Şimdi Ara

boilsoft video joiner logo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ey ahali, ben bu programı kurdum ve mevcut iki part video dosyamı başarılı bir şekilde birleştirdim. daha sonra keyifle izleyeceğim şeyi açtıgımda ekranın tam ortasında eşşek gibi "boilsoft" yazısıyla karşılaştım. tamam eyvallah iyi bi yaptı da bunu gözüme gözüme sokmasına ne gerek vardı? bu sorunu nasıl halledebilirim, daha önce karşılaşan biri bu yazının ekrandan nasıl gitmesini sağlamış biraz bilgi verse fevkalade hora geçer.

• Demek ki deneme sürümü kullanıyormuşsunuz. Satın almanızı istiyor.
  • şimdiye dek hiçbir programı satın almadım ve satın almadığım hiçbir programın yazılımcısı ıvırı zıvırı böyle bi kelek yapmamıştı. resmen terbiyesizlik. yüzsüz demesin kimse bana. ayıp be!

eyvallah azizim.

• Ulead'in 1 aylık deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Kullanımı sınırsız ve damga falan basmıyor. Yalnız yüklü bir dosya indirmek gerek. (650 MB civarı) Burada açıklaması var.

http://www.egiticininegitimi.net/index.php/2010/07/08/video-montaj-7-ulead-video-studio-x3-filmi-hizlandirmak-yavaslatmak-fotograf-almak-cevirmek-ve-ses-ayari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunebu -- 26 Ekim 2010; 12:42:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Stremio Media Player sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.