Şimdi Ara

Boğaziçi Universitesi Kilyos Kampusu Hakkinda Bilgiler ve Sorular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
9
Favori
23.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki ingilizce dısında başka bir yabancı dilin egitimini alabilme gibi bir durum var mı
    Odtu,itude falan varmış bogazicinde var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

Peki ingilizce dısında başka bir yabancı dilin egitimini alabilme gibi bir durum var mı

Bolumde envayi çeşit dil mevcut

• peki müzikle ilgilenebiliceğimiz bir yer var mı ? mesela bateri çalışmak istiyorum bunu yapabilir miyim kilyosta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whittaker

quote:

Peki ingilizce dısında başka bir yabancı dilin egitimini alabilme gibi bir durum var mı

peki hocalar kişilik olarak nasıl öyle sinir,ogrenci düşmanı hocalar var mı ben genel olarak Boğaziçi'nde öğrenci-hoca iliskisi iyi diye duydum ama hazırlıkta nasıl?

• quote:

quote:

quote:

peki hocalar kişilik olarak nasıl öyle sinir,ogrenci düşmanı hocalar var mı ben genel olarak Boğaziçi'nde öğrenci-hoca iliskisi iyi diye duydum ama hazırlıkta nasıl?

Ben rastlamadim.hocalar iyidir,soguk davranmaz.hem kilyos hem guney hocalarinin derslerine girdim.4 hoca da iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: KSeeRZ

peki müzikle ilgilenebiliceğimiz bir yer var mı ? mesela bateri çalışmak istiyorum bunu yapabilir miyim kilyosta ?

uppp
  • quote:

quote:

peki müzikle ilgilenebiliceğimiz bir yer var mı ? mesela bateri çalışmak istiyorum bunu yapabilir miyim kilyosta ?

uppp

Mumkundur.muzik odasi vardir

• Kilyosta okursak ulaşım nasıl oluyor? Anadolu tarafında arkadaşlarım var onlarla buluşmak istiyorum kilyostan kaç dakikada orda olurum? Genelde haftasonları mı dışarı çıkıyor öğrenciler?

Bir de ben superdormda kalıp güney kampüste falan hazırlık okumayı düşünüyorum, hazırlık süresinde başka bir yabancı dil öğrenmek istiyorum. Böyle çok daha verimli olur gibi geldi ama herkes kilyos'ta okuyunca bir şey kaçırır mıyım bilemedim. Siz nasıl önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

Kilyosta okursak ulaşım nasıl oluyor? Anadolu tarafında arkadaşlarım var onlarla buluşmak istiyorum kilyostan kaç dakikada orda olurum? Genelde haftasonları mı dışarı çıkıyor öğrenciler?

Bir de ben superdormda kalıp güney kampüste falan hazırlık okumayı düşünüyorum, hazırlık süresinde başka bir yabancı dil öğrenmek istiyorum. Böyle çok daha verimli olur gibi geldi ama herkes kilyos'ta okuyunca bir şey kaçırır mıyım bilemedim. Siz nasıl önerirsiniz?

Kilyos'ta okumanı tavsiye ederim.Hazırlıkta başka bir dil fikri şu anda mantıklı geliyor sana,ama başlayınca vazgeçeceksin.1.sınıfa geçince ders seçiliyor,acele etmene gerek yok.Kilyos'ta okursan büyük bir çevren olacak,çok önemli bu.Kaçırmayın derim ben.

Ulaşımı yazacağım diyip yazmadım,kaytardım Ulaşımla ilgili bilgileri yazıyorum.Bu arada herkese iyi bayramlar dilerim.

