Şimdi Ara

BOHAMİAN PK VOL.1..Bir Orduya Dayanıyor.. Bol Combolu ve Efectli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efectlerle dahada ilgimizi çeken BOHAMİAN PK VOL.1 Karşınızda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkanabi -- 27 Ocak 2011; 1:49:52 >

• BOHAMİAN Çok seri combo yapabilir fakat pedal veya herhangi bir program kullanmadan combosunu yapar.

Kendisine başarılar diliyoruz..
  • Görende birşey sanıcak. Bende izlemeye başlamadan önce sevindim uskodan güzel pk diye ama pvp videosu koymayın şuraya isterseniz comboda dünya birincisi olum umrumda değil item olduktan sonra herkez adam keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Görende birşey sanıcak. Bende izlemeye başlamadan önce sevindim uskodan güzel pk diye ama pvp videosu koymayın şuraya isterseniz comboda dünya birincisi olum umrumda değil item olduktan sonra herkez adam keser.

Koxpsuz whsiz shsiz bir cz de itemlerin harfiyen eşit olduğu bir ortamda güzel bir pk sergilemek mükemmel bence.İtemlerin hepsi eşit kimse üstün değil. Sadece videodaki pvpyi kastetmiyorum çoğu pvp böyle şuan. (köklü pvplerden bahsediyorum 3-4 senedir açık olan)
  • Pvp lerin eşit oldugunu bılemezsin. Ben 2 sene önce bi pvpde oynardım gmi sonradan tanıdım oyunda iron set yoktu ama bende vardı. Anlatabilmişimdir umarım.
  • Eline sağlık emek harcamışsın ama pvpde yapılan combonun benim gözümde pek bir değeri yok .
    Warrior char oynamadığım için bilmiyorum ama assassinde pvpde combo atmak uskodakinden çok daha kolay . Skiller uskoya göre çok daha az fail veriyor ve ctrl olayı aktif . Pvpde spike dolana kadar 14 skill atarken şuan uskoda 13 skilli zor atıyorum . Yinede eline sağlık emek vermiş uğraşmışsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Eline sağlık emek harcamışsın ama pvpde yapılan combonun benim gözümde pek bir değeri yok .
    Warrior char oynamadığım için bilmiyorum ama assassinde pvpde combo atmak uskodakinden çok daha kolay . Skiller uskoya göre çok daha az fail veriyor ve ctrl olayı aktif . Pvpde spike dolana kadar 14 skill atarken şuan uskoda 13 skilli zor atıyorum . Yinede eline sağlık emek vermiş uğraşmışsın .

Evet deyindiğin konularda katılıyorum sana , dediğin gibi ctrl para sıkıştırıp seri minor yapma usko da yok , failed olayıda pvpde biraz daha az asaslarda. katılıyorum.

@Satriykon
    Valla yediğin damage belli , karşındakine attığın damage belli , hpler belli , defanslar belli.. sağ altta damageler çıkıyor çatır çatır. ama senin olayada yalan diyemem tabiki doğrudur var öyle ufak çaplı serverlarda çakal gmler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pvp server yaramaz.
  • Glitch yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.