Şimdi Ara

Boğaziçi ve ODTÜ İİBF'de okumak sorun olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam içinize y kuşağı kaçmış acilen serbest piyasaya geçmenizi öneriyorum. Bende bu sene tıp fakültesini bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorum. Memuriyet aşkınız varsa bekçilikte öneririm çoğu memuriyetten rahat olursunuz. Kafanızda çalışıyor öğretmende olabilirsiniz gene rahat olur. Ekonomi okuyup devletin kurumlarından spk da çalışmayacaksanız + sı kalmıyor tam tersine eksi yazıyor boün de böyle bir bölüm okuyup memur olmak. Gerçekten aklım almıyor ilk 500 e girecek kadar zeki olup memur olmak isteyecek kadar y kuşağı kafasına olmanızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

Hocam içinize y kuşağı kaçmış acilen serbest piyasaya geçmenizi öneriyorum. Bende bu sene tıp fakültesini bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorum. Memuriyet aşkınız varsa bekçilikte öneririm çoğu memuriyetten rahat olursunuz. Kafanızda çalışıyor öğretmende olabilirsiniz gene rahat olur. Ekonomi okuyup devletin kurumlarından spk da çalışmayacaksanız + sı kalmıyor tam tersine eksi yazıyor boün de böyle bir bölüm okuyup memur olmak. Gerçekten aklım almıyor ilk 500 e girecek kadar zeki olup memur olmak isteyecek kadar y kuşağı kafasına olmanızı.

Hocam öncelikte sınavda ilk 500'e girmediğimi belirtmek isterim. Benim girdiğim sene boun econ 2000 küsur sıralama ile alıyordu. Ben de 2000'e yakın ama daha yüksek bir sıralama yapmıştım ea'da. bu sebeple boun işletme harici iibf bölümlerine merkezi yatay geçiş yapabiliyorum.

Öğretmenlik de, doktorluk da bana göre değil ama yine de memur olmak rahatlık açısından daha iyi diye düşünüyorum. Yurt dışında olsak neyse ama ülkemizde özel sektör sömürmekten başka bir şey yapmıyor bence. Tabii boun econ'a gidip güzel fırsatlar yakalarsak özel sektör de olur, neden olmasın ki.

Siz nereyi istiyorsunuz hocam? Eşit ağırlıktan mı hazırlanacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-879B7E2D8 -- 21 Eylül 2021; 11:16:54 >

• Bilkent/boün endüstri istiyorum hocam.

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt

Hedefiniz yüksekmiş hocam. Ama bilgileriniz taze gibi görünüyor, olmayacak şey değil. Başarılar diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.