Boğaziçili öğrenciden garantili ders verilir.öss/oks.Yeni öss sistemine uygun konular itinayla anlatılır.Öğrenci başarısızlğında ÖZEL DERS ÜCRETİ GERİ ÖDENİR.
mail:ultraslan6@hotmail.com
Kuantum fiziği ve keynesyen para politikalarının staglasyonsal ekonomide devinimleri dersleri almak itiyorum, anlamm yeterli. parayı dert etmeyin,,
birbirinden alakasız konular yazmışın..biri fizikle ilgili dierleri iktisat-ekonomi ne alaka?
öss lafını duymaktan gına geldi artık allah üniversiteye hazırlananlara sabır ve kolaylık versin.
allahtan atlattık öss'yi
ÖSS'nin Allah belasını versin.
oss gereklı kardesım neden gereklı bu sefer torpıl ortaya cıkar ve zaten egıtım kalıtesı dusuk temellı duser buda turkıyeyı ıyıce gerıletır
Emekli Matematik Öğretmeninden (Vefa Lisesi ve Bahçelievler Lisesinden) özel ders verilir...
birbirinden alakasız konular yazmışın..biri fizikle ilgili dierleri iktisat-ekonomi ne alaka?
ben düz adam değilim, bu yüzden düz mantıkla gitmeyelim
sen veriyon mu bu dersleri onu söyle...
kaça kardeş weriosun ders alcam mat 2 için
quote:
Orjinalden alıntı: by.helix
kaça kardeş weriosun ders alcam mat 2 için
pm attım...
Hayat Okulu Mezunundan itinalı gece jimnastiği dersleri verilir.
hep gaztelerede yazar boğaziçiliden ders diye birde öyle sallarlarki biyoloji fizik mat kimya
sen ne biçim insansın birader diyesi gelir insanın memleket yalancı doldu
iş boğaziçilide değil öğrencinin kendisinde
quote:
Orjinalden alıntı: Mit Ajanı
quote:
Orjinalden alıntı: mertgulcan
bence hem açıköğretim yazmış bi yandan da hazırlanıyo bildim miii :)
Tam bilgileri pm atabilcenmi nerede verecen fiyat vs aklımda bi ders yok şuan ama..
quote:
Orjinalden alıntı: Te Queiro
hep gaztelerede yazar boğaziçiliden ders diye birde öyle sallarlarki biyoloji fizik mat kimya
sen ne biçim insansın birader diyesi gelir insanın memleket yalancı doldu
iş boğaziçilide değil öğrencinin kendisinde
doğru söylüyorsun arkadadaşım.iş benim kendimde her boğaziçinde okuyan yapamaz bu işi.boğaziçi dememin sebebi insanların akıllarında bana karşı bir ilgi uyandırmak.çünki bu devirde belli başlı üni.lerde okumayana pek bakılmıyor.bende o yüzden tek tek anlatmamak yerine başlık olarak kullanıorum..saol yorumun için..
quote:
Orjinalden alıntı: sweetdream
quote:
quote:
Ne alakası yok..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sweetdream
quote:
quote:
Ne alakası yok..
öss/oks yazıo ilanda...
boğaziçini kazanmış zeki ve olayı kendine göre çözmüş biri olabilirsin fakat anlamakla yapabilmekle anlatabilmek öğretebilme sanatı bambaşka bir şeydir bu açıdan bence boğaziçi yada hafta içinin bir farkı yok
quote:
Orjinalden alıntı: teknofobi
boğaziçini kazanmış zeki ve olayı kendine göre çözmüş biri olabilirsin fakat anlamakla yapabilmekle anlatabilmek öğretebilme sanatı bambaşka bir şeydir bu açıdan bence boğaziçi yada hafta içinin bir farkı yok
bu işi 4 senedir yapıyorm..şuana kadar hiç bir öğrencim başarısız olmadı..ne öss de ne oks de..