ULAŞIM

Geldik Kilyos'un en büyük sorununa Ulaşımın zorluğu yeri gelecek yurda hapsedecek sizi.Yolu ayakta gitmek zor gelecek,oturmak için binbir çaba sarfedeceksiniz
    İETT seferleri sene içinde şöyleydi:
    Haftaiçi 7.30 - 8.45 - 11.15 - 13.45 - 14.15 - 16.15 - 18.45 - 21.15 (Kilyostan Güneye gidiş) yol ortalama 50-60 dakikadır.
    10.00 - 12.30 - 15.00 - 17.30 - 18.45 - 20.00 - 21.30 - 23.00 (Güneyden Kilyosa gidiş)
    Haftasonu da sadece 7.30 arabası yok ve seferlerdeki otobüs sayıları değişiyor o kadar.Şablon aynı.

Gördüğünüz gibi sık değil seferler.Ayrıca yorucudur.Ayakta gitmek baya bi zordur,virajlıdır yol

Atatürk Oto Sanayi durağında durunca,metroyla taksim,şişli gibi yerlere geçebilirsiniz.Oto sanayi 30 dakika mesafede.

4.leventte de duruyor.Oradan da beşiktaş, kabataş'a geçiş yapabilirsiniz.

Haftasonu çıkılır genelde.Vakit de boldur hem.

Dakika hesabına girmiyorum,çıkamayız işin içinden Sene içinde tecrübe ederek Anadolu'ya ya da diğer yerlere geçişleri öğrenirsiniz.Ama benim tavsiyem vapurdur,hele ki havalar iyiyse.Metrobüs çok hızlı da olsa işkence biraz.

Peki marketlere,eczaneye nasıl giderim ?

Onun için de shuttle(servis) var. Migrosa,bime,şoka servis mevcut.Servis sizi götürüp,getiriyor.Saatlerini öğrenip hareket edersiniz.

• Kadıköyden kilyos çıkar mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

Kilyosta okursak ulaşım nasıl oluyor? Anadolu tarafında arkadaşlarım var onlarla buluşmak istiyorum kilyostan kaç dakikada orda olurum? Genelde haftasonları mı dışarı çıkıyor öğrenciler?

Kilyos'ta okumanı tavsiye ederim.Hazırlıkta başka bir dil fikri şu anda mantıklı geliyor sana,ama başlayınca vazgeçeceksin.1.sınıfa geçince ders seçiliyor,acele etmene gerek yok.Kilyos'ta okursan büyük bir çevren olacak,çok önemli bu.Kaçırmayın derim ben.

Ulaşımı yazacağım diyip yazmadım,kaytardım Ulaşımla ilgili bilgileri yazıyorum.Bu arada herkese iyi bayramlar dilerim.

ULAŞIM

Geldik Kilyos'un en büyük sorununa Ulaşımın zorluğu yeri gelecek yurda hapsedecek sizi.Yolu ayakta gitmek zor gelecek,oturmak için binbir çaba sarfedeceksiniz
    İETT seferleri sene içinde şöyleydi:
    Haftaiçi 7.30 - 8.45 - 11.15 - 13.45 - 14.15 - 16.15 - 18.45 - 21.15 (Kilyostan Güneye gidiş) yol ortalama 50-60 dakikadır.
    10.00 - 12.30 - 15.00 - 17.30 - 18.45 - 20.00 - 21.30 - 23.00 (Güneyden Kilyosa gidiş)
    Haftasonu da sadece 7.30 arabası yok ve seferlerdeki otobüs sayıları değişiyor o kadar.Şablon aynı.

Gördüğünüz gibi sık değil seferler.Ayrıca yorucudur.Ayakta gitmek baya bi zordur,virajlıdır yol

Atatürk Oto Sanayi durağında durunca,metroyla taksim,şişli gibi yerlere geçebilirsiniz.Oto sanayi 30 dakika mesafede.

4.leventte de duruyor.Oradan da beşiktaş, kabataş'a geçiş yapabilirsiniz.

Haftasonu çıkılır genelde.Vakit de boldur hem.

Dakika hesabına girmiyorum,çıkamayız işin içinden Sene içinde tecrübe ederek Anadolu'ya ya da diğer yerlere geçişleri öğrenirsiniz.Ama benim tavsiyem vapurdur,hele ki havalar iyiyse.Metrobüs çok hızlı da olsa işkence biraz.

Peki marketlere,eczaneye nasıl giderim ?

