolayısıyla da hazırlıkta başlayacağınız kur belli olacak. Sınava girmezseniz en alt seviye-beginnerdan başlarsınız hazırlığa.

6 Eylül'de de Proficiency sınavı var, hazırlık atlamak isteyen varsa buna girecek.
  • Beni de ekleyebilirsiniz Uluslararası Ticaret
  • Arkadaşlar, http://registration.boun.edu.tr/login/tuition_and_fees.htm
    yukarıdaki adreste şu tabloyu gördüm,

Örgün Eğitim Lisans ve Lisansüstü Programlarda Normal ve Azami Öğrenim Süreleri

Normal Süre Azami Süre
    Dil Hazırlık sınıfı 1 yıl 1 yıl

azami süre 1 yıl derken bazı arkadaşlar 2 yıl hakkımızın olduğunu söylemişti acaba durum tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridoako

Arkadaşlar, http://registration.boun.edu.tr/login/tuition_and_fees.htm
    yukarıdaki adreste şu tabloyu gördüm,

Örgün Eğitim Lisans ve Lisansüstü Programlarda Normal ve Azami Öğrenim Süreleri

Normal Süre Azami Süre
    Dil Hazırlık sınıfı 1 yıl 1 yıl

azami süre 1 yıl derken bazı arkadaşlar 2 yıl hakkımızın olduğunu söylemişti acaba durum tam olarak nedir ?

Yok öyle birşey arkadaşım bu sene 2007-2006 girişlilerden bile vardı hazırlık sınavını yeni geçen.

• evet arkadaşlar kayıt takvimi ve gerekli belgelerin listesi geldi.
    buradan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valjean Jean -- 6 Ağustos 2013; 19:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayanMadam

Ya arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende boun çok istiyorum nasıl çalıştınız gelecek yıl üniversite sınavına girecek olan bizler için anlatırsanız çok sevinirim. Bekliyorum dostlar.
    Not: Arkadaşım boğaziçi dediğimde sen nasıl gireceksin millet neredeyse ilkokuldan beri çalışıyo ayrıca girenler bence süperzeka sen onlar gibi değilsin olsaydın denemelerden puanların böyle olmazdı diyo aşırı demoralize oluyorum yani. Hocam valla bi akıl verin bişer yapın ya.

Tamamen abartmışlar ilkokuldan beri falan çalışmıyorum. Sbs de 455 almıştım.
    Son sınıfta çalıştım. 11 de sadece 2 hafta aralıksız matematik çalışmıştım.

10 da denemelerden 300 350
    11 de denemelerden 350 400 arası alıyordum.

Sonuç: mf4 2900 Boun İnşaat
    Kendine güven gerisi kolay.

• Tarihimizi öğrenin

• Bir buluşma ayarlamak şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: uptheirons for freedom

Bir buluşma ayarlamak şart

Aynen oyle dostum. Tanismak ve universiteyi gezmek icin etkinlikler yapabiliriz. Eger ayni dusuncede olanlar varsa belirtsin, ona gore plan yapalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valjean Jean

quote:

Aynen oyle dostum. Tanismak ve universiteyi gezmek icin etkinlikler yapabiliriz. Eger ayni dusuncede olanlar varsa belirtsin, ona gore plan yapalim

kayıt günlerinde böyle bir etkinlik yapma düşüncesindeydim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet3595

quote:

quote:

Guzel olur ancak hepimizin kayit gunlerinin farkli olabilecek olmasi kucuk bir anlasmazlik yaratabilir, o da hallolur tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Guzel olur ancak hepimizin kayit gunlerinin farkli olabilecek olmasi kucuk bir anlasmazlik yaratabilir, o da hallolur tabi

bnm mesala 2sinde ya kayıt yurt açılana kdr orda konaklanılabiliyomuş galiba onun için diğer bölümlerdekilerin geldiği zamn toplanılabilir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bnm mesala 2sinde ya kayıt yurt açılana kdr orda konaklanılabiliyomuş galiba onun için diğer bölümlerdekilerin geldiği zamn toplanılabilir...

benim 4ünde ancak çoğunluğa uyarım, herkes fikrini ve durumunu belirtirse çok daha kolay olur ayarlamak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.