< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 19 Eylül 2020; 15:6:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 19 Eylül 2020; 15:6:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uluslararası Ticaret ve Turizm İşletmeciliğine geçiş yapılabiliyor.
|
.
|
Mezuna bırakmak son kararın değilse diğer üniversitelerde de MIS bölümlerine bakabilirsin. Eğitimleri hakkında bir bilgim yok ama Özyeğin’de olduğunu biliyordum. Onun dışında İşletme Enformatiği de aşağı yukarı benzer bir bölüm. Tabi illa girmek istiyorsan bu sene.
|
faydalı konu eline sağlık
|
Arkadaşlar çok soru geliyor. 2016’da Tercih listenizi onayladıktan sonra süre bitimine kadar değiştirebiliyordunuz. Sistemi değiştirdiklerini sanmıyorum. Bir de öneri olarak tam olarak karar verdikten sonra şifrenizi değiştirin.
|
Merhabalar, rica ederim. Bölüme başlamadan önce herhangi bir altyapın olması gerekmiyor hocalarımız her şeyi sıfırdan anlatıyorlar uygulamalı olarak. Eğer çok tereddüt ediyorsan hazırlık senesinde COMPEC(Bilişim Kulübü) Java eğitimlerine katılabilirsin. Güzel bir altyapı olur dersler çok daha detaylı ve zor ama en azından fikir sahibi olursun. Ben de Compec’te Yönetimdeyim yardımcı olurum
|
Ya ne güzel bölümdü. Yazan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Koç Ekonomi'ye gidecek olmasam buraya gelecektim.
|
2000 ile millet Boğaziçi İktisat ya da Sabancı'ya gider. 10K ile kapatacak bence.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 27 Haziran 2018; 17:24:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|