Onun için de shuttle(servis) var. Migrosa,bime,şoka servis mevcut.Servis sizi götürüp,getiriyor.Saatlerini öğrenip hareket edersiniz.

Bilgiler için teşekkürler Ben ingilizceme güveniyorum baya ama proficiency sınavı çok korkunç gözüküyor, geçmek istiyorum ama geçememe olasılığım da çok yüksek. Olur da geçemezsem ing derslerinin çoğu sıkıcı gelecektir bana ya da ne bileyim uzun süre pek yeni bişey öğrenmem bu nedenle boş boş geçer zamanım gibi geliyor. Böyle olcağına araya bir dil daha soksam çok güzel olur. Ama siz daha tecrübelisiniz yapcam yapcam diyip yapamayan çok heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

işletme öğrencilerine 1. yurt mu çıkıyor?
    2.yurt çıkıyorsa kilyosa gitmemeyi düşünüyorum tuvalet banyo koridordaysa olmaz

Yalnız değilmişim. 550'lerde sıralamayla işletmedeyim, 2'ye verirlerse her gün Kadıköy-Güney yolunu teperim de gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ismail Vilehand -- 21 Ağustos 2012; 3:56:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 den biraz az bi ihtimalle 1.yurttasınız
  • Arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla 2 seçeneğimiz var hazırlık için, ya kilyos ya da güney. Bu da oturduğumuz yere göre belirleniyor yine anladığım kadarıyla. Yurtta kalmadığımı düşünürsek, bakırköyde oturan birine hangi kampüste hazırlık sınıfı çıkar? Ben kuzeyde yapamam ya, ölürüm orda İkametgahımı Büyükçekmeceye aldırsam kilyos çıkmaz değil mi? Ben güneyde olmalıyım kesinlikle Yanlış anladığım yer varsa belirtin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla 2 seçeneğimiz var hazırlık için, ya kilyos ya da güney. Bu da oturduğumuz yere göre belirleniyor yine anladığım kadarıyla. Yurtta kalmadığımı düşünürsek, bakırköyde oturan birine hangi kampüste hazırlık sınıfı çıkar? Ben kuzeyde yapamam ya, ölürüm orda İkametgahımı Büyükçekmeceye aldırsam kilyos çıkmaz değil mi? Ben güneyde olmalıyım kesinlikle Yanlış anladığım yer varsa belirtin lütfen

Eğer kilyosta kalmayıp "Beginner" kuruna düşersen kuzeyde ders görürsün. Diğer kurlar güneyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoLD_39

quote:

Orijinalden alıntı: b437

Arkadaşlar şimdi anladığım kadarıyla 2 seçeneğimiz var hazırlık için, ya kilyos ya da güney. Bu da oturduğumuz yere göre belirleniyor yine anladığım kadarıyla. Yurtta kalmadığımı düşünürsek, bakırköyde oturan birine hangi kampüste hazırlık sınıfı çıkar? Ben kuzeyde yapamam ya, ölürüm orda İkametgahımı Büyükçekmeceye aldırsam kilyos çıkmaz değil mi? Ben güneyde olmalıyım kesinlikle Yanlış anladığım yer varsa belirtin lütfen

Eğer kilyosta kalmayıp "Beginner" kuruna düşersen kuzeyde ders görürsün. Diğer kurlar güneyde.

Rahatladım Teşekkür ederim cevap için.

• quote:

%100 den biraz az bi ihtimalle 1.yurttasınız

İktisatçılar hangi yurda yerleştiriliyor genel olarak

• quote:

quote:

%100 den biraz az bi ihtimalle 1.yurttasınız

İktisatçılar hangi yurda yerleştiriliyor genel olarak

Buyuk ihtimalle 1 yine.

• 1.yurtta yada 2.yurtta hergün her zaman sıcak su var mı? Duş,banyo olayları hiç problem oluyor muydu? Bide mesela bayramlarda falan erken eve gitmek istediğinizde dilekçe gibi ıvır zıvırla uğraşılıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.