Şimdi Ara

---WinAVI VIDEO CAPTURE v2.0 TAM SÜRÜM---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (TAM SÜRÜM)

ZJMedia Firması kısa bir süre için yazılımı ücretsiz dağıtmaktadır. Zip dosyasının içinde Firma tarafından verilmiş seri numarası bulunmaktadır.

Dosya Boyutu : 2.24 MB

Sistem ihtiyacı : Windows 95, 98/98SE, Me, NT4, 2000 veya XP/2003.
    Ram : En az : 32MB, Tavsiye edilen : 64MB veya fazlası.
    İşlemci : En az : Pentium II 233, Tavsiye edilen Pentium III 450 PC veya üzeri.
    Ekran Çözünürlüğü : En az : 800 x 600, Tavsiye edilen : 1024 x 768

Yazılım Detayı :

# Video kasetler, Web kameraları, TV kartları ve Dijital video kayıt cihazlarından görüntü yakalayıp kayıt imkanı.
    # Kayıt Formatları; AVI, WMV, ASF, DivX, Xvid, RM, VCD, SVCD, DVD, ve MPEG1/2/4.
    # VHS video kasetlerinden DVD ye çeviri.
    # Güçlü video sıkıştırma teknolojisi ile vidyoları mükemmel kalitede ve hızlı kaydeder.
    # Dolby AC3 audio encoder programa entegre edilmiştir.
    # DVD kodlama kılavuzu programa entegre edilmiştir.
    # Düşük işlemci kullanımı.
    # Hızlı yakalama ve kayıt.
    # DVD,VCD, ve SVCD disklere yazdırma imkanı.
    # Kayıt anında önizleme yapılabilmesi.
    # Kayıt işlemi bitince kendini kapatabilme vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 1 Kasım 2007; 16:55:13 >

• güzel paylaşım...teşekkürler
  • İndirdim, teşekkürler...
  • indirip bakalım
  • eline sağlık indirelim bakalım + bende mini dv kasetli kameram var bundaki görüntüyü bilgisayara kaydetmek için herhangi bir kart veya başka bir şey lazımmı aktarmak için görüntü bozulmadan arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spellll

eline sağlık **** bakalım + bende mini dv kasetli kameram var bundaki görüntüyü bilgisayara kaydetmek için herhangi bir kart veya başka bir şey lazımmı aktarmak için görüntü bozulmadan arkadaşlar ?

firewire kartı lazım....laptoplarda genelde firewire slotu oluyor; belki senin PC'de de vardır
  • Belki ihtiyacı olupta görmeyenler vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben indirdim,şimdilik bana lazım değil ama ilerde lazım olabilir,teşekkürler...
  • Teşekkürler...
  • saol çok güzel paylaşım
  • paylaşım için teşekkürler.
  • Güzel, eline sağlık.
  • güzel paylaşım.teşekkürler...
  • Çok teşekkür ederim. Benim de böyle bir programa ihtiyacım vardı.
  • İndirdim bende çok teşekkürler... Bu arada şu an ihtiyacım olmadığı için bilgisayara kurmayacağım ben. Kısa süre derken bedava dağıtımımı kastettiniz yoksa program kullanımını mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Çok teşekkür ederim. Benim de böyle bir programa ihtiyacım vardı.

quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

İndirdim bende çok teşekkürler... Bu arada şu an ihtiyacım olmadığı için bilgisayara kurmayacağım ben. Kısa süre derken bedava dağıtımımı kastettiniz yoksa program kullanımını mı?

Kısa süreden kastım; Programla birlikte verilen seri numarasının dağıtımıydı. Zaten indirdiyseniz, istediğiniz zaman tam sürüm olarak kurabilir ve kullanabilirsiniz. Seri numarasını internet üzerinden kontrol etmiyor. (Yani Giveaway tarzında değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 20 Eylül 2007; 13:01:16 >

• Teşekkürler @ANUBIS tam aradığım program.
  • paylaşim için saol
  • Süre henüz dolmamış, şuan ihtiyacım olmamasına rağmen orjinal full sürümdür bu fırsat kaçmaz ayağına indiriyorum.
    Paylaşımda bulunan ve konuyu zıplatan arkadaşlara teşekkürler.
  • Valla ben de anlamadım. Firma, resmi sitesinde, kısa süre için diye yazmış ben de zamanında kısa süre için tam sürüm diye yazmıştım. Başlığı değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 1 Kasım 2007; 16:51:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.